Jump to content
No Limit Performance

Благодарности

Recommended Posts

след толкова много положителни думи искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ към организаторитевие не сте хора :hondarulez:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

КолегиТези, които по една или друга причина не бяха на тази годишна среща- можем само да съжаляваме за пропуска...Живот и Здраве- следващите срещи да бъдат все по- хубави, и дано да присъствам не само аз, а и всички, които са били възпрепятствани.Поздрави

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БЛАГОДАРЯ :hondarulez: Бях само на шествието и състезанията в събота, но останах с прекрасни впечатления от 4-тата поред за мен Национална среща:hondarulez: Поклон пред труда на всички, които направиха празника ИСТИНСКИ !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За жалост и аз бях от не присъстващите на срещата за което явно мога само да съжалявам. Радвам се че сте си прекарали незабравимо и много яко. В неделя към 17 часа изпреварих една скромна колона от четири Хонди с лепенки, които се връщаха от срещата явно и ги поздравих с аварийните и ми стана кофти че не присъствах. Надявам се на следващата среща да не направя такава грешка! Адмирации и от мен на организаторите!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата беше невероятна,организацията на ниво за което :hondarulez: ,ама и феновете са велики,всеки трябва да се гордее че е бил участник в голямото шествие,гледката беше невероятна.На всички голям :hondarulez: :hondarulez:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споко за блъснатия прелюд,мом4ето и моми4ето са без драскотина, от колата за мен нищо не става,издърпахме я настрани. Благодарности за перфектната среща....думите не стигат.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите благодарности към екипа, който се занимаваше с организацията. Оценявам усилията, които положихте, приятели и се радвам, че макар и не изцяло все пак успях да присъствам на това събитие. Поздрави! :hondarulez:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

За жалост(моя) аз не бях там... ...голяма жалост. Поздрав от Мюнхен од всички мои приятели и до всички участници на тва велелепно меропиятие. Надявам се на многу срещи (непропуснати от мен) до следващата национална...

Редактирано от d_r_tushe

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз наистина не знам от къде да започна ....

1) БЛАГОДАРЯ!!!

 

2) Никога не съм ходил на годишните срещи. Присъствал съм само на Месечните срещи в София.

В последния момент, се намери човекът който да ме навие. Искрени благодарности към него, че ме направи част от това събитие и преживях неща които може би никога нямаше да преживея. Той си знае името :) и няма нужда от реклама. :hondarulez::hondarulez: 10х

 

3) Благодарности и към misho, без чиято помощ вероятно нямаше да бъда заедно със всички Вас - най-готините фенове !!! на най-готината марка !!!

 

4) Всичко което ми се случи между 12.06-14.06 не може да се опише с думи. Просто искам да изкажа удивлението си от това как група хора с еднакви интереси, устоя на всички предизвикателства и се представи като пример за всички останали. Защото знам как имаше хора 'ентусиасти'(с други марки автомобили) които меко казано 'засичаха' мои колеги от колоната напред и разваляха строя на конвоя(въпреки полицейската охрана, която беше на ниво!). И въпреки предизвикателствата на 'ентусиастите', нито един от нас не се поддаде на инстинкта за състезания, изпреварвания и т.н. а всички си стояха в строя и колективно показваха, че сме там с идея и мото които защитаваме !!! Благодарности към всички колеги !!!

 

5) Няма как да не спомена и състезанията на пистата, в които и аз участвах и дори спечелих "майсторското шофиране" :boxed::shock::guns::box::huh::):):):):):) . Не мога да скрия радоста си. Благодаря за поздравленията. Искам да кажа, че всеки един който бе на пистата е победител! Всички се представиха чудесно, а колежката с CRX-а направи невероятна опознавателна обиколка. Ако се засичаше времето и тогава...класирането щеше да е друго :angry: Специални поздрави за нея(наистина много ме хвана яд като забрави за 360* при втория старт) !!!

Посвещавам победата си на всички колеги с Prelude - сега вече ще ни подценяват по-малко :) . Благодаря Ви за подкрепата!

Поздравявам и BOSS'HOGG за победата му в драга. :hondarulez:

 

6) Благодаря и за невероятното изкарване в комплекса, нямаше пиянски истории и всичко беше 'на 6'. Колеги и аз Ви обичам!... :hondarulez:

 

7) ЕВАЛА НА ВСИЧКИ!!! Благодарности още веднъж към организаторите на това събитие, които направиха всичко възможно за да се чувстваме добре. Аз наистина си прекарах чудесно !!!

 

 

Поздрави! Пожелавам си още такива срещи, пожелавам Ви ги и на Вас!

 

пп: Специални благодарности и на OMBRE - за това което постигна-обединие ХОНДА ФЕНОВЕТЕ в България

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се присъединя към голямото БЛАГОДАРЯ към екипа с червените тесниски!

Невероятно преживяване - среща със познати и непознати муцуни, среща с толкова много Хонди - някакъв силен наркотик трябва да е това.

 

Публикувано изображение - това на някои не им е нужно. Имат си предостатъчно от него в кръвта премесено с бензин :D

 

 

П.С.: А едва ли можем да си представим месеците труд по организирането на мероприятието. Лошото за организаторите е, че много вдигнаха летвата :)

 

:D:P:thumbs1::thumbs::worthy::spell:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Включвам се и аз към благодарственото слово на феновете, присъствали на перфектната за мен среща. Аз искам да благодаря на всички, които присъстваха и организираха това незабравимо събитие. Благодаря на тези, които дойдоха, но не познаваха никой и въпреки това бяха участници в това грандиозно събитие.Благодаря на тези, които се славят с популярност и внимание във форума, но въпреки това обръщаха внимание на всеки, който ги заговори. Благодаря на тези, които стояха на паркингите и докато другите се забавляваха, те работеха и се грижеха за реда в комплекса. Благодаря на тези, които бяха с червени фланелки и със идеята в главите си направиха така че всички да разберем, че не караме просто коли, а нещо много по голямо.Благодаря и на DjSprite, който внасяше през цялото време положително настроение, без него нямаше да се получи така добре.Благодаря и на тези, които бяха до мен и мрънкаха, че това и онова се бавело, духало им и други такива оплаквания, характерни за представителите на нежния пол. Те ме накараха да разбера, че съм фен. Благодаря и на тези, които участваха и не пожалиха колите си, накараха ни тръпнем зад карираната лента и ни дадоха кураж за другата среща да си разменим местата. Благодаря и пожелавам на всички повече настроение на следващата годишна среща. :thumbs1:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ и от мен за организаторите на това страхотно събитие.Това бе моята първа национална среща, моят първи DRAG RACE и мойта първа ЛЮБОВ - HONDA.Както каза Омбре вечерта на награждаването " Хондаджийте са друга порода хора " и аз се гордея че съм част от това общество. :thumbs1: Радвам се наистина че имаше много хора като мен, които не познаваха почти никой, но се върнаха от там където бяха дошли с много позитивни емоции, много адреналин и много нови приятели. :worthy::thumbs:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една среща , създадена от приятели ... за фенове ! Аплодисменти за всички !

 

п.с....силна прегръдка за приятелите ! :hondarulez:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата беше меко казано НЕВЕРОЯТНА!!!! За първи път бях на национална и останах очарована, бях в рая :D:D:D Благодарности на всички колеги, които се трудиха толкова усърдно!!!:hondarulez::D:D

1 към 1!!! Благодаря!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

sabinski...колега много красив Акорд имаш приятелите НЕхондажии много го харесаха и те и в Русе имаме един красавец като твоя :) ...а изненадата за мен беше,че Прелюд спечели майсторското тъкмо обяснявах на моите хора,че няма шанс този модел да успее в бързото паркиране и въртене и като казаха времето на Прелюда и ме разпиляха от бъзици ама поне в драга познах 90% от двубоите :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз искам да благодаря на всички, които с присъствието си допринесоха това станало вече традиционно годишно мероприятие наистина да се нарече НАЦИОНАЛНА ХОНДА-СРЕЩА! Обичам ви всички присъствали и тези, които не успяха да дойдат на срещата, нека догодина да направим още по-грандиозно събиране и да се накефим максимално!!!:offtopic::thumbs1::thumbs1:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравейте и от мен!

 

Искам да споделя и моята голяма радост от това, което постигнахме всички заедно!

 

За мен най-важното, което се случи на тази среща, беше това, че всички се заредихме със страшно много положителни емоции и енергия... че бяхме заедно във всеки един смисъл на думата "заедно"... че бяхме обединени... че показахме, че можем да постигаме големи цели... че можем да загърбим дребното и личното, когато гоним голямото и общото... изключително съм доволен, че успяхме! ! ! ...и съм сигурен, че сега сме по-силни!Трудно ми е да го опиша точно, трудно ми беше и да го разбера и усетя, докато не мина малко време, докато не чух отзивите от участниците и не изчетох мненията тук и по други места.

 

Списъкът с благодарностите е дълъг и при мен...

 

*** Благодаря на първо място на Омбре за това, че ни събра като екип и за това, че винаги е вярвал, че имаме потенциал да се справим с предизвикателствата на това начинание!

 

*** Благодаря на всички колеги от организационния екип, които се занимаваха с подготовката и реализацията на събитието! Без приноса на който и да е от тях нещата нямаше да се случат по този начин или най-малкото щеше да е по-трудно за останалите! Благодаря ви приятели!

 

*** Благодаря на всички участници в срещата, които се включиха в работата на място и помогнаха наистина много за случването на нещата - в комплекса, на пистата и не само там! Помощта ви беше голяма и важна, благодаря ви!

 

*** Благодаря на абсолютно всички участници в срещата! ! ! За това, че преди самото събитие повярвахте, че "си струва" и се записахте за участие! За това, че застанахте зад планираните инициативи, състезания и конкурси и благодарение на вас те се случиха по такъв начин - и шествието, и състезанията на Ресен, и всичко останало! За това, че показахме заедно, че можем да сме и коректни, и дисциплинирани, когато трябва... и в същото време да си прекараме времето с много положителни емоции и висок адреналин!

 

*** Благодаря на нашите адреналинки-доброволки, които с усмивка и добро настроение реализираха едното от планираните мероприятия в центъра на Велико Търново! Бяхте страхотни!

*** Благодаря на всички хора, писали дотук в тази тема - за добрите думи и за подкрепата!

 

*** Благодаря на всички хора от форума и извън него, които подкрепиха инициативата ни за разумно и отговорно шофиране, като се "подписаха" на http://www.honda2009-bg.com/initiative.php!

Както за подкрепата, така и за добрите думи в коментарите там - те ни карат да вярваме, че "има смисъл"!

 

*** Благодаря на третите страни в това мероприятие, които бяха наши партньори - Община Велико Търново, КАТ Велико Търново, генералния спонсор Бензиностанции ЕКО, официалните спонсори М&С Ауто и ОМБРЕ Сервиз, комплексите "Манастира" и "Лесопарк". Без доброто сътрудничество с тях нещата нямаше да се случат по този начин, благодаря им!

 

*** Благодаря на медиите (вече над 15), които с отразяването на нашето събитие подкрепиха инициативата ни за разумно и отговорно шофиране!

*** Благодаря и на марката и идеята "ХОНДА" за това, че ни събира и обединява!

 

Поздрави на всички!

 

 

P.S. Няма как да не отбележа и да не благодаря и на Founder-a, за това че не друг, а точно той стартира тази тема с благодарности. Евала, колега!

 

Редактирано от ian

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Показахме че можем!!!Благодаря на организаторите :hondarulez:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега, като минаха няколко дена си давам сметка че наистина тази сбирка не е просто сбирщина от ентусиасти, а има някаква харизма и младолика искренност особенно в очите на прегърналите идеята и самото и осъществяване. :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От доста време не съм активен във форума поради липса на време, но това което прочетох ТУК просто ми напълни сърцето, душата, и т.н.ПП: БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА :D:thumbs1:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...