J's Racing BB8 49 #41 Отговорено 23 Януари, 2010 Какво стана ще има ли радио скоро? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #42 Отговорено 23 Януари, 2010 (Редактирано) здравейте колеги , наскоро пуснахме цс сървър , и спряхме радиото поради това че нямаше слушатели кой знае колко 1-2 на ден btw: купил съм хостинг така че може от там да го пусна до 3-4 дена стига да има желаещи да го слушат и също така някой като element да пуска музика от време на време Редактирано 23 Януари, 2010 от darkstar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #43 Отговорено 24 Януари, 2010 Смисъл радито да се слуша в ЦС? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #44 Отговорено 24 Януари, 2010 не радиото ще бъде отделно от ЦС и пак ще може да се слуша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #45 Отговорено 5 Април, 2010 Здравейте колеги , маняците на хоусе raio , надяваме се да ви хареса , ако искате някакви по яки парчета пишете тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #46 Отговорено 5 Април, 2010 Малко предложения: ако е възможо да се пуска и малко инфо. Даже и да е на запис. Нещо от рода на "предстоящи срещи", например. Или като реклама на сервизите на Хонда в Бг и тем подобни неща. Разбирам, че е още в начална фаза, ама ако ще е радио да има и инфо, а не като повечето он-лайн радиа дето заредили плей-листа и нон-стоп само музика. Не че е лошо, ама.... и да е полезно.Това си е мое мнение. Е тфа си идея. Хондаджиите може да ги събира една марка , но не и една музика. Всеки слуша нещо различно от другия , но ако се сменят по често стиловете както и ако парчетата са хубави на всеки ще му хареса. Аз бих добажил и латино и реге. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #47 Отговорено 5 Април, 2010 малко живец му тррябва и е "нашето" радио.Евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
momo` 0 #48 Отговорено 5 Април, 2010 Еми , супер е идеята , сега я виждам ... Но послушах 10 минути и започна да цикли .... И така през интервали от 3 сек свири 30 отказва ... Иначе на пръв поглед музиката ми допада перфектно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #49 Отговорено 6 Април, 2010 колеги , май неви се слуша хоусе ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #50 Отговорено 6 Април, 2010 Я пуснете пак линка, че нещо не ми го отваря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #51 Отговорено 6 Април, 2010 radio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #52 Отговорено 6 Април, 2010 С какъв плеър се отваря туй чудо? С медията не иска... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #53 Отговорено 6 Април, 2010 Аз със Winamp го отварям .. пробвай ако искаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #54 Отговорено 6 Април, 2010 с BS Player-a ми тръгна без проблеми, но по принцип си слушам флак или уейв формати и тука ми звучи като през вентилационна шахта Браво за ентусиазма иначе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alekyy 3 #55 Отговорено 6 Април, 2010 Браво колеги много добра идея сте реализирали! много ми харесва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #56 Отговорено 6 Април, 2010 сега сме минали малко към данце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #57 Отговорено 6 Април, 2010 (Редактирано) Ами хайде поздрав за всички които слушат тогава, и най вече за DJ-я Редактирано 6 Април, 2010 от LionHeart Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #58 Отговорено 6 Април, 2010 Супер е музиката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #59 Отговорено 7 Април, 2010 колеги навлизайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #60 Отговорено 7 Април, 2010 И аз го слушам ама през BS Player-a, че през Winamp-a не искамМного е Готино Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #61 Отговорено 7 Април, 2010 мерси колеги , ако на някой нему е тръгвало радиото до преди 1-2 часа много се извинявам просто сървъра беше крашнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #62 Отговорено 8 Април, 2010 махни тоя shoutcast !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #63 Отговорено 8 Април, 2010 какъв shoutcast бе, всичко тук е програмирано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #64 Отговорено 10 Април, 2010 май не ви се слуша хоусе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #65 Отговорено 10 Април, 2010 .......... .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #66 Отговорено 15 Април, 2010 (Редактирано) кликвайте на линк-а и сте във джаза радио Редактирано 15 Април, 2010 от darkstar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #67 Отговорено 28 Април, 2010 Кфо стана с радиото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове