Magnum 7 #1 Публикувано 6 Юни, 2009 Карам си аз вчера из града, и по едно време гледам познати светлини в огледалото. Загледах се, и се оказа CRX, и то го кара мацка. Докато извадя фотоапарата да снимам, и тя вече профучаваше покрай мен и за нула време ми дръпна 2 коли разлика Обаче аз дадох газ, и на следващото кръстовище я настигнах и я проследих до у тях. Но тя като разбра, че съм от Хонда форума, и позволи да я снимам - праща ви поздрави на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #2 Отговорено 6 Юни, 2009 Е ти ме разби, браво и колата красива и жената също, браво макар, че може да си я стреснал с това проследяване и снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #3 Отговорено 6 Юни, 2009 ехеее голяма напаст сте вие хондаджийте !! Сега жените няма си купуват хонди ,че ще бъдат постоянно преследвани и снимани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #4 Отговорено 6 Юни, 2009 Гледам и тя не ти бяга много май аааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gothic Angel 2 #5 Отговорено 6 Юни, 2009 Ахахахаха, ма ква е щастлива Да не си й показал...туй-онуй? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #6 Отговорено 6 Юни, 2009 еее, вече и жените знаят защо . и генерацията и хубава гледам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #7 Отговорено 6 Юни, 2009 Бе тя на снимките на леличка ми изглежда даже ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #8 Отговорено 6 Юни, 2009 имам аз едни мацки с ЦРХ ама не знам как се качват снимки.пък и в нашия град май станаха много мацките с ЦРХ-ве,че минахме на ЦБР-и. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #9 Отговорено 6 Юни, 2009 Егати,та чак и позирала за фотосесия .Евала на мацката.Аз напоследък засичам все повече какички с Хонди в София и околностите и все едни такива новички и лъскавки (Хондите де) и все гледам да ми се усмихнат отвътре като размахвам високо вдигнат палец като се изравним ма няма и няма .Все учудващи погледи или "Бахти балъка" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #10 Отговорено 6 Юни, 2009 Мен ме кефи колко бързо си си извадил... фотоапарата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #11 Отговорено 6 Юни, 2009 Бързак си ти...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliq 0 #12 Отговорено 6 Юни, 2009 Мен ме кефи колко бързо си си извадил... фотоапарата ти се кефиш ами ако и тя беше извадила .... нещо толкова бързо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #13 Отговорено 7 Юни, 2009 (Редактирано) Еха тоя рекс ми е познат преди няколко месеца се продаваше във форума супер машина евала на мацката ако го е купила нали знаете за хубава жена хубава кола Редактирано 7 Юни, 2009 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #14 Отговорено 7 Юни, 2009 ...май липсва темата Кой беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
competition 2 #15 Отговорено 7 Юни, 2009 Тоя нашия е еб.хти и папарака хахахаха и през деня и през ноща сигурно ги дебнеш каките с хондите направи списък и по азбучен ред ги подреди хахахахха (в кръга на шегата е естествено) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #16 Отговорено 7 Юни, 2009 Яко...казах ти...черните са ми любими...разбирам, че най-накрая си прибрал Сивика от майстора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #17 Отговорено 8 Юни, 2009 (Редактирано) Яко...казах ти...черните са ми любими...разбирам, че най-накрая си прибрал Сивика от майстора То и то един 'майстор' Редактирано 8 Юни, 2009 от Magnum Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #18 Отговорено 8 Юни, 2009 Трябва много да се внимава с каките да не стане грешка Миналото лято както си чакам да се включа в околовръстното мернах с периферното зрение една лъскава сивик петичка с платинено руса кака вътре. Споменах на колегата до мен, той взе да се оглежда и след километър като изпреварихме въпросната кака се оказа че Лили Иванова е като мис свят пред нея. Бабата явно забеляза че я зяпаме и следващите 3км кара след нас >> пълен ужасТ. Измъкнахме се накрая но после колко майтап отнесох аз си знам Кьорав карти не играе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #19 Отговорено 8 Юни, 2009 Няма страшно,в рексовете се возят само млади сочни парчета.... .Кога свари да снимаш бре!А телефона и взе ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #20 Отговорено 8 Юни, 2009 Хаха аз днес някаде към 08:30 сварих въпросния рекс посока Румънско посолство хаха но не можах да видя дали го караше въпросната мадама Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #21 Отговорено 9 Юни, 2009 хахахах, в Пловдив сякаш рексоманячки не съм виждал, но сивикоманячки има доста, особено има две много готини парчета, често минават пред работа с един червен хеч 5-ка, а веднъж мернах съвсем за кратко и една мацка в прелюд, която явно доста бързаше и переше по булеварда сигурно поне със 120 изпреварвайки колитена зиг-заг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkiv 0 #22 Отговорено 9 Юни, 2009 хахахах, в Пловдив сякаш рексоманячки не съм виждал, но сивикоманячки има доста, особено има две много готини парчета, често минават пред работа с един червен хеч 5-ка, а веднъж мернах съвсем за кратко и една мацка в прелюд, която явно доста бързаше и переше по булеварда сигурно поне със 120 изпреварвайки колитена зиг-заг Приятелю,стана ми интересна твоята история и по-точно ме интересува този ПРЕЛЮД, черен ли беше? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #23 Отговорено 9 Юни, 2009 Иво,тия Рексове много са ти легнали на душата,а с маце вътре..... направо дубъл ам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LUZIFER 0 #24 Отговорено 11 Юни, 2009 Ае само изпънати каки не съм много съгласен. Вчера един Тypе R червн до ВМА и аз надничам ли надничам и една БАБА - не стара чанта а точно баба - го караше. Потресен!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatVill 0 #25 Отговорено 12 Юни, 2009 Трябва много да се внимава с каките да не стане грешка Миналото лято както си чакам да се включа в околовръстното мернах с периферното зрение една лъскава сивик петичка с платинено руса кака вътре. Споменах на колегата до мен, той взе да се оглежда и след километър като изпреварихме въпросната кака се оказа че Лили Иванова е като мис свят пред нея. Бабата явно забеляза че я зяпаме и следващите 3км кара след нас >> пълен ужасТ. Измъкнахме се накрая но после колко майтап отнесох аз си знам Кьорав карти не играеАаах, На сакотоо.. Бях забравил как заиграваш бабищата по улиците ... И ква сопа яде сивика докато избягаш от мумията.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове