MAD DOG 445 #1 Публикувано 30 Октомври, 2009 Я споделете някой правил ли е подобна гимнастика и какъв трябва да е материала (предполагам специален вид кожа) за да издържа на метеорологичните условия целогодишно.Пак подчертавам че говорим за ВЪНШНО тапициране на оригиналния ламаринен таван. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 30 Октомври, 2009 (Редактирано) Колега виждал съм форд транзит с така направен капак но май има и друг материал под кожата мек.ако е плътно по тавана залепен най вероятно някакъв материал за гюруци например може да ти свърши работа.Но той е доста твърд за обработка Редактирано 30 Октомври, 2009 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #3 Отговорено 2 Ноември, 2009 пробвай с кожа от хипопотам!много е дебела, издържа на високи температури до 50 градуса, издържа към 60 години - само трябва да я поливаш с кал редовно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #4 Отговорено 2 Ноември, 2009 Еееее,чак пък такава любов към колата че да си сваля кожата от гърба.... .Няма да стане тая.Но инак не съм се отказал от идеята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #5 Отговорено 13 Юни, 2010 Айдеееее,някой нещо??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #6 Отговорено 14 Юни, 2010 На един кадилак фабрично беше такъв, има слой дунапрен и отгоре някаква много здрава изкуствена кожа, няма нищо общо с тая на кабриотата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #7 Отговорено 18 Юни, 2010 тоя филм дето си го замислил може да не е много удачен.колите които са с такъв покрив си имат места за скриване на краищата на кожата, а предполагам че твоята няма.другото което е че трябва да се шкури тавана за да хване лепилото.иначе това упражнение става и с кожа за лодки,тя е направена да издържа на мокро и прочие.правил съм и с естествена кожа ама колко е изкарал не знам.клиента се заинати за кожата, пък тя си беше пълен боклук за мебели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #8 Отговорено 18 Юни, 2010 забравих да уточня- кожата за седалки на лодки ти е по-евтиния вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #9 Отговорено 21 Юни, 2010 И откъде намирам такава кожа?Има ли черна?Цена?Накрая като ми писне и като му плясна един лист карбон... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #10 Отговорено 21 Юни, 2010 Колега KATANA, миналата година приятел си тапицира с естествена кожа резервоара на мотора. Кожата е телешки бокс, доставиха му я от Плевен на цена 40 лв. квадрат. Мога да го питам как се казва фирмата и някакви координати. Ама като се замисля какви грижи ще имаш по поддръжката май по-добрият вариант е някаква синтетика. На покрива нямаш търкане и износване, а само атмосферни влияния. Изкуствената кожа е по устойчива на температурни колебания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #11 Отговорено 22 Юни, 2010 На естествената и знам поддръжката,аз самия съм моторджия,затова не я мисля като вариант.Изкуствена ще е,но въпроса е каква точно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #12 Отговорено 22 Юни, 2010 И аз като магнума не се сдържах по повод на един виц,каква кожа ли -ами кожа от п.т.а, скъсване няма колега да знаеш ама много матриал ще отиде !!! !!! Шегичка колега да не се впрегнеш нещо ся !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #13 Отговорено 22 Юни, 2010 Тц, след време ще загуби еластичност и ще провисне. Може и дупки да се появят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #14 Отговорено 30 Юни, 2010 И откъде намирам такава кожа?Има ли черна?Цена?Накрая като ми писне и като му плясна един лист карбон... !!!Аз лично си я купувам от софия ако те интересува пиши на Л.С Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #15 Отговорено 2 Юли, 2010 аз все още не мога да разбера за какъв ти е тоя тапициран покрив на колата.ама като си се затръшкал толкова може да ти дам малко координати ако ти се ходи в софето. а по въпроса за естествена кожа не те съветвам - трябва да е специално обработена ама е скъпаааааа. в краен случай питай някой колега тапицер от Ст.Загора де - не може да нямат материали такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове