PARUSHEV 14 #1 Публикувано 9 Септември, 2009 Здравейте на всички! Вече и аз станах Хондаджия От доста време исках да си купя, но най - накрая доживях да имам бижу от марката. Ето и снимки: http://dekoparushev.snimka.bg/automobiles/...neration.420183 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #2 Отговорено 9 Септември, 2009 Бре па хубава Хонда бре! Това от юбилейните за 50 год. на Хонда ли е или се бъркам? Пу пу да не ти я урочасам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko1 6 #3 Отговорено 9 Септември, 2009 Хубавица е ...със здраве да си я караш,и безаварийно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ГОШКАТА 21 #4 Отговорено 9 Септември, 2009 Честито и умната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #5 Отговорено 9 Септември, 2009 браво дай боже още много хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro 17 #6 Отговорено 9 Септември, 2009 честито много готина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #7 Отговорено 9 Септември, 2009 Честито колега да си я кара6 с много кеф.и безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gagi 1 #8 Отговорено 9 Септември, 2009 И от мен честито!! Голяма красавица е, дано само хубави моменти да имаш с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #9 Отговорено 9 Септември, 2009 Честито и от мен. Една от малкото 6-ти генерации, която да ми харесва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #10 Отговорено 10 Септември, 2009 Браво много е красива, чак и кожена... Много безаварийни километри колега и да си я пазиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #11 Отговорено 10 Септември, 2009 Арна е . Да я пазиш и гледаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamen_h 2 #12 Отговорено 10 Септември, 2009 Честито колега! И добре дощъл в клубът! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #13 Отговорено 10 Септември, 2009 Най-напред честито и много безаварийни километри да те радва красавицата. Искам да те помоля да споделиш на каква цена се сдоби с нея ако не е тайна разбира се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chipko 11 #14 Отговорено 10 Септември, 2009 Честито! Много добре изглежда и от вънка и особено от вътре.Ако може сподели ни и нещо за параметрите "под капака". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #15 Отговорено 10 Септември, 2009 Благодаря Ви много колеги за пожеланията. Колицата е с двигател 1.4 iS, 90 кончета. Произведена е в средата на 2000 г. Живот и здраве на пролет ще и метна джанти и окачване, сега е рано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #16 Отговорено 10 Септември, 2009 Не знам дали е юбилейна, не съм запознат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tirex 0 #17 Отговорено 10 Септември, 2009 Колега, да не би да я взе от Търново? Ако е същата, аз тъкмо взех да се пооблизвам по нея и тъкмо щях да пращам човек да я гледа и тя изчезна. Ама да си а караш със здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pantev 0 #18 Отговорено 10 Септември, 2009 Браво много е готина и изглежда запазена! Безаварийни километри! А тва отзад МИАУТО да не е милано ауто? От къде е внос? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #19 Отговорено 11 Септември, 2009 А добре дошъл колега много безавариини километри ще те чакаме на някоя среща в града Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #20 Отговорено 14 Септември, 2009 Браво много е готина и изглежда запазена! Безаварийни километри! А тва отзад МИАУТО да не е милано ауто? От къде е внос?Внос от Италия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #21 Отговорено 14 Септември, 2009 Честито със здраве да си я караш фен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мария Илиева 67 #22 Отговорено 15 Септември, 2009 Честито колега колата радва, просто е страхотна да си се слушате! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #23 Отговорено 15 Септември, 2009 Благодаря момчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #24 Отговорено 15 Септември, 2009 Да си жив и здрав да си я караш тая красавица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #25 Отговорено 28 Септември, 2009 Само бенз да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #26 Отговорено 1 Октомври, 2009 (Редактирано) Станала е грешка с линка, който съм качил. Ето и снимки: http://barona777.snimka.bg/automobiles/hon...neration.425769 Редактирано 1 Октомври, 2009 от BARONA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ifko--23-- 0 #27 Отговорено 1 Октомври, 2009 (Редактирано) Първо здравейте на всички, нов съм във форума, казвам се Иво на 19 съм от софия , но все още нямам хонда :] Решил съм да си купя един сивик до максимум 3 месеца... Много ми харесва като дизайн, но не съм много запознат с колата, надявам се на малко помощ от ваша страна ;] Мисля да я взема втора ръка и за време до 2 години да я направя страхотна :] Ако имате някакви препоръки относно двигател и тн моля казвайте Относно модел /на външен вид/ твърдо съм решил за този сивик: Редактирано 1 Октомври, 2009 от Ifko--23-- Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #28 Отговорено 1 Октомври, 2009 Станала е грешка с линка, който съм качил. Ето и снимки: http://barona777.snimka.bg/automobiles/hon...neration.425769гледам на снимките-имате и обществена баня за колите,иначе е Убавица,честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #29 Отговорено 2 Октомври, 2009 Първо здравейте на всички, нов съм във форума, казвам се Иво на 19 съм от софия , но все още нямам хонда :] Решил съм да си купя един сивик до максимум 3 месеца... Много ми харесва като дизайн, но не съм много запознат с колата, надявам се на малко помощ от ваша страна ;] Мисля да я взема втора ръка и за време до 2 години да я направя страхотна :] Ако имате някакви препоръки относно двигател и тн моля казвайте Относно модел /на външен вид/ твърдо съм решил за този сивик: мотора 1.5 с 90 кончета ще ти е перфектен, като за начало, поне аз така мисля, все пак си начинаещ шофьор. Брат ми има такава, но неговата е седан, няма ядове, дори и метанче има Добре си се ориентирал. Късмет...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #30 Отговорено 2 Октомври, 2009 Хайде честито и от менБрат ти още ме псува за дето го накарах да си купи Хонда - надявам се и ти да го последваш :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #31 Отговорено 3 Октомври, 2009 Хайде честито и от менБрат ти още ме псува за дето го накарах да си купи Хонда - надявам се и ти да го последваш Не знам да те е псувал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #32 Отговорено 10 Октомври, 2009 Станала е грешка с линка, който съм качил. Ето и снимки: http://barona777.snimka.bg/automobiles/hon...neration.425769гледам на снимките-имате и обществена баня за колите,иначе е Убавица,честитоКво да се прави - криза е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове