misho 49 #41 Отговорено 2 Септември, 2009 Не ми е ясно само какво харесвате в тия непоносимо грозни, недодялани, измислени, и не знам си още какво автомобили наречени Хонда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #42 Отговорено 2 Септември, 2009 misho , сам си си отговорил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #43 Отговорено 2 Септември, 2009 Еди, RESPECT! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan7519 0 #44 Отговорено 2 Септември, 2009 За мен всички японки са красиви. Наздраве и да пием за това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #45 Отговорено 2 Септември, 2009 Важното за мен е да е дъъъълга и настъпанаНапример:Сивик-4,5,6,8Прелюд-4,5ЦРХ-2-раЕ тва е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #46 Отговорено 2 Септември, 2009 Все още ми е на сърце! Обичам си я! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #47 Отговорено 4 Септември, 2009 уви на това последното смяна на крушките е половин основен ремонт... английска му работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #48 Отговорено 7 Септември, 2009 Все още ми е на сърце!Обичам си я! Напълно подкрепям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #49 Отговорено 7 Септември, 2009 Не знам, ама тоя Акордеон купе е невероятен: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #50 Отговорено 7 Септември, 2009 5та си е наи красива,от пред е доста по агресивна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #51 Отговорено 9 Септември, 2009 4G FOREVERподкрепям терористчето.... :lol:и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Perko28 4 #52 Отговорено 9 Септември, 2009 CRX 2 ген. завинаги може и прелюд 4-та компромис Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accordingly 26 #53 Отговорено 9 Септември, 2009 може и прелюд 4-та компромис Компромис на това че не се е намерила 3-та? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #54 Отговорено 9 Септември, 2009 преклонете се пред тази кола и спрете да пишете в тая безумно тъпа тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro 17 #55 Отговорено 9 Септември, 2009 (Редактирано) тази не е лоша Редактирано 9 Септември, 2009 от goro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #56 Отговорено 9 Септември, 2009 4G FOREVERподкрепям терористчето.... и аз и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #57 Отговорено 9 Септември, 2009 Хонда 5- та е малко по - добра на външен вид от 6- та, но знаете, че мн зависи от джанти, фейслифт на колата, брони, прагове, фарове, мигачи и т. н. ако има добър тунинг и двете са добри. Всичко е строго индивидуално за всяка кола. Важното е да е Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonzA 4 #58 Отговорено 10 Септември, 2009 (Редактирано) според мен това е един от най-неспулочливите хечове до сега що се отнася до външен вид разбирасе Редактирано 10 Септември, 2009 от MonzA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове