Guest Al_Capone #961 Отговорено 10 Декември, 2007 Знаете ли, че ако сега започнете да броите секундите с точността на часовник, то като стигнете до 31 милиона 556 хиляди 925 ще откриете, че цяла година сте се занимавали с глупост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #962 Отговорено 12 Декември, 2007 Те това е дрфт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko_2 0 #963 Отговорено 12 Декември, 2007 Един познат преди време ми обяснява: "Имам приятел дето кара ..(еди кво си) и неговата кола на 3000 оборота изключва ИНЖЕКЦИОНА и включва ТУРБОТО и става страшно..."друг мохабет: "Един приятел има и той трабантче ама ся не го кара щото му се прееба водната или май маслената помпа беше ..." спирам на бензиностанцията с мойто траби и слагам 100 октана и бензинджията вика (ама сериозен) : "няма ли да му изгорят клапаните?" , аз викам: "то няма клапани" и той "ах няма..." и го оставих в размисли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #964 Отговорено 13 Декември, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #965 Отговорено 13 Декември, 2007 Чудих се.... Бисери...Видео....Бисери...Видео....айде у Бисери ше го цопна. Москвич Святогор Наказва Хонда А-леле-майкуууууу, тия руските машини рулират ве... Първо жигули турбо, ся мохер...мали и аз ше фана да се откажа от тия бавни хонди дееба... п.с. а във тоя клип някъде след средата има обяснение за модела "святогор"...и бай дъ уей...тоя първия, спортния вариант мнооо ме кефи...аз съм го виждал и във едни мнооого много стари списания на бащата...и се чудех още от тогава ли са преработвали мохерите да ги правят хечове с по 2 врати (да имитират японските ), като са били нови онова време...и едва ли някой ще си накълца новеничкият Москвич, а то каква излезна тя...имало такъв модел. Ако си намера такъв направо заебавам и хонди и сичко (без майтап... ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #966 Отговорено 14 Декември, 2007 Pepsi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #967 Отговорено 15 Декември, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #968 Отговорено 15 Декември, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #969 Отговорено 15 Декември, 2007 (Редактирано) Хехе, да това е много яка подигравка с Хонда Ето от мен: Редактирано 15 Декември, 2007 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarules 0 #970 Отговорено 17 Декември, 2007 Един приятел не харесва хонда защото била с Американски двигател)) Нали знаете DOHC=DODGE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #971 Отговорено 18 Декември, 2007 И другите марки имали доста яки реклами Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest micro #972 Отговорено 18 Декември, 2007 http://jokesland.net.ru/opticalos.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #973 Отговорено 19 Декември, 2007 Без да се обиждат колегите с регистрация РК, ама явно нещата не са се променили от 100 години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=airman=- 6 #974 Отговорено 23 Декември, 2007 Без да се обиждат колегите с регистрация РК, ама явно нещата не са се променили от 100 години Окси, без да се обиждаш ( ), ама не си догледал нещо. Според мен дядо Вазов го е казал с положително отношение...Мир. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pinhead #975 Отговорено 25 Декември, 2007 :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #976 Отговорено 28 Декември, 2007 Блондинки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #977 Отговорено 28 Декември, 2007 Хааа Хааа Хаааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NASAKOTO.YAKATA #978 Отговорено 29 Декември, 2007 Ето това снимах пред 2 РПУ във Варна. Като извадих апарата дежурният дойде при мен и ме пита дали съм репортер и имам разрешение да снимам. Аз му показах табелата която снимах и докато той се зазяпа дим да ме няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Morpheus #979 Отговорено 29 Декември, 2007 редовната клиента търси части и за Опел Вехтра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #980 Отговорено 29 Декември, 2007 Колко форумци са необходими, за да бъде сменена една електрическа крушка?Отговор: 11941 - сменя крушката и пише във форума, че е сменил крушката.12 - споделят сходни жизнени опитности и истории за подмяна на крушки по най-различни начини.7 - предупреждават, че подмяната на ел.крушки е опасна работа.27 - посочват граматическите и правописни грешки в предишните постове.53 - започват да се дръгнат с грамотните.156 - пишат на модератора на форума оплаквания по повод недопустимото обсъждане на замяна на ел.крушки в този форум.41 - поправят грешките в постовете на тези, които се карат с онези, които първи са посочили граматическите грешки.109 - настояват да се премести обсъждането на темата за смяната на крушката на друг форум203 - настояват обсъждането на грешките да бъде прехвърлено във forums.spelling.bg и forums.punctuation.bg111 - пишат, че всички използват ел.крушки, затова обсъждането на подмяната им е напълно допустима във форума.306 - спорят кои ел.крушки са по-добри, къде да се купуват и кой начин на подмяна е най-ефективен.27 - дават линкове на сайтове, където могат да се видят образци на най-различни ел.крушки.14 - съобщават, че линковете са сдухани и изпращат работещи линкове.3 - пишат, че са намерили на тези сайтове материали, които касаят форума, което прави обсъждането на дадената тема във форума допустима.33 - сортират всички предишни постове в един и накрая добавят своето мнение.12 - заявяват, че завинаги напускат форума, т.к. не могат повече да понасят разгорялата се дискусия.5 - предлагат да се въведе FAQ по ел.крушките и тяхната подмяна.25 - предлагат да се отвори нов форум....48 - заявяват, че форумът ..... е точно за товаи един форумен идиот който за изрови темата шест месеца по късно и всичко да започне от начало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #981 Отговорено 29 Декември, 2007 Коментари относно причината за чукане, идващо от дифернциала ("заек, хванал се за кардана, на който ушите се удряли в пода на колата"), във БМВ- форумаK1: - и един мармот завиваше зайо да не мръзне от високата скорост К2: - баш...те тва си е супер страхотна история от където и да го погледнеш, нЕма такъв купон....К3: - сарказъм ли долавям?поздрави от РусеК4: - не, съпричастност към заека...поздрави от СофияК5: - и към мармотапоздрави от ПлевенК6: - и .....към карданаПоздрави от БлагоевградК1: - Не превръщайте темата в чат!Поздрави от администраторите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=airman=- 6 #982 Отговорено 4 Януари, 2008 15 признака, че остаряваш, сори за качеството. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #983 Отговорено 4 Януари, 2008 Моите придобивки и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #984 Отговорено 4 Януари, 2008 Новият Type-R само за домашна употреба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest neutrino #985 Отговорено 7 Януари, 2008 Разказаха ми,как масторчета регулирали хлабината на клапаните на едно Мицубуши-ами много просто,накъсили дължината на стеблото с ъглошлайфа....за всеки клатан,колкото било необходимо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #986 Отговорено 7 Януари, 2008 всички БГ-самолети са с перфорирани крила за допълнителна здравина, защото в България нищо не се къса по перфорацията. Справка - тоалетната ни хартия... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #987 Отговорено 7 Януари, 2008 http://img244.imageshack.us/my.php?image=dscn7823ui4.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #988 Отговорено 8 Януари, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #989 Отговорено 8 Януари, 2008 Maй влязох в серия .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iasho 7 #990 Отговорено 8 Януари, 2008 http://www.funny-base.com/videos/933-thesamecars.html Ако е слагано вече се извинявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=airman=- 6 #991 Отговорено 9 Януари, 2008 Японският вариант на прекарването на вълк, агне и купа сено от лодкаря: цък.С класическа японска анимация с насилие, баси (не съм го срещал из форума, макар и да не е нещо ново...)Е, какво време дадохте? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #992 Отговорено 9 Януари, 2008 Пускано е ... мен ме поозори признавам си Около 10 минути докато го мина . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #993 Отговорено 9 Януари, 2008 обърнете специално внимание на последната картинка click Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #994 Отговорено 9 Януари, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #995 Отговорено 9 Януари, 2008 от всичките, мамка му и тъп съм.. не схванах само на Хонда рекламата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #996 Отговорено 9 Януари, 2008 Писнало му е на човека и е решил да отиде в едно друго измерение с автомобила си, но автомобила му не отделя вредни емисии защо е хибрид. Това е смисъла на тази реклама. Прочети малкият надпис долу на снимката. Повечето влюбени гълабчета които свиват любовно гнездо в него се задушават от тези газове на автомобила но този просто няма такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #997 Отговорено 9 Януари, 2008 (Редактирано) от всичките, мамка му и тъп съм.. не схванах само на Хонда рекламата Ми като не могло да се умори с изгорелите газове,мом4ето накрая се обесило Пишман от тея хибриди.Оп,закъснях.Ал Капоне го обясни по-добре и по-бързо от мен.Ина4е кефи,премерен 4ерен хумор-колко Британско Редактирано 9 Януари, 2008 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #998 Отговорено 15 Януари, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #999 Отговорено 15 Януари, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #1000 Отговорено 15 Януари, 2008 Гръмнат задникГлупак с пиратка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове