borko 30 465 #1 Публикувано 15 Септември, 2009 Въпроса е от къде мога да се набавя мотул 6100 от Добрич от някой магазин освен от гошо до бившата лимонадена!Някй ако е взимал от него да сподели бива ли го или не е мотул неговото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #2 Отговорено 15 Септември, 2009 Малко офф ама съм удивен от Селения..........това направо не е моя акорд.по-тих не е бил никога.впечатлен съм а и цената е перфектна 13 кинта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #3 Отговорено 15 Септември, 2009 (Редактирано) Бе то и аз не съм виждал по магазините ама рекох да питам все пак !Бахти града дето сме а То по тази тема няма офтопик -всеки да казва квото мисли и какво предпочита и т.н Редактирано 15 Септември, 2009 от borko 30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4 Отговорено 15 Септември, 2009 Те тука ме баламоват в един магазин преди кръстовището за болницата че хонда препоръчвали някво лики моли за 100лв 4 литра Ама тука все за тоз мотул чета и се надъхах здраво за него и край -следващата смяна ще е с него да пробвам,аз съм с мобил на 2000 км ама изкам да си купя ся мотула щот имам кеш и на 6000км ще има смяна!Туй масло дето дойде колата с него беше бяло и на 9000км пък мобила стана катран на 1000км и не знам кво да мисля вече за тез масла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ortho 0 #5 Отговорено 16 Септември, 2009 Старата си кола (дърто Волво) карах само с Мотул и това беше единственото масло, което дъртия гурел не гореше и не цапаше. Хондата карам с масло от сервизите на Хонда, много съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #6 Отговорено 17 Септември, 2009 То в нашия град няма сервиз на хонда ,пък и другите ни сервизи са мани-мани!Имаме сервиз на форд ама както го плюят хората аз ако го държах щях да го затворя от хорска срама дето се вика!Взимат млади неопитни момчета и без специализация някъде как ги пускат да ровичкат по тез коли .Като се има в предвид че са специализиран сервиз на форд трябва поне фордовете да ги знаят наизуст и да ги ремонтират качествено щото така и така цените им са безумни за повечето ремонти ,пък за тез гаражните сервизи дето се хвърлят на всички марки и модели да ремонтират хич няма да говоря.Та така де малко се отклоних ама ако някой види Мотул по добричките магазини да пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #7 Отговорено 19 Септември, 2009 Мисля, че мернах да се продава в едномагазинче до Лукойл.До това магазинче има още едно ама за автоаксесоари.Като влизаш в града ти се падат от дясната страна и после идва Лукойла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #8 Отговорено 19 Септември, 2009 Но лично аз не бих ти препоръчал мотул в България.Иначе са страхотни масла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #9 Отговорено 29 Септември, 2009 Защо не си го поръчаш от официалният представител - аз поне така направих. Плащам си и куриера, разбирасе, но поне съм сигурен, в това което наливам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #10 Отговорено 10 Октомври, 2009 Lamer,би ли написал от кой сайт точно го поръчваш и как става работата и аз да се пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #11 Отговорено 10 Октомври, 2009 град: Бургас адрес: 056, ул. Транспортна No 9А телефон: 056/860110; 860077,844059 мобилен: 888008801 Равда ООДПробвайте да си купите от тук. Гарантирам за качеството. Мацката се казва Илиана Христова търсете нея, пращат навсякъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #12 Отговорено 12 Октомври, 2009 (Редактирано) Lamer,би ли написал от кой сайт точно го поръчваш и как става работата и аз да се пробвам Напиши в google следното - официален дистрибутор за България на маслата МотулОтвори първият резултат, звъниш на посочените телефони, пращат ти масълцето по Еконт с наложен платеж - хондарелата мърка, доволно Редактирано 12 Октомври, 2009 от LAMER Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #13 Отговорено 12 Октомври, 2009 (Редактирано) Lamer,би ли написал от кой сайт точно го поръчваш и как става работата и аз да се пробвам Напиши в google следното - официален дистрибутор за България на маслата МотулОтвори първият резултат, звъниш на посочените телефони, пращат ти масълцето по Еконт с наложен платеж - хондарелата мърка, доволно Ще направиш голяма грешка! Редактирано 12 Октомври, 2009 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #14 Отговорено 16 Октомври, 2009 (Редактирано) @^ Колега, би ли споделил защо е грешка? Редактирано 16 Октомври, 2009 от LAMER Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #15 Отговорено 16 Октомври, 2009 (Редактирано) Здравеите официален дистрибутор на мотул за българия е проспид, а нашата фирма пазарува мотул от тях и гарантирам за качество така че ако искаш прати ми едно лично да ти го изпратя. Редактирано 16 Октомври, 2009 от Жоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове