darius 926 #1 Публикувано 7 Август, 2009 (Редактирано) Честито Весо, да си я караш с много кеф! Със SH-AWD, турбо и 240к.с., това е кола мечта. Редактирано 7 Август, 2009 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #2 Отговорено 7 Август, 2009 Честито и от мен! Само радостни моменти да имаш с нея!Само да питам отзад в ляво "Hybrid" ли пише? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 7 Август, 2009 Баси уникалната кола. Да си я караш със здраве колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #4 Отговорено 7 Август, 2009 Честито и от мен! Само радостни моменти да имаш с нея!Само да питам отзад в ляво "Hybrid" ли пише? Пише:ACURA RD-X TURBO SH-AWD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LordVetinari 5 #5 Отговорено 7 Август, 2009 Честито! Надявам се догодина и аз да се включа в ACURA owners fan club !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #6 Отговорено 7 Август, 2009 Страхотна е, честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #7 Отговорено 7 Август, 2009 Честито Веско !!! Изчака ти се чакалото,но си заслужаваше.Страхотна е колата.Да си я караш с кеф,както другите Хондички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAD_BOY 1 #8 Отговорено 7 Август, 2009 леле егати кефа е тази Акура , съc здраве да си я караш и догодина MDX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове