Jump to content
vesivanova

Странен въпрос....ама като за Off

Recommended Posts

София, източен квартал, гледка - към Изток.Днес сутринта, а и сега - 20.30 - източен хоризонт - тъмен, а зенита е осветен сякаш отгоре...А сме пред новолуние мисля /може да греша, не съм проверила/, т.е. не от Луната...Странно е, красиво е, а....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз смятам да си направя една "магистралка"!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колежке, не си написала какъв цвят е осветлението, но ако е лошо времето /тук е така/ при як студ когато небето не се вижда и има яка мъгла водните частици улавят осветлението под тях, и това придава някак си 'неестествено' сияние над хоризонта. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе колеги, говоря за Софийската котловина. :) И не споделям "розови" блянове..Просто си задавам въпроси, това е... logoff... :)Може би от смога-а над София е ефекта?В последно време трафика не е от най-леките.... :)

Редактирано от vesivanova

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И ти ли взимаш от същата трева :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Красиво е,но за съжаление доста вредно за здравето и околната среда. С толкова много автомобили нормално явление. Типично е за по-големите градове. Бях чел някъде, че с цел намаляване на трафика и вредните емисии изпускани от автомобилите в Китай имало значение в зависимост от деня имат право да се движат автомобили само с четни и съответно нечетни номера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не би комшията над теб да е заварявал нещо?Я виж да не си е остъклил терасата? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, съжелявам, явно не съм разтълкувал правилно първият пост. Аз пък мислех че за някакво такова сияние става на въпрос. :)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинения за качеството на нощна снимка без статив /на ръка/.

Направих я преди малко и е бледо подoбие на това, което описвам. :)

Публикувано изображение

Редактирано от vesivanova

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2012 идва :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Просто в София всички виждаме какво дишаме. Или просто оптически ефект от много облаци и/или светлинно замърсяване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тънки облаци и наи вероятно през тях свети луната.Но може се напише цяла поема за такова видение под влиянието на разни алкохолни или тревни продукти! :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, да...успяхме да оа..ме един въпрос, наистина поднесен под малко "провокативен" начин.Но свързан с важни неща.Добре е, че част от вас "видяха" въздуха, който дишаме.А нека иронията е на мой гръб, но мисля, че си струваше... :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, да...успяхме да оа..ме един въпрос, наистина поднесен под малко "провокативен" начин.Но свързан с важни неща.Добре е, че част от вас "видяха" въздуха, който дишаме.А нека иронията е на мой гръб, но мисля, че си струваше... :)

Не се впрягай! :D Извинявам се от името на всички галфони,дето подходихме така... несериозно! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остави ги тея. Кажи ми какво означава logoff?

"logoff after logon" в безмислен /безсмислен/ спор... :) Редактирано от vesivanova

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...