Jump to content
Димитър Коев

Тръгване за Националната среща от София

Recommended Posts

Здравейте, колеги.

Предлагам тук да се разберем и координираме за групово тръгване за националната среща за тези, които ще пътуват в Петък след обяд.

Сигурен съм, че и други като мен ще тръгнат след работа, а ще е по-хубаво да потеглим като колона от Хонди, а не по отделно.

Ако успеем да се организираме и потеглим до 17:30 - 18:00 ще успеем с едно умерено каране (не като баби, но и без простотии) да стигнем по светло.

Нека тук се запишат хората, които са определили този ден (и час) за тръгване.

Аз нямам претенции от къде да потеглим, така че дайте предложения и ще изберем мястото, което е най-удобно за най-голям брой хора.

П.С.: Предполагам е ясно защо си позволявам да пусна отделна тема, но ако модераторския екип прецени, че съм "сгазил лука" да направи своето предложение и да затрие темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също ще пътувам в петък. Навита съм да се съберем, но един от спътниците ми е на работа до 18:00. Така че ако е възможно може да измислим нещо за 18:30 примерно. Претенции за мястото нямам, стига да го знам :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм навит в 18:30. Някоя бензиностанция на Ботевградско ми се вижда добра идея. Тъкмо ще си купим това онова за пътя. Можем да пием и кафе докато се чакаме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Звучи добре..ще потвърдя със сигурност тия дни.. :shock:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нашата банда също мисли да пътува привечер,около 19.00 например.Ако стане организацията може да ви настигнем някъде по пътя :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Перфекно момчета аз сьщо сьм след работа ,2 коли трьгваме от Пловдив ако искате заедно навити ли сте .Срещатата да е от магистралата слизате само на отбивката за карлово присьединяваме се и пак на магистралата .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да не пускам нова тема, че ще станат 3. Ако някой ще тръгва в петък СУТРИНТА, да свирка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За петък след 17:30 и ние сме там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравйте колеги! Има ли някой навит да ме вземе за спътник в посока към срещата?!? :dry: Незнам пътя, иначе и с колело ще ида!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравйте колеги! Има ли някой навит да ме вземе за спътник в посока към срещата?!? :( Незнам пътя, иначе и с колело ще ида!!

Аз бих те взел ;) но съм с СRX-1g ще ти е малко тесничко отзад :) но ако никои несте звънни :) 0878 352577 Иво ;)Аз се надявам да тръгна най-късно към 16ч :) Редактирано от ma4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, никой ли няма да тръгва СУТРИНТА ????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Софянци я си кажете маршрута да можем да преценим кога ще ви уцелим :( да караме заедно аз съм втория от пловдив, но сега се оказа, че може да сме повечко от двама. Към 4 5 човека.

Редактирано от spezov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, никой ли няма да тръгва СУТРИНТА ????

Прочети малко по нагоре!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виждам че има кандидати за петък привечер..19:00 мисля че е добре, защото с тези задръствания не се знае кой кога точно ще насмогне..Предложете място и кажете колко коли и до колко ще се чакаме???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

смятам че е редно да отворим нова тема за петък сутринта да не цапаме тук.пускам я, а ако модераторс преценят че не е добре просто да я премахнат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Колеги вчера се върнах от тази дестинация по странно стечение на обстоятелствата бях точно в с.Ресен по работа:D Предопреждавам Ако искате минете през Стара Загора и Бузлоджа. Шипка с тези ремонти е отвратителна, нече през Бузлоджа е по-добре няма ремонти. Минаваите през Хисаря но е много натоварен пътя има дупки, да внимават колегите с по-ниски коли. Наз излизане от хуисаря има почти винаги полиця. Табелата за исхода на града е доста далече. А И от с.Самоводе до ресен патя е много неравен с големи бабуни пак го имаите предвид недеите да карате барзо има едино гадно мосче на кето има дупки преди него отсреща колте неса с предимство но в тези села не се знае аз лично щях тамда се ударя. Прятно пътуване без авариино и неиюркаите много по патя има всякъкви идиоти. Ако минавате през шипка несе отпускаите много нищо че няма камиони в момента:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Предлагам да се отвори един интервал за сбор, примерно от 18.00ч. до 19.00чч и в 19.00 да се тръгне към Търново. Определете само къде да е сбора. П.С. Към колегата Civic Warior: Няма проблем да те зема, обаче както виждаш пиша и тука и в съботната тема, и аз не съм го измислил още. Ако искаш пиши на лични ако си измислил с някои. Ако не си, дай да се уговаряме как, къде и кога.

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги когато тръгваме групово в тази посока на някъде се събираме на Shell на Ботевградско. Предлагам срещата ни да е там в 18ч, петък.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз тръгвам към 17ч Някой ако има желание да се изнесе от Сф по рано да казва ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има още малко време да се разберем. Предложението за интервал на изчакване от 18:00 до 19:00-19:15 ми се вижда разумно. Мястото също звучи добре. Остана да постигнем някакво окончателно съгласие.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мисля да съм в този интервал и ден. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналия петък излизах по това време от София. Задръстването на ботевградско беше зверско! Поне 40 мин от околовръсното докато стъпите на магистралата! Имайте го предвид...Аз ще пътувам следобед, но не обичам да съм в пакет, особено за такова малко разстояние, така че ще се засичаме по пътя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз силно се надявам да успея до 19:00 часа тъй като спътниците ми са до 18:00 на работа и не знам как ще се придвижа до сборния пункт..със зелено купе съм и ако не успея да стигна до 19:00, може и да се засечем някъде по пътя. Поздрави и до скоро :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И аз явно ще пътувам в петък след обед. Спътника :( , не може сутринта.Значи и аз на работа ще ходя утре.Последно 18-19 ли остава?И къде точно ?Може и един линк с карта за колегите да пуснем

Редактирано от marto_1.8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха,как така има 40 мин. от коли докато стигнем магистралата след околовръстното? ще взема да дойда с мотора накрая....айде на Шел-а между 18:00-19:00 ще се видим,живот и здраве.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха,как така има 40 мин. от коли докато стигнем магистралата след околовръстното?

Утре ще видиш :( За магистрала Хемус говоря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги когато тръгваме групово в тази посока на някъде се събираме на Shell на Ботевградско. Предлагам срещата ни да е там в 18ч, петък.

Това Шел-а дето е точно след околовръстното нали ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да :(

:(

Ето тогава и карта Карта на Шел-а

Ще се видим там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

8 часа и половина до срещата! :cool: И колеги, без глупости по пътя че ако стане беля по време на националната ще е най-голяма простотия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И колеги, без глупости по пътя че ако стане беля по време на националната ще е най-голяма простотия.

По тоя повод вижте темата на Пеми в общи дискусии:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последно в 19ч ли тръгваме? Да знам да не бързам много, защото ще стигна бързо от Аерогарата, тръгвайки 17:30 от там?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

приятен път ви пожелавам.аз се освободих и тръгвам след малко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще съм сам. Спътницата трябва да остане тая вечер в София. :)Така че ако решите мога и по-рано например да тръгнем към 18:30

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде аз спирам ПК-то Направо там 0887223652 Мартин

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз гася и потеглям лека - полека. Ако някой иска да го чакаме - 0887303996 Деси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...