Player101 383 #1401 Отговорено 9 Юни, 2011 4akai 4e oburkah i nz kak da go mahnada de ama az nemoga li da q istriq 4e oburkah vsi4ko i napravih ebati mazaloto 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #1402 Отговорено 10 Юни, 2011 [url="">SHTIL[/url] ' timestamp='xxx' post='xxx']Колега аз съм от провинцията тука има мн маисторе дет само пудрат колите. Аз сам си китосвах вратата и щтех и да си я боядиша ма ми са прееба пищова па не съм боидисвал до сега металик .Намерих маистор кадето ми дължеше отслуга и не ми зима пари та тои ми каза че по лесно щте му е да я боядише цялата и ако боята е еднаква с орегиналната със едно пръскане е готова .А пък нее му силата преливането и не ми гарантираше че щте стане добре. И да ти кажа доволен съм от него са мако пари си стана вратата като нова 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #1403 Отговорено 18 Юни, 2011 K1: -Продавам Ремус: оригинален от 2000куб. кола. само малко е руждивK2: - 3aщо е толова раждясъл ? да не е от опел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
minimalizum 14 #1404 Отговорено 22 Юни, 2011 с вица отгоре имаше и нещо подобно: цитирам---- форума на Опел се спира за неопределен период от време. ПРИЧИНА: поради ръждясал сървър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #1405 Отговорено 28 Юни, 2011 Тоест искаш да кажеш, че в случая трябва да сменя: Ролка на разпределителния вал, ролка оптягаща, водна помпа, тази малката ролка най-отдолу на снимката (незнам как се казва) и ремък?Ако е така искам да кажа на колегата markup: Приготви 1200лв. или поне 700лв. ако ще сменяш с по евтини части! Колегата ще обслужва едновалка... кой каза, че HONDA е евтина кола? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nixs 17 #1406 Отговорено 30 Юни, 2011 K1: -Продавам Ремус: оригинален от 2000куб. кола. само малко е руждив K2: - 3aщо е толова раждясъл ? да не е от опел Хахаха, това направо ме смъкна ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #1407 Отговорено 30 Юни, 2011 (Редактирано) Топло от днеска ... паднах като го изръси К1: Василене нашата кола като е с 5 цилиндъра колко свещи има. К2:Еми 5. К1:Бреиии тя цяла факла бе! Редактирано 30 Юни, 2011 от Vasilen_Civic_SOHC 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #1408 Отговорено 6 Юли, 2011 Един приятел има сервиз и при него идва представител на малцинствата:"Бате, бате, първо ляво колело не фаща!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #1409 Отговорено 7 Юли, 2011 днес си купувам билети за концерта на Джудас от Германос в Кърджали и девойката ми вика:-много ги търсят тези билети,а аз до последно си мислех,че е няква църковна музика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nixs 17 #1410 Отговорено 9 Юли, 2011 Един приятел има сервиз и при него идва представител на малцинствата:"Бате, бате, първо ляво колело не фаща!" :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nixs 17 #1411 Отговорено 11 Юли, 2011 - Това е нечовешко ! - Викаха канибалите, четейки вегетарианско меню ! :lol: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #1412 Отговорено 11 Юли, 2011 (Редактирано) добре въпреки всичко ме интересува, какъв разход ще даде, ако се кара спокойно.. смисъл икономично.. демек 1ва -20 2ра 40 - 3-50 градско и то леко и спокойно съвсем нормално ускорение. извънграда 90 на 5-та заедно с ограниченията? ?? мотора който е явно ще е D16Y8 слагали на това купе? газ как понася, ако нещо ми текне в последствие, аз попринцип много мразя газ, но все пак да питам.. а пък за турбиниране как е? какво налягане понася без да се пипа сменява нищо и ще върви перфектно..? също така като поогледах клипчетата, при този мотор получава ли се онова тъпото.. да влезеш във в-тек, и като превключиш да си извън и след някой оборот отгоре пак да се включва? поне мисля че така е тъпо? вместо един път като влезеш и постоянно си я натиснал, да не го изключва, освен ако ти не прецениш че трябва ?? щото забелязах на някои клипове във ю-туб при ускорение, точно това се получава ... Редактирано 11 Юли, 2011 от tony_asa 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #1413 Отговорено 11 Юли, 2011 Да се включа и аз малко... Днес една клиентка на магазин за бяла техника дошла с майка си (И двете руси)! (Работя търговски представител на бяла техника) влиза и започва да обяснява: -Искам плот дЙЕт работи с опипване! ( Очевидно ставаше дума за сензорен плот ) ок ама като продължи и нататък...-Искам и пЙЕралня без много чаркалаци и ИлИктронни работи ,щото като се наБлажни и спира да работи!Тук вече не издръжах и контрирах с репликата "Това не е Блажно госпожо!" Има такива индиви , че ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nixs 17 #1414 Отговорено 11 Юли, 2011 :lol: Между блондинки: - Направих си втора дупка на ухото! - И как е, по-добре ли чуваш сега? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #1415 Отговорено 24 Юли, 2011 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #1416 Отговорено 27 Юли, 2011 От карс.бг обява за дел сол със мотор Д16: Автомобила е в перфектно техническо и външно състояние - двигатела е с верига, чип тунинг от 126 к. с. на 138к. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #1417 Отговорено 28 Юли, 2011 (Редактирано) Един приятел ми вика ти нали караше Хонда Сивик Црх Дел Сол..... :lol: Редактирано 28 Юли, 2011 от tisho92 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #1418 Отговорено 9 Август, 2011 Колегата с поста е регистриран "09-януари 06"... ...Клапаните до колкото съм запознат са с хидравлични повдигачи така че не виждам какво да им регулирам. Кара D15B2 и внимавайте да не му послушате съветите някъде! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #1419 Отговорено 10 Август, 2011 ето какво ми съчини един приятел който го подготвяме за любимата ни марка фен съм на бързите коли не криятайните на бързината с сивика ще ти разкриявъобще не я пазя яко ръчка за секунди на новата ни петолъчка по магистрала люлин си фуча горивото не го пестяпернишките голфове като спрели генерацията даже не са ми видели 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #1420 Отговорено 19 Август, 2011 Разпределителен вал е:"Вал който разпределя усилието към задвижващите колела. Когато колата е с 2 такива вала значи е 4х4." Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #1421 Отговорено 20 Август, 2011 От известно време ми се появи досадно скърцане в окачването долу в ляво.Колата ми е Сивик 1994 D15B25. Колеги, как мога да разбера от кой шарнирен болт идва скърцането или да сменя и трите ?И трите, дядо Попе 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #1422 Отговорено 26 Август, 2011 Китайците са изобретателни и не се спират пред нищо. Когато след офис парти се оказало, че никой не е в състояние да шофира, 10 служители бутали колата с пияния им шеф вътре в продължения на почти 5 км. До дома му.Същата година наказанията за шофиране след употреба на алкохол в Китай станали много сурови, така че никой не искал да кара. Шефът на групата пък не искал да оставя колата си в центъра, така че било взето решение колата да се бута до дома му.Групата била много живописна и привличала вниманието, в продължение на 45 минути, колкото им отнела отсечката от 3 мили (4.8 км).Полицаите, които били извикани на място, казали, че щом двигателят на Volskwagen-а не работи, няма нарушение и не арестували никой.www.insurance.bg 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #1423 Отговорено 27 Август, 2011 накладките ако не са хубави, да се изтъркатЕбаси, представяте ли си - хора като този пич, който е пред дипломна работа после стават някакви "специалисти". Работят в оторизирани сервизи, в пунктове за ГТП и измислят правилата на играта.Няма как да ти се помогне, пропуснал си някакви си там 4-5 години от образованието си. А само да те питам - автомобил виждал ли си на живо?No comment... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #1424 Отговорено 30 Август, 2011 "Три пъти го режа и все късо ,да му е** ма***та ...." 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maccaron 11 #1425 Отговорено 2 Септември, 2011 (Редактирано) Удивително!!!My link Редактирано 2 Септември, 2011 от maccaron Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #1426 Отговорено 2 Септември, 2011 Интересна статия за CRX:http://men.hotnews.bg/n/honda-crx.13426.html 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #1427 Отговорено 2 Септември, 2011 Удивително My link УЖАС!!! Забележете че се " иСползва предимно за кафе" :D :D :D 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #1428 Отговорено 2 Септември, 2011 Тоя така ги пише тия цени 1 към гьотере, хахаха. За колата нищо не каза само кво и е купил Удивително My link УЖАСЗабележете че се " иСползва предимно за кафе" :D :D :D 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #1429 Отговорено 2 Септември, 2011 Може да е объркал нещо но по принцип мисля, че това на практика го има D15B VTEC [*] [*] [*]Found in: 1992–1995 Honda Civic Vti (Japanese Market) [*]Displacement : 1,493 cc (91.1 cu in) [*]Bore and Stroke :75,0×84,5 mm [*]Rod Length : 137 mm [*]Rod/Stroke : 1.62 [*]Compression : 9.3:1 [*]Power : 130 hp (95.4 kW, 130 PS) at 7,000 rpm [*]Torque: 106 Nm [*]V-tec switch over : 5,500 rpm [*]Redline : 7,200 rpm [*]Rev-limiter : 7,500 rpm [*]Valvetrain : SOHC (4 valves per cylinder) [*]Fuel Control : OBD-1 [*]ECU : p08 (small case ECU) Honda Civic 1,5 VTI (обява в cars.bg) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.SOHC 101 #1430 Отговорено 2 Септември, 2011 Преди седмица в магазина човекът преди мен:-Маркуч за пералня.-С каква дължина? - продавача-Стандартен..... -Господине те са с различни диаметри и дължината е колкото ви трябва.-Еми стандартен... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroP. 8 #1431 Отговорено 3 Септември, 2011 Изцепка на познат каращ Peugeot 406 2.1td колата е леш(движи се) ,проблема по негови думи в колата е че му трака дюзата (първа диагноза), а другата счупен ми е вала(кой не се знае) Диагноза на друг познат кагато някой има проблем с колата си значи че цитирам: "пре*бана ти е електрониката" и Mercedes 124 няма "електроника" 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #1432 Отговорено 4 Септември, 2011 .... и в двамата има конденз ....Пич, ти ме утрепа с лопатата!За фарове става въпрос... ...фара си има удушници...Тука пак 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #1433 Отговорено 5 Септември, 2011 ... с обикновен фабричен филтър е скоро сменян чудя се ако и сложа спортен дали няма да се качат 30-40коня ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #1434 Отговорено 5 Септември, 2011 отиди на елкон да ти замериат изгорелите газове да ли е много богата! 1.4i=75 кониа 1.4is=90 кониа ми то нчма лощи бе! с нужния инструмент сичко може! колата е вти,спирачна течност-СМЕНЕНА ДОТ 4,апарати-ревезирани 4БР с нови водачи,предни дискобе ЕБС РЕИСИНГ ЖАЛТИ НАКЛАТКИ ЕБС ДО 900 ГРАДУСА,задни НАКЛАТКИ феродо премиум,маркучите и те са нови!!!!!!предните спирачки са ок просто искам задните малко да са по ефективи от момета!П.П. Колегата или е прекалил с концентратите или си ги разбира нещата. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #1435 Отговорено 9 Септември, 2011 Днеска един на работа ми разправя: - Един авер ще си купува кола.. и ми са обади преди малко ,че намерил някакъв Опел Вектра за 2000 лв. и ме кара да ходя с него да я видя и ме разпитва... дали става Опела не знам ... те до '95 год. ги правиха с други ламарини и тея над '95 не ръждясват.. Аз: ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #1436 Отговорено 9 Септември, 2011 ....п.п. Не подценявайте д13ките. На път съм догодина или като му дое времето дали наистина основните лагери на д13 и д15 са еднакви WTF? Някой разбра ли нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #1437 Отговорено 16 Септември, 2011 Как се трасформира NSX във Ферари :Dhttp://fishki.net/comment.php?id=20293 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheOmen 7 #1438 Отговорено 17 Септември, 2011 Как се трасформира NSX във Ферари http://fishki.net/comment.php?id=20293Хааххахаха, това направо ме разби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #1439 Отговорено 21 Септември, 2011 Проблемата е следната. Мен ме изгониха от клуб Порше порадинеприлично държание и сега няма къде да питам. Имам 3 въпроса.1. Някой да е крал скоро Mercedes ? "А" класа? Трябва ми електрониката2. Кога ще оправят пътищата?3. Къде е Сиса?Разяснявам.Имам зелен москвич, дванайстак. 73-а производство...Но всичко по него е тунинг. Малко ме дразни бордовия компютър,който ми говори на френски, защото е от Рено Лагуна 2.2 TDI, 96-a ипостоянно ме пита дали се ебавам като наливам бензин на дизеловакола щото нямал база данни за друга.Седалките ми са Recaro. Подгряващи. Имам модифицирани катапултиот МИГ-21. Климтатроникът и DVD системата за car theatre ги бяхвързал на един бушон и отначало гореше, но сега го оправих.Съраундът в колата е THX, последното на Лукас, след DTS.Рисийвъра ONKYO е в багажника, имам 8+1 колони Таной .Задният мост отначало го бях направил по идея на Ситроен, понежефранцузите знаят как да правят коли, но когато я паркирам нанеравни терени и колата след изгасяне клекне ниско се удряше вземята и ми трошеше сините неонови лампи по шасито (справка "Бързии яростни")Затова сега съм го сменил със заден мост на мерцедес, А класа, изатова ми трябва електрониката по управлението му. Това по първиявъпрос.Второ. Пътищата. Абе оправете ги, общинари и други твари.Дупките са изкривили шенкела на предницата. Той и предаваизкривяване с 3 градуса. През няколко връзки градусите сеувеличават и накрая през хидравликата волана ми е на 90 градусазавъртян. Както карам и колата почва да се държи странно. Понежевърви напред, а компютъра засича 90 градусово завиване на воланапраща сигнали към ABSa все едно колата се занася и енеуправляема...И той се включва. Първо блокира предно дясно,после задно ляво колело. Колкото и да натискам педала за газтаоборотите падат и колата спира, сама си пуска аварийните и праща поGPSa авариен сигнал до сервиза на АЗЛК в Байконур. Така не можеда се кара по тези пътищаОсвен това наскоро ходихме със Сиса на една гонка. След като гинакъсах на две коли разстояние останалите и рекох да я повозя помагистрала. Карам и изведнъж някаква яка дупка. Краш датчика енякакъв пиропатрон, който се включи, осемте еърбега се издуха идясната седалка катапултира. Едвам спрях, защото карах с около 250км/ч и пътя беше стана като нишка. Спирайки се заех да прекъснааварийните радио сигнали, защото няма нужда от пътна помощ.Тогава се сетих за Сиса. Нямаше я. Дожаля ми като си представих каксе е изстреляла на 40 м височина пристегната за катапулта и енаблюдавала отдалечаващия се зелен москвич.Та по третия въпрос.Някой да е виждал Сиса?Трябва ми седалката обратно. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #1440 Отговорено 26 Септември, 2011 Колеги чувам шум.....Тихо, идва чичо Пепе Лопез 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове