ma4o 11 #1 Публикувано 21 Септември, 2009 да са ни живи и здрави и всичко най-най по специално за тя си знае чакаме да почерпи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #2 Отговорено 21 Септември, 2009 Честито и от мен колеги и колежки да сте живи и здрави.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #3 Отговорено 21 Септември, 2009 Да сте ни живи , здрави и всичко най-най. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 21 Септември, 2009 Moриииии ... ЧРД душицо .. и един по-здраФ от мен с пожелание да си по-щастлива и нахилена от момента на снимката : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #5 Отговорено 21 Септември, 2009 ЧРД на Мори! Да си ми жива и здрава, лъчезарна и пълна с живот. Хубав празник! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #6 Отговорено 21 Септември, 2009 Мъълиии, миналата година беше бафти кефа с тоя изненадващ рд... ЧРД и от мен на мойта кака /която обаче не е грозна в мрака ;)/, само здраве и любов да има, тва е най-важното ... всичко останало е само бонус. Поздрави и на останалите колеги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #7 Отговорено 21 Септември, 2009 Честит рожден ден и от мен на всички .И най-вече на собственичката на Червената стрела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #8 Отговорено 21 Септември, 2009 ЧРД, Стани! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Glupi 0 #9 Отговорено 21 Септември, 2009 Честит Рожден Ден Мори, пожелавам ти здраве, щастие, да си винаги обгърната с много любов и все така усмихата и лъчезарна както на снимката Весело изкарване на празника на теб и на всички празнуващи в този слънчев ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #10 Отговорено 21 Септември, 2009 Стаси честит рожден ден,да си жива и здрава и идвай по често на тия срещи,забравих ти очите!ЧРД и на другите колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #11 Отговорено 21 Септември, 2009 Какааааа,Ч.Р.Д. уеееее.Следващата бира е от мен.... .Жива и много здрава бъди лудетино.И дай Боже една малка фея или един малък принц да кацнат при теб скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #12 Отговорено 21 Септември, 2009 ЧРД, на всички!Мори, да си жива и здрава, и все така усмихната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gpg 2 #13 Отговорено 21 Септември, 2009 Честит рожден ден на всички! Много Здраве и Успехи! Най-хубави пожелания за най-усмихнатото момиче във форума - Мори! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #14 Отговорено 21 Септември, 2009 Хора, много много много благодаря на всички за хубавите пожелания, страхотно ме зарадвахте !! Честит празник на рождениците и от мен, много здраве, щастие и успехи! И много безаварийни, разбира се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #15 Отговорено 22 Септември, 2009 Стейс, честито и от мен малко на патерици. Пожелавам ти всичко най-хубаво, което може да се пожелае, както и това което ти сама си пожелаеш да се сбъдва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове