Jump to content
backstage

Въпрос за крушки на копчетата?

Recommended Posts

Свалих крушките на копчето за мъгла, за реотаните отзад, за парното (да върти въздуха в колата). Но се оказва, че не мога да намеря същите такива. Въпроса ми е дали знаете къде в София мога да си намеря и дали крушките се махат от пластаските или не. те са едни много много малки крушчици.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега във който и магазин за авточасти да идеш ще намериш от тоя модел. Аз съм срещал два вида - със запоена крушчица за фасунката и нормална си (такава дето се вади). 2 кинта е бройката със фасунка (по 'наще магазини). Но така като гледам от снимките мисля, че твойте могат да се сменят, така, че търси пак по бензиностанциите и магазините. По бензиностанциите слагат малко измислени цени от сорта 2-2.50 лв. на крушка без фасунка (осрам) ... Аз си намерих такива за по 60 ст. бройката (крушка без фасунка).Успех!

Редактирано от Nikolay Kozloduy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж тук на първа позиция какво стои цък.Не се занимавай с тия от Конрад. От Кацарски 99 съм купувал и съм доста доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж тук на първа позиция какво стои цък.Не се занимавай с тия от Конрад. От Кацарски 99 съм купувал и съм доста доволен.

Евала, току що си поръчах и аз дано всичко пристигне и е ок :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поръчвали ли сте крушки от там (Кацарски или Конрад)? Стават ли за фасунгите на Хонда?Има ли от тези по-големите за осветлението на километражите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поръчвали ли сте крушки от там (Кацарски или Конрад)? Стават ли за фасунгите на Хонда?Има ли от тези по-големите за осветлението на километражите?

преди малко поръчах от малките като пристигнат (ако пристигнат) ще пиша в темата дали всичко е ок

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пристигането не мога да ви кажа, понеже съм ги купувал от магазина на място, но за самите крушки казвам че са такива и стават на 100%, аз съм с такива. За тези на таблото не съм търсил там, понеже не съм имал нужда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В първата морга за японски автомобили ще ти дадът колкото ти трябват само срещу няколко левчета :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези дето са в таблото с приборите (километража и т.н) големите няма намиране ... Аз направих друго - взех си от нормалните дето са с една идея по-дълги на 1.2W и на самата фасука отвътре леко с една часовникарска отверчица :) закривих медните контакти съвсеем леко, за да може крушчицата да стои здраво, а да не се мята във фасунката ('щото е по тясна от голямата в края дето дава контакт) и о, чудо! Смених си всички крушчици( тези които светят постоянно когато сте на фарове), защото и другите бяха тръгнали да заминават (как ги комбинирах само тия две думи а?) :) и сега всичко си свети час-пром весел дом! Нямам крушка в колата която да не свети! Друго си е :).Цялата тая писаница е да стане ясно, че имате алтернатива, ако не намерите от "тия по-големите" на 1.5W за таблото. Крушчиците, които аз си намерих бяха по 0.60 ст. бройката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги останах адски доволен от бързината и адекватността на работата на фирма КАЦАРСКИ. Вчера СЛЕДОБЕД някъде след 16часа пуснах заявка за въпросните лампички... понеже са 0,25лв си поръчах да имам просто 20 броя.... преди час и нещо пристигнаха пасват перфектно... светят по-добре от оригиналните според мен поне.... и порати тази причина замених дори светещите ми лампички по бутоните на моя дел сол с новопристигналите от КАЦАРСКИ. Всичко е точно така както трябва да бъде :yawn: благодаря на колегата за дадения линк. От кога чаках да си оправя светлинките само :lol:

П.П. Сега ми се върти една муха из главата да сложа осветление на бутоните за ел.стъклата.... че си е недостатък това че са неосветени

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

OFF TOPIC: горе споменатата фирма КАЦАРСКИ, едното от момчетата (двама братя са) е хондаджия, мисля обаче че не чете форума (а може и да чете де, но едва ли пише), да си знаете, че са "наши хора" :yawn: Една от бившите му Хонди е един от проектите на Dragi4-а.

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...