Mr.OFF 539 #1 Публикувано 9 Ноември, 2009 Обедно време ... решавам да отида до Бастуня да го скиам ко праи . Спирам NSX-a пред тях , паля цигара и се запътвам към задния двор , където е гаража на Бастуня ! Вървейки откривам , че неговия NSX липсва ! Мхм .. де ше се е запиляла таз "мастия"/мисля си аз/ . Вадя ГеСеМе-то и дръъъън ... Бастуня: Кажи бахуре .... ???!Аз: Де си ма мастиооо .. ??!Бастуня: На 100м от къщи ... и затваря .И чувам рева на десетките винтили .. иззад ъгъла ... картината е следната : NSX-a на Бастуня тегли NSX-a на Психопата/наш френд/. Абе викам си ко стааа тука веееее .. тфа Хонда не са чупи ве .. бах мааму !Слизат двамата с мрачни физиомутри ... и са чешат в синхрон по ентълигентните глави .Аз : Ко стаа ве бастуни ??!Те: Не пали !!Аз: Шшшшшш ... ебаате са !!Те: Ц ... нИ пали мама и ! Аз : Мииии ... реле , комутатор , бубина/ноо ги разбирам/ ... ??!Те: Ц ... нито едно .. сичко бачка .. копеуе .. помпата ша е !! Аз: Стига ве .. помпата ... Те: Тя ше е ... Психопата: Е ся ше сваля резервоаря и ше и Е.а майката ! Речено сторено ... вадим 4-я NSX от гаража ... и натикваме с бутане NSX-а на Психопата.Оня са завира в каналя и са почва .... дай 12 .. дай права отвертка .. дай клещи ... дай огледало По едно време ... след около полвин час ... лунгууур ... резервоаря е в каналя ... и помпата е изтръгната .Бастуня: Шшшш дай да я пробаме дирекшън на 12 волта .Вадим жици-мици .. един акумолатор и газ ..... и кфоооооо "жжжжжжжжжжжжжжжжжж" .... шибаната помпа бачка ! WTF ве ????! Мхм ... Бастуня: Шшш копеуета ... ше пробаме с друг "компир" ... помните ли оня случай ??? Ние: Верно вееее ... дай да смениме Компа ... Слагаме другия комп ... затаяваме дъх ... щрак ключа на контакт ... нищо !! Бастуня: Психопат ше смениме помпата .. ше сложиме от другия NSXЖик-так ... пак никъф ефект .... бряяя .. е ся ся почна големото чесане !Аз: Пичове дайте да проследиме кабелаците .Вадят се едни пробни лампи ... едни снопове от кабели ... знаете как е при NSX-a ... пълна лудница !Бастуня: Аз отиам да метна един скиф на схемата в нетя !Психопата през тва време ... рови рови рови .... рови .... следи жътло-черния кабел/помпа-реле/ ... суче се из купето отзад напред ... заляга .. и по едно време вика : "Баааа .. фанах го .. има некъф черен кабел вързан за тоя кабел "! Ръга тая пробна лампа налево-надесно ! Психопата: Копеуе ... тоа кабел влиза под барчето ве .. ко стаа тука веее ??!В един миг ... психопата са фраска по куфалницата и изблещва зъркели .... " имам ЦК-ключе за спиране на помпата ..." Аз: Еми копеуе .. приятно сглобяване аз отиам да си пия лимунатата .. б@х та ф психопата ! Един разказ по действителен случай . Всички прилики с лица и събития НЕ са случайни . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #2 Отговорено 9 Ноември, 2009 Случая е доста действителен....следващия път ще има пребит Психопат и един NSX за части за наказание дето ми заема цял ден гаража.....мръсна гад. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #3 Отговорено 9 Ноември, 2009 Еййй на килограм ги ринете тиа тарги в ст.Гъзора да докарам мойта ...да се топлят че зима иде ...а те тиа кабели големи пущинаци са да знаете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #4 Отговорено 9 Ноември, 2009 :D :D глеи ги ве!Па питаите да ва ....Аз смених акумолатора покраи катастрофдатчика! Леко джасната и он се задеиствал въртяяя,въртяяя...не пали.Отиде ми акумолаторчето.Дрънкам на пичовете и те търчат и ми носят нов от маазина. въряяяя,въртяяяя.....не пали.Зае..х я на един паркинг и на другия ден викам пича по алармите.Обяснявам му аз-тои са хили,датчик кат клуч има-требе го натиснеш! Натискам и палиии... Добре,че не са сетиф да свалям помпата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 10 Ноември, 2009 Едно леко уточнение относно нашия приятел Психопата .... въпросното ЦК-ключе ... му е известно ... просто човечеца леко е забравил за него и в желанието си да си избърше "праха" в NSX-a го е цъкнал на OFF ! Достоен за уважение .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #6 Отговорено 10 Ноември, 2009 После не си ли оскуба косите от яд? Попадал съм в подобни ситуации на коли на приятели и като открием проблема, ни обхваща едно чувство на задоволство с лек привкус на тъпотия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #7 Отговорено 10 Ноември, 2009 Извинявам се за спам-а ама сигурно и други искат да узнаят. Тука за истински НСХ ли става на въпрос или както аз приемам темата леко на бъзик и колата е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #8 Отговорено 10 Ноември, 2009 (Редактирано) Естествено че е на бъзик (за NSX-овете) Евала, много добре прецъздаден разказ Редактирано 10 Ноември, 2009 от Tr1nky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #9 Отговорено 10 Ноември, 2009 Чшшш много ясно , че е на базик .... само 2 са нсх-ите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #10 Отговорено 10 Ноември, 2009 Чшшш много ясно , че е на базик .... само 2 са нсх-ите.Ми то щото другите се крият в гаража Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #11 Отговорено 10 Ноември, 2009 и други искат да узнаят. Тука за истински НСХ ли става на въпрос...истина е бе там в Ст.Загора са големи манияци на тая кола сега пети НСХ ще вземат да имат за части Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #12 Отговорено 11 Ноември, 2009 :D Е-е-е-е-е нямате равни... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #13 Отговорено 15 Май, 2013 (Редактирано) Снощи набърже сглобихме с ГеСеМето едно клипче в подземния паркинг на Карфур ... Скоро пущините не са се чупили .... https://www.youtube.com/watch?v=mCAnujfCMrA&list=FLXG_pht2o07yVw3BqwGtDRg&index=76п.п.... Редактирано 21 Декември, 2015 от ROCKONOFF 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #14 Отговорено 15 Май, 2013 С бая Ге-Се-Ме та накуп сте снимали, толкоз мегапискели... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове