chirenski 18 #41 Отговорено 5 Декември, 2010 То аз съм решил, ама чакам портмонето ми и то да е на същото мнение с мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #42 Отговорено 5 Декември, 2010 Ангеле чакай ме и мене бре Да сложа и аз една кратуна и заедно да тормозим Теро, барем на конвейр да ги подкара Да ти е честита новата придобивка, безаварийни милиони километри и ще повозиш някой път, все пак комшии сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #43 Отговорено 5 Декември, 2010 (Редактирано) Да дойда и аз тогава в Габрово, само да успея да намеря глава Честито и много безаварийни на колегата Редактирано 5 Декември, 2010 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #44 Отговорено 12 Декември, 2010 (Редактирано) Мите идвай и ти, че да му се спре тока на Теро Ангеле де покри колата не я виждам у нашио квартал ? Редактирано 12 Декември, 2010 от martjo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #45 Отговорено 13 Декември, 2010 Мите идвай и ти, че да му се спре тока на Теро Ангеле де покри колата не я виждам у нашио квартал ?Колата се кара всеки ден За сега без проблем чакам да падне някой лев и да се разходя до Габрово Марто, колата си е при мен , ама нали знаеш колко лесно се паркира около нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #46 Отговорено 13 Декември, 2010 Фен пожелавам ти да направиш 4та генерация като тая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #47 Отговорено 13 Декември, 2010 Фен пожелавам ти да направиш 4та генерация като тая Благодаря за пожеланието, но сегашното ми финансово положение ще ми позволи да си направя така колата , към 2030-та година :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AuruMoon 14 #48 Отговорено 15 Декември, 2010 (Редактирано) Тогава ще се правят луди 8ми генерации по 1000к.с. И честита нова главица, дано те слуша повече от старата. Редактирано 15 Декември, 2010 от AuruMoon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #49 Отговорено 16 Декември, 2010 Фен пожелавам ти да направиш 4та генерация като тая много мразя дино клипове без резултатите за какво ни е да гледаме как бръмчи само тая кола иначе успех с начинанието на пича !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #50 Отговорено 10 Януари, 2011 Колата още не се счупила След намесата ми със самоделния ми стробоскоп колата дето се вика тръгна Белега беше на 1,5см. преди "мушката", а аз се чудя що не върви и смърди на бензин ... п.с. не вярвайте на сервизи като ви кажат, че делкото "в центъра е добре" .... ако не бях повярвал може би щях да спестя едни 200лв за бензин дето си излезе ей така не изгорял през аспуха. п.с.2. отново благодаря на Теро за помоща и се извинявам за тормоза по телефона п.с.3 другата седмица ще се опитам да сложа раздвижената ролка без да събера клапаните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #51 Отговорено 10 Февруари, 2011 Темата може да се затваря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #52 Отговорено 10 Февруари, 2011 (Редактирано) Защо, да не си събрал клапаните?! Дай снимки, клипче нещо. Твоята и на Сако са доста интересни теми, не трябва да свършват ей така Редактирано 10 Февруари, 2011 от mEtaka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове