Jump to content
fenabg

ключодЪржател

Recommended Posts

Мисля, че някой трябва да почерпи teror1sta с една бира за труда който положи и прегледния списък!!!:)

Аз със сигурност, за помоща и съдействието :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така ... понеже fenabg, прави всичко на собствена воля и не с цел печалба е редно и ние да помогнем с каквото можем и да се организираме малко.

Пращането на К (ключодържателите ) ще става по градове. Всички К за даден град ще се пращат на веднъж. За целта трябва хората от всеки град да се разберат помежду си как ще си съберат парите. Ще има два варианта за плащане:

1. bg97pirb73854601771737 - Пиреос

2. Еконт- наложен платеж

Градовете с много хора е хубаво да внесат парите предварително !!!ИЛИ някой да гарантира че парите са налице и след пращането по Еконт пратката ще се плати веднага !!! (според мен е най-добрия вариант , но трябва да сте коректни).

градовете са :

Плевен - 10.05 лв

Габрово - 30.15 лв

Варна - 56.95 лв

Пловдив - 43.55 лв

Сливен - 16.75 лв

Добрич - 10.05 лв

София - 30.15 лв

Бургас - 16.75 лв

Горна Оряховица - 6.70 лв

Търговище - 10.05 лв

Списъка включва и никовете ако не отговарят на това което искат да пише (например PRELUDE-Бургас/KONI, първото е какво иска да пише, а зад града е истинския му ник. Ако има човек поръчал различни(няколко) имена за К пак е отбелязано по същия начин).

Хора, които са сами от град не съм ги писал в "градове", защото не е нужно да се уговарят с никой. Просто трябва да пратят едно ЛС на fenabg със адрес и начин за получаване по Еконт.

п.п. Направата на К за градовете с много бройки ще започне след като се внесат парите по банковата сметка или някой гарантира че всичко е 6+ (парите са на лице и К ще се вземат веднага след пращането им).

п.п.п. под "градове с много хора" разбирайте ако има повече от 2 -ма човека;

п.п.п.п. прегледайте пак всичко което ви касае, защото съм заспел и да не съм омазал нещо ! ;

п.п.п.п.п. Бирата я обичам с бирени фъстъци :):P:)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Габровските К може да ги почваш :cool: Гарантирам че всичко е 6 :rolleyes: ще ми ги пратиш по Еконт с наложен платеж!

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ехх... защо сега виждам темата. Закаснях :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

обръщам се към колегите от бургас тъй като живея в ''Славейков" и офиса на ЕКОНТ ми е близо ако желаят да потвърдят по тел че са съгласни и аз се ангажирам да ги получа и платя а после да ги разпределим моя тел е 0898345573 който се обади да оставя и неговия телднес ме търсете след 13 00

Редактирано от KONI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можеш да ги праиш и за Сливен, аз ще платя всичките с наложен платеж по Еконт веднага :rolleyes:

Редактирано от Krelion

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

обръщам се към колегите от бургас тъй като живея в ''Славейков" и офиса на ЕКОНТ ми е близо ако желаят да потвърдят по тел че са съгласни и аз се ангажирам да ги получа и платя а после да ги разпределим моя тел е 0898345573 който се обади да оставя и неговия телднес ме търсете след 11 00

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Ехх... защо сега виждам темата. Закаснях :)[/quote

пиши ми на лични но този е последен за сега

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пловдив - 43.55 лв

Довечера на седмичната, ще се разбера с Пловдивчани и ще измислим кой вариант е по-удобен. На мен Пиреуса ми е на 2 крачки от работа и мога винаги да преведа парите, макар че с наложен е по-удобно.Ще го обсъдим и ще те известя колега. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пращай за Плевен по Еконт с наложен платеж. Аз ще ги взема от офиса там и ще ги платя, а ние тук ще се оправим помежду си. Давам име и телефон:Ивелин Тошев Захариев 0883440069 :)

Редактирано от Arsov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а ние Варненци...? Апел към някой колега подвизаващ се в Западна Промишлена, близо до Еконт...мисля че в рамките на 2-3 дни ще съберем стотинките и всеки ще си получи неговото ;P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Варна ми ги пращайте в Моргата , аз ще ги платя всичките а после ще се оправям с колегите.Адреса е Гр. Варна, Кв.Виница , Автоморга-Хонда , Стамен Димитров Тел. 0898-489-527

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мн добре, мерси колега !!!аааа... кога да очакваме дрънкулките?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пловдивските всичките ми ги прати на мен с наложен платеж, аз ще им ги раздавам.Адреса е :Гр.Пловдив. ул. св.св.Кирил и Методий 2 - за оръжеен магазин Берета0885458517 - Виктор МирковичЗадължително да пише за оръжеен магазин Берета, че на номер 2 са сумати офиси и магазини и най-редовно се бъркат момчетата.Мерси предварително !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аааа... кога да очакваме дрънкулките?

След сряда почвам да ги пращам по градове .Ще звънна на всеки :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За добрич ми ги прати на мен! Гр. Добрич, бул. "3-ти март" Н16, Вх Е ап.6 Ивайло Ганчев с наложен платеж :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другия път да вземем да плащаме по банкова сметка колеги, че като гледам всички по Еконт....момчето вероятно ще ги плати от джоба си и после ще събира от Еконт.Не всеки разполага с оборотни пари :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги замисляте ли пак да поръчвате ключодържатели - та така който по-една или друга причина не си е поръчал да си поръча сега ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А какво става със софийската група

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз това питам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз това питам :)
ако не е проблем с наложен платеж или да се разберем нещо друго на месечната

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз това питам :)
ако не е проблем с наложен платеж или да се разберем нещо друго на месечната
Не е проблем даите координати и потвърждение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

fenabg аз ти писах за Горна Оряховица, но ти нищо не каза :) Всичко точно ли е ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

fenabg аз ти писах за Горна Оряховица, но ти нищо не каза ;) Всичко точно ли е ?

ДА 2бр. с нал. пл. ако не сам отговорил на някои да не се притеснява,забравил съм :D .П.п С тая празна тиква ............ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От София ако няма кой аз ,ще ги взема пък после ще се разбираме с колегите !!! .Адреса на Офиса ЕКОНТ -ул. Хан Паган с наложен платеж ,Валентин Мирославов Славеев 0894/441826

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги кажете нещо за тези които не сме видяли темата по-рано :dry:Ще може ли пак да поръчваме или са "LIMITED EDITION" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не се притеснявайте, fena напредва :o

Публикувано изображение

п.п. изглеждат добре а ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хехехе,и моя си го видях на снимката.Айде,че нямам търпение :huh:.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

охааа тупалки са :) и аз нямам търпение :huh: п.п: между другото забелязах че са с разменени цветове от снимката с проекта. тъмното е светло и обратното. но така пак са си суперски :)

Редактирано от Tr1nky

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

п.п: между другото забелязах че са с разменени цветове от снимката с проекта. тъмното е светло и обратното.

това са наложи за да се ибегне евнтуален проблем при гравирането,на живо така са по добре според мен.п.п забавям се около 3, 4 дена,молко таепение правя ги сам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се правят пак искам :) Че тази поръчка съм я изтървал :huh: 2бр с ника ми ma4o1бр с Иво1бр с ника Ma4oот Софя съм :D Поздрави много са добри :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги и аз вземам един!Не успях да прочета цялата тема,ама какъвто и да е земам един :huh:От град Шумен съм,може да се прати там.Поздрави Десо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Fenski като ги направиш тея сигурно ще ти поръчам още. Аз така като гледам са те напънали да правиш още така че няма отръвка :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://bg.fotoalbum.eu/fenabg/a336067Такаа май ви е направило впечатление че не пиша много но това беше защото изках това на снимките да стане реалност и тогава .Утре неделя почвам подреждане и броене по градове и ако е рекъл господ вторник ще имате поща.както виждате минаха етап гравиране, почистване,подреждане ,лак и ''изпичане'' :D смимката в колата на жената :( НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА С КОЛАТА НА ЖЕНАТА-шумът е много голям :D :D :) . :) П.п за тези които изкат още, може ,обаче колегата teror1sta показа как се прави в случая помага и то много!!! направете нов списък и ще се направят още, единственото което е не по малко от 40 бр. и доставка по еконт,така ми е по лесно ;) ина мен и на вас надявам се.Поздрави FENABG :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво колега,добра работа си свършил.Чакаме ги с нетърпение вече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нещо малко но готино.човек като си няма работа :) . С любезното садействие на ''Бай Лазар'' и колежката ''Корал'' :)http://bg.fotoalbum.eu/fenabg/a323282

Колега тва е супер готина идея! Примерно недай си Боже си загубиш ключа и някой примерно го намери може да ти го върне?! Ще се знае на кой е!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нещо малко но готино.човек като си няма работа :) . С любезното садействие на ''Бай Лазар'' и колежката ''Корал'' :Dhttp://bg.fotoalbum.eu/fenabg/a323282

Колега тва е супер готина идея! Примерно недай си Боже си загубиш ключа и някой примерно го намери може да ти го върне?! Ще се знае на кой е!
хаха попринцип не е това замисъла :) но го има и това де ;) Редактирано от Tr1nky

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...