Jump to content
rollin

Ремъци и ролки за Прелюд H23 цена..?

Recommended Posts

интересува ме някой ако наскоро е обслужвал Прелюд 2.3, какви са цените на Ангренажния ремък както и този на балансиращите валове и двете ролкиТука при нас ми ги предлагат ако не се лъжа на около 130лв всичките..(двата ремъка + двете ролки)Добра ли е цената?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо е без пари!Остава само да са и качествени :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази цена е доста добра,но дали наистина са качествени?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен на Ф20-ската ролки ,ремъци , водна помпа ми излезнаха ~ 250лв Но ролките и водната помпа бяха СКФ ,ремъка не помня точно но беше най-добрия който имаше.

Редактирано от Aleksandyr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тука при нас ми ги предлагат ако не се лъжа на около 130лв всичките..(двата ремъка + двете ролки)Добра ли е цената?

Да не са втора употреба бре ?... :) Не си прави шега точно с тези консумативи, за да няма после плач...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра ли е цената?

Идеална е цената ако сам си си ги купил и си ги пипнал с ръка.Аз подобна цена не съм и чувал да има.Наблюдавай нещата от сега на татък. Редактирано от Ombre

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шасито утре ще гледам да видя...Що се отнася до частите, не знам колко са качествени обаче човека дето продава в магазина е приятел на бащата и ми дава около 20% отстъпка... иначе уж се водят някви Японски че били...Като ги взема ще кажа марката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само гледай да не е някое Уж Японско Мицубоши, пък правено в Малайзия или Тайван, че виж какво се случва, след 6000 км. с такива ремъци....Ето го на балансиращият вал...http://media.snimka.bg/2248/010751657.jpgЕто и ангренажният...http://media.snimka.bg/2248/010751671.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шасито утре ще гледам да видя...Що се отнася до частите, не знам колко са качествени обаче човека дето продава в магазина е приятел на бащата и ми дава около 20% отстъпка... иначе уж се водят някви Японски че били...Като ги взема ще кажа марката

Ами ти ако си решил да ги взема6 тези части ,мяй няма да има нужда да ни даваш номера на рамата :D пп Японско звучат имената на частите ли? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ти ако си решил да ги взема6 тези части ,мяй няма да има нужда да ни даваш номера на рамата ;) пп Японско звучат имената на частите ли? ;)
Нямам си никаква идея как звучат... просто ходих и питах и ми каза цена за двете ролки ако не се лъжа по 40-45лв, а ремъците по 35лв май...Ами то честно казано и маслото Лъки Моли е по около 16лв литъра но с отстъпката ми го даде на около 11лв... даже и надолу май беше(10W40)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходих преди малко до тоя познат с Авточастите та ето марките и съответно цените:ангр. ремък Мицубоши - 36лвремък бал. вал:Фленор - 37лвМицубоши - 20лвХътчинсън - 24лвРолки:GMB - 40лвФленор - 43лвВодната помпа трябва ли да я сменям и нея?Офертите за нея са:GMB - 79лвMetelli - 68лв

Редактирано от rollin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходих преди малко до тоя познат с Авточастите та ето марките и съответно цените:

ангр. ремък Мицубоши - 36лв

ремък бал. вал:

Фленор - 37лв

Мицубоши - 20лв

Хътчинсън - 24лв

Ролки:

GMB - 40лв

Фленор - 43лв

Водната помпа трябва ли да я сменям и нея?

Офертите за нея са:

GMB - 79лв

Metelli - 68лв

От всичко изброено... само ремъците MITSUBOSHI ми звучат добре, но за да ти кажа дали такива цени са възможни... ОТНОВО ти казвам... дай номера на рамата...

За останалите неща... NO COMMENT!!! - Пробега им е между 40 000км. до максимум 60 000км. а не 100 000км. колкото трябва да бъде и колкото е на качествените части!!!

Отваряй си очите и внимавай какво купуваш за да не почнеш и ти като колегата martod да качваш снимки на скъсани ремъци след някой друг ден...

Успех при ремонта... и безброй безаварийни километри!!!

Утре ще гледам по някое време или в други ден, че съм малко зает и няма да ме има в нас...

Но ще я дам при първа възможност

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На снимките които си пуснал не се виждат надписите на ремъците... ЗАЩО???

Ако държиш, мога да снимам и надписите, още не съм го изхвърлил ремъка....Държа го за мостра, да показвам на клиентите, какво не трябва да купуват...Ако не вярваш на снимки, мога и ремъка да ти изпратя...Само ролките не мога да ти покажа, защото са още на колата, понеже ги сложихме тогава с новото Мицубоши и бяха на 6к. та нямаше причина да ги сменяме...Но ако и на това не вярваш, мога да ти дам тел.№ на собственика на колата, който я кара вече 20к. от тогава, със същите ролки и ремъци Контитех...И не мисли че правя някаква анти реклама ...Просто казвам на колегата, че вероятността да попадне на ремъци ментета (при тази цена дето е обявил) е много голяма...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...