MAD DOG 445 #1 Публикувано 25 Май, 2009 (Редактирано) Колега CLS,жив и здрав бъди приятелю,нека се умножават Хондите в двора ти и любовта в голямото ти сърцеИ послучай празника може да раздадеш премиални -10% warn... Редактирано 26 Май, 2009 от misho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 25 Май, 2009 Петко честити ти рожден ден! Да си ни жив и здрав и да съдиш строго но справедливо! И да вземеш да си напишеш рожденната дата във форума!Също така ЧРД и на Victor другият администратор във форума! Големи да ни пораснете! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #3 Отговорено 25 Май, 2009 Много здраве желая на Най-стария и Най-младия админ и мод. Бъдете все така взискателни,справедливи,точни и естествени.Карайте си Хондите и се кефете на всеки който е дошъл при НАС в семейството,където си знаем болежките,мечтите,идеите.Градете това ,което сме започнали за да си ни остане едно приятно кътче за Хонда. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #4 Отговорено 26 Май, 2009 Честито Петко ! Жив и здрав да си приятелю, това е най-важното ! Много кинти да имаш, много Хонди в гаража да вкараш и все така справедлив, честен и горд Българин да бъдеш ! Честит рожден ден на Виктор и на останалите рожденници Весел празник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenaZ 1 #5 Отговорено 26 Май, 2009 ЧРД, момчета! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #6 Отговорено 26 Май, 2009 Ехеее....Войводо......ЧРД! Да си жив и здрав и да нямаш грижи с белия дзвер! Наздраве!ЧРД и на Виктор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #7 Отговорено 26 Май, 2009 Както винаги пожелавам аз. Ч.Р.Д. - "Здрави прави и корави" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #8 Отговорено 26 Май, 2009 Благодаря ви, приятели !Разчувствахте ме от рано днес. Благодаря ви, за хубавите пожелания!Нека и вие да сте ми живи и здрави, че сам не е хубаво да се празнува рожден ден Относно форума - от него най-добри приятели съм намерил и въпреки липсата на време се старая всичко да е както трябва.Чистит рожедн ден и на другите съ-рожденници - да сте живи здрави момчета(и момичета ако има) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #9 Отговорено 26 Май, 2009 Честито и от мен! Всичко най-хубаво ви желая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #10 Отговорено 26 Май, 2009 Живи и здрави. Най много здраве ви пожелавам. Все така справедливи да сте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD BITCH 0 #11 Отговорено 26 Май, 2009 Войводоооо,да си жив и здрав,много щастлив и късметлия,да не се отървеш от пари и любов... ...и от нас разбира се... ) Ч.Р.Д. и на другият рожденник! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #12 Отговорено 26 Май, 2009 Честит ви празник младежи Живи и здрави да сте , всякакви успехи , и повече хонди , Благодарим ви че пазите и подреждате форума от зли очи , зли хора и зли мисли . ЖИВИ И ЗДРАВИ Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
headiness 0 #13 Отговорено 26 Май, 2009 ЧРД много късмет и щастие от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebel 4 #14 Отговорено 26 Май, 2009 Честит Рожден Ден момчета,Бъдете все така Живи, Здрави, Щастливи и Усмихнати Хондажии... за другото има "MasterCard" Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #15 Отговорено 26 Май, 2009 Пецио .. малко съм ти сърдит .. ама днеска нал имаш празник .. ше се отсърдвам ! Жив и здрав да си да ни посрещаш в китната Елена още дълги години ... па знае ли се дали нема да посторим "онова селище" !! Да пиеш една мастиСка двечера ей !! Чрд и на Виктор .. който тотално вазира ... къде си бе Вик .. жив и здрав ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #16 Отговорено 26 Май, 2009 Честит рожден ден на Виктор, Воеводата и останалите съфорумци празнуващи днес! Да сте живи и здрави приятели и още много пъти да се срещаме по сбирките, наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #17 Отговорено 26 Май, 2009 Честито младежиДа сте живи и здрави,по-малко ядове и повече весели моменти!Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #18 Отговорено 26 Май, 2009 Честито и всичко най-хубаво И Викторчо да почерпи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loc166 0 #19 Отговорено 27 Май, 2009 жив и здрав да си чрд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #20 Отговорено 27 Май, 2009 Чак сега виждам темата.Честит рожден ден баце Викторе, да го ева !!! И на теб Войвода, все така всеотдаен и ларш да си и от здраве и щастие да не се оттървете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове