doggy 183 #1 Публикувано 17 Ноември, 2009 Ето линкчето към тойота форума,знам че има доста почитатели на тази "грозна"красавица,най накрая станах неин собственик Ще има постоянно развитие по проекта,че ме дърпат яко в дрифтсектата.Дано ви хареса http://toyotabg.net/viewtopic.php?p=128556#128556 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 17 Ноември, 2009 Ами честито! Дано сега мирясаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #3 Отговорено 17 Ноември, 2009 То това е с табло като на S2000 бе човеки , честито колега за уникалния автомобил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 17 Ноември, 2009 (Редактирано) добре че грозна е в кавички иначе щях да вдигна скандал Честито ! Това ми е мечта, дано някой ден и аз я осъществя Само това ми липсва до 4-ката Редактирано 17 Ноември, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #5 Отговорено 17 Ноември, 2009 ее братле мислех си ,че този модел вече не е сред живите но явто има още такива кадри живи Адската машина е това ! Честита да ти е ! И бързо да я завършиш ! Много хора ще ти завидят фенове на модела и не само в БГ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #6 Отговорено 17 Ноември, 2009 Следете темата в тойота,които ме познават знаят че всичко го довършвам както трябва,тва ми е хлапашката мечта,поне сега имам уменията и възможноста да я завършапп.Но и от прелюдчето няма да се откажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VoDo 5 #7 Отговорено 17 Ноември, 2009 Това е една от любимите ми коли само че Stage 3 Levin Честито много безаварийни.А да попитам ти за everyday или с цел си я купил? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #8 Отговорено 17 Ноември, 2009 Браво Доги колата е класика дано да имаш финанси да я стегнеш както заслужава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #9 Отговорено 17 Ноември, 2009 Пълен ребилд, и приобщаване в дрифтсектата,тва ми е целта,не е за продан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #10 Отговорено 17 Ноември, 2009 4AGE Red top ли се води 125 кс или... с 20 винтилова глава става доста приятна дрифтачка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #11 Отговорено 17 Ноември, 2009 Честита лъзгачка doggy страшна е да я направиш кукла и само приятни емоции с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #12 Отговорено 17 Ноември, 2009 честито тази седмица сигурно и брат ми ще си вземе едно хачироку самоче купе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #13 Отговорено 18 Ноември, 2009 Мерси за пожеланията,колата наистина е голяма мания,вчера се оказа че е чиста джапанка GTV,а за мотора се произнесоха че бил 124 коня,ама не ги разпознавам още много добре,ама има време ще ги впрегнем повечкопп.Драгич 20V главата си ляга като кучка в каручка на блока,че е и с дросели,оглеждам се из англията вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #14 Отговорено 18 Ноември, 2009 Честито и успех с ребилда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #15 Отговорено 18 Ноември, 2009 Моййй евала, къде го намери това бижу? Пожелавам ти само успехи в проекта и много положителни емоции. Да си жив и здрав и да си осъществиш всички хлапашки мечти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #16 Отговорено 18 Ноември, 2009 Мерси за пожеланията,колата наистина е голяма мания,вчера се оказа че е чиста джапанка GTV,а за мотора се произнесоха че бил 124 коня,ама не ги разпознавам още много добре,ама има време ще ги впрегнем повечкопп.Драгич 20V главата си ляга като кучка в каручка на блока,че е и с дросели,оглеждам се из англията вече 20в глава от новите 4аге ли ще слагате ?силвър или блек топ ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #17 Отговорено 18 Ноември, 2009 Офф .. то ся кат свикнеш да караш напреки ... ше ти е терсене да караш направо с Прелюдя ве ! Крадеш мечти ей ... много + емоции желая бубе ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #18 Отговорено 18 Ноември, 2009 Абе голямо търсене беше за тая пущина,тя винаги си я е имало,просто допреди 2 години не искаха да ми я продадат,ама съм нахален Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #19 Отговорено 18 Ноември, 2009 а защо ще и обръщаш волана?дръж си я jdm по-яко е нали така и така ще е дрифтарка и я кажи какви са ти плановете Че сега със брат ми мислиме сетъп за 4аге и сме се спрели на оборудвана с дросели 20в глава блек топ 165коня който са заедно с буталата 4-2-1 хиедърси има много на оферта и валове тода в ролки това по двигателя а по-тегавата част ще е окачването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #20 Отговорено 18 Ноември, 2009 Засега ще остане с нейната кратуна,по нататък мисля за 20 клапанова с дросели+бутала,но нека завърша купето,мотора ще е в процеса на възстановяването,не се знае накъде ще духне вятъра пп.Не ми е проблем да я карам десен волан,но с дрифта не знам дали ще се оправя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #21 Отговорено 18 Ноември, 2009 Честито колега, колата е уникална. Дано я направиш скоро и най-вече безпроблемно Ще следя темата и ще стискам палци скоро да я подкараш с вратите напред п.п. Аз бях разбрал че подготвяте някакъв Нисан 200SX, но може и да ми е грешна информацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #22 Отговорено 18 Ноември, 2009 Доги, много ходене по мъките те чака, но определено си заслужава! Пожелавам ти такива резултати! Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #23 Отговорено 18 Ноември, 2009 Честито колега, колата е уникална. Дано я направиш скоро и най-вече безпроблемно Ще следя темата и ще стискам палци скоро да я подкараш с вратите напред п.п. Аз бях разбрал че подготвяте някакъв Нисан 200SX, но може и да ми е грешна информацията Истината е че в момента се работи по общо 5 200SX-a във Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #24 Отговорено 18 Ноември, 2009 Значи истината е някъде там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NEXUS 1 #25 Отговорено 19 Ноември, 2009 (Редактирано) Доги, много ходене по мъките те чака, но определено си заслужава! Пожелавам ти такива резултати! Успех! Ха какво прави нисанския SR20DET в коша на тойотата Редактирано 19 Ноември, 2009 от NEXUS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #26 Отговорено 19 Ноември, 2009 Еее адаш ЧЕСТИТО и МНОГО приятни моменти с това бижу!Наистина си взел кола, която е мечта на много хора и успех с проекта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #27 Отговорено 19 Ноември, 2009 Доги, много ходене по мъките те чака, но определено си заслужава! Пожелавам ти такива резултати! Успех! Ха какво прави нисанския SR20DET в коша на тойотата а сега де.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mercury 7 #28 Отговорено 19 Ноември, 2009 MMMMMMного хубава,респект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #29 Отговорено 22 Ноември, 2009 мда ср20-ка е тва но любимият ми суап в 86 е с ф20 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CapMa_B_MpaKa 0 #30 Отговорено 23 Ноември, 2009 както се вижда от аватара и аз съм голям почитател на дадиния хавтомобил а от както го и карах вече съм влюбен за съжаление хондите имат голям недостатък ЗАДНОТО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #31 Отговорено 3 Декември, 2009 Честито колега и успех с проекта и нека вратите да ти станат предница на униката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #32 Отговорено 3 Октомври, 2010 Аз само да се похваля,че съм на финала: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Скоро и по варненските срещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #33 Отговорено 3 Октомври, 2010 (Редактирано) Абе капака си забравил да боядисаш А да е честито пак .Даи некоя снимчица и под това небоядисаното Мноо лъскавка ,евала . Редактирано 3 Октомври, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #34 Отговорено 3 Октомври, 2010 (Редактирано) Uploaded with ImageShack.us -Ето ве фенче Другата седмица КАТ и почвам да се уча да я карам.Може да прозвучи глупаво но е доста страшничко за каране все още,за мен си е доста непредсказуема.Досега така малолитражка не ме е впечатлявала Редактирано 3 Октомври, 2010 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #35 Отговорено 3 Октомври, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #36 Отговорено 3 Октомври, 2010 Браво супер е станала колата - дано да я видим скоро и ние. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #37 Отговорено 3 Октомври, 2010 Ти да не си от някое шоу "Пълна промяна". Справяш се страхотно! Само напред! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #38 Отговорено 3 Октомври, 2010 (Редактирано) Не ти препоръчвам да я изкарваш по срещи. Случайно ако я видя и оставаш без нея :love: ;) :shy: :wub: Кола мечта ! Редактирано 3 Октомври, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #39 Отговорено 3 Октомври, 2010 Искаме още МНОГО снимки на хубавицата, уникално зверче, желая ти успех с опитомяването! ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #40 Отговорено 3 Октомври, 2010 Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове