nikitooo 10 #1 Публикувано 17 Октомври, 2009 Здравейте ! Към колегите от гр. Падарджик, къде мога да направя диагностика на хондата. Естествено където разбират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_25 0 #2 Отговорено 22 Октомври, 2009 само тойота могат да имат софтоаер иначе никой друг не е наясно ж пазарджик.от опит знам иначе аз не сам стигал до тойота още. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #3 Отговорено 23 Октомври, 2009 точно Тойота нямат нищо за Хонда,а в блоковете, на които им викат МАНАСТИРИТЕ,та в един от тези блокове има един майстор-Васил Димитров-SUN SERVISE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rot 0 #4 Отговорено 24 Октомври, 2009 За да не отварям нова тема, директно ще пиша тук, тъй като става дума за едно и също.Ако всичко е наред, скоро форума ще се увеличи с още един притежател на Honda. За това се интересувам, дали има сервиз в Пазарджик ("клон" на Омбре ;-) ), в който могат да погледнат обстойно автомобила - електроники, окачване.. общо взето да могат да ми кажат състоянието на автомобила.Благодаря предварително ;-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 42 #5 Отговорено 24 Октомври, 2009 Сервиз "("клон" на Омбре ;-) )" в Пазарджик няма. Има някакъв сервиз срещу "Стоп"-а, дето на табелата му пише, че поправяли и хонди, ама за него знам само от табелата!А що се отнася за оня "майстор" при манастирите, колата ми ще влезе в гаража му, само ако я купи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rot 0 #6 Отговорено 26 Октомври, 2009 Сервиз "("клон" на Омбре ;-) )" в Пазарджик няма.Имах предвид, хора дето разбират малко повече от Хонди, но явно няма. Все пак да препоръчате някой надежден сервиз, в който могат да погледнат автомобила? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jinjipz 0 #7 Отговорено 23 Ноември, 2009 Сервиз "("клон" на Омбре ;-) )" в Пазарджик няма.Имах предвид, хора дето разбират малко повече от Хонди, но явно няма. Все пак да препоръчате някой надежден сервиз, в който могат да погледнат автомобила?Здравеи, Относно маистор ако става дума за окачване иди при Пецата и Бат Краси в СБА-то но относно електрониката няма кои да ти помогне наи мнго да ти дам инфоборда да видим дали имаш грешки .Наи блиското място за диагностика е в саидинение но несам ходил се оште но тоя пич от саидинение се справа мнгоо добре с митсобишитата така че може и от онда да разбира :П.Карам червния сивик с ангелските очи и с уникалните стопове :П .. ако ме видиш спри ме да се запознаем, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #8 Отговорено 24 Ноември, 2009 От доста ровене в нета не съм видял програма за диагностика на по старите хонди има мануали. Твоя компа си прави само диагностика имаше тема как се проверяват грешките на твоя комп. а може и програми като autodata до ти свършат таз работа ако не се оправиш пиши и ще се разрова повече ето един колега си е снимал от програмата как се прави.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
taz1 4 #9 Отговорено 19 Декември, 2009 Колеги, има майстор но е много труден става работата със записване и наистина, както каза колегата атанас, скачащата диагностика можеш и сам да сия направиш(още мигащата). Хондите след 95 година имат жак за компютърна диагностика и този майстор може да ги прочете, но ако е накеф или ако му се занимава. Намира се в Малоконаре пресечката точно до бензиностанцията в ляво карате по уличката и в дясно на 200-300 метра от дясно пише бош сервиз, Тошко се казва! Отивате там питате оговаряте се и ако имате късмет може да ви обарне внимание и да отстрани проблема Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stormrage 0 #10 Отговорено 27 Септември, 2019 (Редактирано) Здравейте, да вдигна темата отново заради един нов член на Honda клуба със (Civic 8th FK3 2.2 Diesel). Та 10-години по-късно имали читав майстор или сервиз за диангостика/поправка в гр. Пазарджик на който да поверим автомобила си? Редактирано 27 Септември, 2019 от Stormrage Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове