Martin Raynov 29 #1 Публикувано 23 Август, 2009 Споделяйте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 23 Август, 2009 Ако всичко е наред ще има вентилаторна Хондичка от Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #3 Отговорено 23 Август, 2009 Мойте очаквания в клас А хонда да разбие всичката конкуренция .... стига подготвените колеги да успеят да стигнат до Сливен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #4 Отговорено 23 Август, 2009 От Варна сигурно ще участва и корсата на Миро ТСТ в клас А, така че стягайте се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #5 Отговорено 23 Август, 2009 (Редактирано) Аз очаквам да влезна в ниски 15-ски Няхняхнях Редактирано 23 Август, 2009 от Ivaylo Yovchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #6 Отговорено 23 Август, 2009 Надявам се да погледам отстрани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #7 Отговорено 23 Август, 2009 Надявам се да погледам отстрани Няма ли да очастваш ? И защо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #8 Отговорено 23 Август, 2009 НЕ! Поради лични съобръжения стига оффтопик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #9 Отговорено 23 Август, 2009 аз се надявам колата ми да издаржи поне един старт... за квалификации.. иначе ще доида :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZUM_SPEED 8 #10 Отговорено 23 Август, 2009 Живот и здраве ако колите са наред сме там с брат ми. Дано да стане пак хубава хонда среща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #11 Отговорено 23 Август, 2009 Ще се видим там колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #12 Отговорено 23 Август, 2009 Ооо там съм и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Edelbrock 5 #13 Отговорено 23 Август, 2009 Стига да си сложа новите бутала,и да е всичко ок ,и аз съм в клас Б Надявам се да видя и много колеги с бързи хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #14 Отговорено 25 Август, 2009 (Редактирано) Други потенциални участници няма ли да има или всички се надяваме колите да устискат до 12-ти??????Публиката е ясна Аз понеже не съм в час...допуска ли се една и съща кола да се състезава с различни пилоти.За настилката на писта Сливен какъв тип гуми са препоръчителни-драг радиали,чист слик,пистов слик...ей такива работи можете да споделите Редактирано 25 Август, 2009 от Dragi4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #15 Отговорено 25 Август, 2009 На мен ми се иска да участвам, но с купето нямам особени шансове Може би ще се пусна за време както всеки път. Драго, до сега мисля драг радиалите се държат най-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beast 22 #16 Отговорено 25 Август, 2009 Драго повечето участници са с Toyo R888 както и аз и гумите се държат перфектно на пистата стига да са достатъчно топли.А тва с различните пилоти нмеога да го разбера в един клас да си караш колата ти а в друг да е дадеш на някой ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #17 Отговорено 25 Август, 2009 2- ма пилоти в един и същ клас с 1 кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #18 Отговорено 25 Август, 2009 ...едва ли ще е възможно защото ако жребия изтегли двамата участници един срещу друг ще се наложи да цепят колата на две Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beast 22 #19 Отговорено 25 Август, 2009 Неможе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #20 Отговорено 25 Август, 2009 ...едва ли ще е възможно защото ако жребия изтегли двамата участници един срещу друг ще се наложи да цепят колата на две За това изобщо не се бях сетил ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yajo 466 #21 Отговорено 25 Август, 2009 Аз ще участвам в клас А надявам се на някакви високи 13-ки, след леките почти незначителни модове на колата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #22 Отговорено 26 Август, 2009 Аз ще участвам в клас А надявам се на някакви високи 13-ки, след леките почти незначителни модове на колата!Смело, стискам ти палци!С каква кутия си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #23 Отговорено 26 Август, 2009 С У21 като твоята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaXo 1 #24 Отговорено 26 Август, 2009 няма да има състезание в Сливен на 13ти ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #25 Отговорено 26 Август, 2009 леле много жалко но разбрах че ще има ДРаг ДЕИ ?още не се знае кога обаче... ;( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #26 Отговорено 26 Август, 2009 какво е станало , защо няма да има ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Edelbrock 5 #27 Отговорено 26 Август, 2009 ами така е според мен всичко е до финанси ,може би няма спонсори,то и драга в БГ е един драг......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Edelbrock 5 #28 Отговорено 26 Август, 2009 аз това прочетох сега като разбрах че няма да има :ЦИТАТ тунинг.бгЗа съжаление това е последната новина! Проблемите не подминаха и СК " Сливен Драг Рейсинг". Състезанието , планирано като 2-ри кръг НЯМА да се проведе! Причината е в липсата на средства за организация( повторение на нашия случай). За да не се правят компромиси и със сигурноста решихме заедно да концентрираме усилията си върху провеждането на качествен шампионат през 2010 г.В Сливен ще организираме драг дей ( не е уточнена датата), както и при желание такъв може да бъде организиран на Дупница!ПП Ще помоля да се въздържате от хапливи коментари, защото са излишни! Никому не е приятна съсздалата се ситуация! :? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #29 Отговорено 26 Август, 2009 С У21 като твоята Тц, с малко по-дългия механичен вариант Y1. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #30 Отговорено 27 Август, 2009 Ебаси за сефте да ми се участва в такова мероприятие и накрая сопа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #31 Отговорено 27 Август, 2009 Как така нямат пари не мога да разбера , като само от входа сигурно ще си ги избият тези пари .... Деа ******* им да *** Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #32 Отговорено 27 Август, 2009 Българищината се проявява както винаги , нямали пари , като лапаха до сега , не се оплакваха.Като се замисля в коя държава живея и вече нищо не ме очудва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #33 Отговорено 27 Август, 2009 еми айде наемете едно литище и организирайте нещо какво ви спира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #34 Отговорено 28 Август, 2009 искате ли дори и да няма състезание да направим една сбирка на сливен както сме правили и преди ида си направим пак кефа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZUM_SPEED 8 #35 Отговорено 28 Август, 2009 Аз съм за даже ако се съберем повече хора може и с преспиване.Шуменската група сме на лице. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #36 Отговорено 28 Август, 2009 Без някой др. член Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TrAdIuLi 235 #37 Отговорено 28 Август, 2009 На Сливен няма вход .... затова няма пара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #38 Отговорено 28 Август, 2009 На Сливен няма вход .... затова няма пара Макя нема ... секи път като ходим, ходим за по 2 дена, първия е събота свободни пускания мисля и втория е неделя-състезанието, неделя сутрин стават и чукат по палатките да раздават билетчета и да обират пари... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZUM_SPEED 8 #39 Отговорено 28 Август, 2009 (Редактирано) Винаги е имало вход и винаги е имало поне по 10000 човека публика Редактирано 28 Август, 2009 от ZUM_SPEED Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #40 Отговорено 28 Август, 2009 че ние може да си го организираме малко ли пъти сме правили подобни неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове