ADH-Honda 773 #1 Публикувано 7 Август, 2009 Днес по никое време, при мен пристига колегата "kalmara", носейки нещо под ръка (рекох си: "де..ба, пак ли рекламация"), а то какво се оказа...: Разтопих се Незнаех, че такива ги вършите на националните (бях чул само, че много алкохол употребяват някои... , ама чак пък публични порицания...). Добре, че не бях на тази среща, иначе да съм потънал в земята пред толкова народ. Майтапа настрана - не мисля и не знам дали заслужавам подобни неща, това са ненужни сантименталности които само ме карат да се чувствам... странно, ама наистина ми е някакво интергалактично като го гледам този приз, но щом Вие, ръководството на този форум и клуб така сте решили - много съм поласкан, благодаря Ви ужас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #2 Отговорено 7 Август, 2009 Честито И според мен ти я заслужаваш напълно тази награда Слагаи на равтчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #3 Отговорено 7 Август, 2009 Сега може ти да му направиш рекламация - объркали са ти ника Иначе честито .Имало ли е други подобни награди? Хайде някой от по-скромните се издаде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #4 Отговорено 7 Август, 2009 Сашо, ти си един от малкото хора тук, направили толкова много за клуба и заслужаващи да носят този приз, честито и от мен !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #5 Отговорено 7 Август, 2009 Няма друг в целия този форум който да я заслужава повече !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #6 Отговорено 7 Август, 2009 ТИ си ЧОВЕКА брат !!! ТИ положи началото на нещо Голямо :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #7 Отговорено 7 Август, 2009 Честито Сашо! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #8 Отговорено 7 Август, 2009 може би си забравил, понеже беше преди много време. бях писал в друг сайт за хонда, тогава ти ми писа и ме покани да се регистрирам тук, даде ми линк към сайт, който за мен стана част от ежедневието ми. затова ти благодаря. заслужена ти е наградата. поздрави !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #9 Отговорено 7 Август, 2009 Ами честито и от мен, а на другата да дойдеш. На живо е по-добре да си получиш наградата. Ти си човека енциклопедия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #10 Отговорено 8 Август, 2009 (Редактирано) Не те познавам лично, но като си спомня един случай в който някакъв льольо те беше набедил за измамник, как половината форум скокна да те защитава и... това ми е достатъчно за да съм сигурен, че заслужаваш наградата!Edit: И все пак да не забравяме, че си търговец Редактирано 8 Август, 2009 от AERO-ШМИРГЕЛ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #11 Отговорено 8 Август, 2009 Напълно заслужена награда! Честито и се гордей с нея, вместо да се чудиш, дали не са объркали човека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #12 Отговорено 8 Август, 2009 Честито пич,заслужил си я Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IVOHONDA 0 #13 Отговорено 9 Август, 2009 Честито,ти си човека! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #14 Отговорено 9 Август, 2009 Честито и от мен! Не се познаваме лично, но от мненията ти тук и аз съм убеден в това, че напълно я заслужаваш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #15 Отговорено 11 Август, 2009 Честито Сашо... няма по-голяма награда от такова призвание... трябва силно да се гордееш с това! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #16 Отговорено 11 Август, 2009 Човече наистина няма какво да се чудиш. Всички мои приятели-фенове на автомобилите те знаят като човека-енциклопедия на Хонда. Заслужаваш този приз и няма втора дума. Вярно, че беше човека, който ми се скара в този форум преди 5 години за първи път но... беше прав. Успех във всяко начинание! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nia 3 #17 Отговорено 11 Август, 2009 Естествено, че я заслужаваш - в това няма съмнениеИма няколко човека, които започнаха всичко и един от основоположниците си ти.Аз лично ако не бях чела толкова неща от теб, нямаше да мога да си обясня в 70% от случаите защо съм толкова влюбена в ХОНДА. Не е достатъчно само да седнеш в колата, да я помиришеш и подкараш - трябва да я изучиш, да я проумееш, да вникнеш и да си обясниш как желязото се превръща в магия - това - тази брънка от веригата ми даде на мен ти Радвай се на приза и се гордей с него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #18 Отговорено 11 Август, 2009 Ако не те кефи,кажи си... ...или я продай.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #19 Отговорено 12 Август, 2009 Благодаря Ви за хубавите думи на всички, разтопихте ме Засрамихте ме, ей (усещам как, ще трябва да си сменя иначе хубавата сигнатура) PS: иначе какви други призове са връчвани на националната, че ми стана интересно, но не успях да намеря нищо по темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #20 Отговорено 18 Август, 2009 Цялостен принос: ADH_HondaПроект на форума - manniakkСъстезател на форума: addevilКатегория "Домашен майстор":pitbulsФОТОГРАФ НА ФОРУМА: IcemanА това са скунсоветеРодна реч омайна сладка: Alex DJЗлатни ръце: EдмундоSpamer на сезона: uBaHoB (сега известен като uBaHoBCnaMeP)Това са наградените на националната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #21 Отговорено 19 Август, 2009 Ко са праиш на ударен с мокър парцал Да не се заровя в архива да ти покажа защо баш ти я получи тая награда. Някои от "по-младите" може и да не са чели нищо от писанията ти, но това не значи че всичко е забравено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #22 Отговорено 19 Август, 2009 Аз лично съм отскоро във форума, още няма и година и само съм чувал легенди за човека енциклопедия, но виждам, че е заслужил уважението на всички тук, което си е показателно, значи едва ли някой друг заслужава повече наградата от него. Мога само да кажа за голямото си уважение към всички, които допринасят за марката и помагат на другите със знанията си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове