Tino 293 #41 Отговорено 11 Май, 2009 Блаааа , вече ме заболя главата Евала правя на търпимостта на модератори и администратори , че си правят труда да четат на всеки мнението , пък и да му отговарят За мен това момчета / към протестиращите / си е чиста победа за вас , защото въпреки правилата , от модераторския екип си правят труда изобщо да пазят тази тема и всичко останало Евала наистина ! Айде сега всички да си лягаме и да сънуваме хубави Хонда , бира , пържоли и мирис на гуми и бензин Лека нощ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #42 Отговорено 11 Май, 2009 Така е, нали сме гадни комунисти, диктатори и подтисници на свободното слово!И сме мъже които може и си понасяме критиката! Стига да е обоснована и градивна, на просто критика защото днес ни било крив ден.Лека нощ от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #43 Отговорено 11 Май, 2009 аз ще разгледам утре кой си е получил наказанита /ако има такива де / Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #44 Отговорено 11 Май, 2009 аз ще разгледам утре кой си е получил наказанита /ако има такива де /Колега ако не се лъжа можеш да виждаш само и единствено твоя си уорн, а на другите остава невидим за теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #45 Отговорено 11 Май, 2009 ами може пък и да се изнамери начин все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #46 Отговорено 12 Май, 2009 (Редактирано) ИнжИнер? Като зная какъв съм инжИнер, затова ме е страх да ида на лекар ;) Бирата и салатата са си бира и салата. Уважението към другите се изразява освен чрез добри маниери (извинявам се, ако понякога съм малко надут, саркастичен или рязък), и чрез прегледно написан текст. По тази причина маймуницата не трябва да се толерира. Заедно с нея трябва да върви и грамотното писане, защото две пропуснати запетайки могат тотално да променят смисъла на изречението. И се започва едно писане и питане. В крайна сметка тук повечето са поне току що завършили училище. Редно е да имат някакъв минимум от знания по български език. Разберете, че това поражда смях у хората. И в това отношение Ал Капоне си върши добре работата.P.S. Ако ще пишеш дълги мнения, няма да е лошо тук-там да слагаш по един празен ред. Чете се по-лесно и по-приятно. Редактирано 12 Май, 2009 от Oto Kluge Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #47 Отговорено 12 Май, 2009 Гледам и не вярвам на ушите си, както каза един любим професор. Каква олигархия, каква демокрация, какви "директори" са ви патили бре?!?!?Това да не ви е общинска фирма? Този форум да не се издържа от вашите данъци? Някой от вас оплакващите се членски внос ли е платил? Или има дялово участие? Какво - избори ли искате?На всички ни е даден достъп до нещо, чиято издръжка струва пари и адски много отделено време от шепа ентусиасти. Ако чоплите семки в музея и ви изгонят, пак ли ще бучите? Горе долу е същото.Имайте малко уважение към труда на тези хора и към всички останали потребители. Покажете и малко самоуважение. И като казвам самоуважение нямам предвид да демонстрирате засегнатата си гордост и его.Ще ви кажа нещата от моя гледна точка. Преди 3 години, когато се регистрирах тук, форума имаше много по-малко потребители, но беше пълен с полезни и интересни неща. Когато някой имаше проблем получаваше адекватен отговор, защото му отговаряха сериозни хора. Омбре пишеше почти всеки ден и помагаше в почти всяка тема в технически раздел. Сега всяко запитване за проблем и помощ се пълни за минути с 20 безсмислени поста от сорта на "аз не знам и не разбирам, ама може да е от оная джаджа дето не я знам как се казва и къде по колата се намира, щото така съм чувал".Сега, ако търся нещо по-специфично се налага да преровя 50 страници с резултати и накрая намирам отговора в теми от преди 2-3 години. Преди като кажех, че имам проблем получавах 2-3 съвета. Сега ако питам нещо получавам 1-2 смислени отговора, 20 безсмислени + 5 лични съобщения, че някой може да ми ПРОДАДЕ решение на всички проблеми. Дори и в оф-топик преди всяка тема беше интересна. Сега всеки пише неща несвързани стемата. Пример - тема "Арт снимки на Хонда" -> Мнение: Абе не е арт, ама това е моята. Сам си я снимах. Ми майната ти - има си теми за обикновени снимки, за представяне и т.н. В темата за клипове - има клипове, които се срещат по повече от 10 пъти. Щото някой го мързи да поразгледа, но бърза да се покаже. Има случаи на два еднакви клипа на една страница.Имало е случаи една под друга да стоят по две теми за разликите между Прелюд 4г и 5г. И на двамата ли трябва да бъде обяснено поотделно. И да - правописа е важен! Не говоря за случаите на издребняване, но тук има такива екземпляри, че е нормално на някой модератор в даден момент да му накипи и да реагира малко пресилено. Както се казва - навойна падат и невинни жертви. Аз си стоях година и половина с 30% уорн, но пък от тогава не съм имал предупреждения. Сигурно съм внимавал повече, знам ли.И още нещо - не знам колко от вас познават хората, които плюят лично. Специално Ал_Капоне го познавам и не мога дакажа, че сме първи приятели, но винаги се е държал мъжкарски и като пич. Никога не ме е пратил да вървя на майната си и винаги е помагал с каквото може.Айде стига толкова, че ме заболяха пръстите. Ползвайте форума като алкохола - разумно и с мярка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #48 Отговорено 12 Май, 2009 Абееее шшшшшшшшшшшшшшшшш алооооооооооо , намерете си некви хобита беее Парадоксе , нещо си спал на течение или пак те е препарирал некой с ВТИ-то Само глупости из форума , който не му харесва тука да не влиза изобщо И тва от човек , дето е един от 1-вите тука Другите да не ги изреждам , че чак сте смешни. 90% от темите само хранилка и нерви. Като селска кръчма стана тука Хората дето си комуникират приятелски и с цел да си помогат , сигорно са най-много 4-5 В който и раздел да се влезе , в която и да е тема ...... се вижда само тва - заяждане и излишни коментари а след това мрънкане , че некой модератор си е сваршил работата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #49 Отговорено 12 Май, 2009 В първите една-две страници сигурно щях да ви отговоря, че темата е абсолютно безсмислена, но почетох доста и разнообразни мнения, в които успяваш да претеглиш кой до колко му стига потенциала. Мога да кажа само, че съм очарован колко много интелегентни и разумни хора има в този форум, което ме прави щастлив. От друга страна ми е непонятно, как може даже на някой да му дойде на акъла да пусне тая тема (без да се засягате, лично мое мнение)... и какво ти стана като ти сложиха уорн, все едно имате примка на вратлетата и с всеки уорн тя се затяга и вече едвам поемате въздух. Я вземете се стегнете малко и вместо да хленчете, се позамислете малко. И аз имам 20% уорн, ама да сте ме чули да се оплаквам. Но какво се чудя, Българина е свикнал на самотек и като му се прилижи малко власт и веднага почват оплакванията. Мога да ви кажа, като човек много добре запознат с правилата за писане и пунктоация и като човек пишещ книга, че много малко от вас се справят с пунктоацията, с правописа е малко по-добре положението, но пак има хора, които са си доста зле. Признавам си, че и аз правя грешки, които често си намирам в постовете, но съм тук да разтоварвам и когато ми трябва информация да я намеря, за което моля модераторите да не са толкова строги към правописните грешки, защото всички ги правим. Проявявайте повече разбиране едни към други и ще видите, колко по-приятно място за всички ще стане форума. Айде със здраве на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #50 Отговорено 12 Май, 2009 В първите една-две страници сигурно щях да ви отговоря, че темата е абсолютно безсмислена, но почетох доста и разнообразни мнения, в които успяваш да претеглиш кой до колко му стига потенциала. Мога да кажа само, че съм очарован колко много интелегентни и разумни хора има в този форум, което ме прави щастлив. От друга страна ми е непонятно, как може даже на някой да му дойде на акъла да пусне тая тема (без да се засягате, лично мое мнение)... и какво ти стана като ти сложиха уорн, все едно имате примка на вратлетата и с всеки уорн тя се затяга и вече едвам поемате въздух. Я вземете се стегнете малко и вместо да хленчете, се позамислете малко. И аз имам 20% уорн, ама да сте ме чули да се оплаквам. Но какво се чудя, Българина е свикнал на самотек и като му се прилижи малко власт и веднага почват оплакванията. Мога да ви кажа, като човек много добре запознат с правилата за писане и пунктоация и като човек пишещ книга, че много малко от вас се справят с пунктоацията, с правописа е малко по-добре положението, но пак има хора, които са си доста зле. Признавам си, че и аз правя грешки, които често си намирам в постовете, но съм тук да разтоварвам и когато ми трябва информация да я намеря, за което моля модераторите да не са толкова строги към правописните грешки, защото всички ги правим. Проявявайте повече разбиране едни към други и ще видите, колко по-приятно място за всички ще стане форума. Айде със здраве на всички. евала колега,до този извод исках да се стигне и аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #51 Отговорено 12 Май, 2009 (Редактирано) малко смяна на модераторския екип няма да е излишна. Редактирано 12 Май, 2009 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #52 Отговорено 12 Май, 2009 И кой предлагаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #53 Отговорено 13 Май, 2009 мене си,.......... шегувам се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #54 Отговорено 13 Май, 2009 Форума се превръща в един голям СПОР..напоследък темите определено нямат общо с ХОНДА което е жалко..сигорно има 10 в които само това се разисква,на който не му харесва просто да не влиза и това еСтроги или не,трябва да има правила който да се спазват в противен случаи ще стане едно голямо МАЗАЛОДайте да си говориме за нещо смислено..например ХОНДА,правилата вече са факт и не мисля че ще се променят... Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #55 Отговорено 13 Май, 2009 Според мен всичко ще утихне след парламентарните избори ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #56 Отговорено 13 Май, 2009 А според мен това си е едно допълнително натоварване, което си създават с тея спорове и теми в и без това натовареното ежедневие. Я си дайте по-лабаво и оставете форума, като място за любимата марка, за инфо и за разпускане. Ако на някой му се дигат патардии и му се вика и кара, да отиде на пазара и да се надвиква колкото иска с продавачите на домати...Ай сектир, ние тука да си помагаме ли сме или да се дърлим.Айде със здраве ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #57 Отговорено 13 Май, 2009 Аз ако бях модератор и някой ми пишеше на латиница също щях да му дам уорн. Един от основните проблеми, с които се борят модераторите това е латиницата и ми се вижда малко странно на такъв човек да му се пише на латиница. Гледам в темата има мнения на кирилица, които с мъка се четат и си мисля, че контрола все пак е твърде занижен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #58 Отговорено 13 Май, 2009 ...абе още ли я разтягате тая тема преди време май пак имаше една такава голяма работа като сте получили някое наказание нали не е БАН кво ви притеснява ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FROSTY 1 #59 Отговорено 13 Май, 2009 (Редактирано) Аз предлагам за въпросния АДМИН К'во ще кажеш Paradox? Редактирано 13 Май, 2009 от FROSTY Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #60 Отговорено 13 Май, 2009 (Редактирано) на мен worn-a ми стои почти година не се оплаквам(и не съм се) ама да ви кажа честно не ми и пука ,този ФОРУМ западна. не е както преди. :D :D Редактирано 13 Май, 2009 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #61 Отговорено 13 Май, 2009 Ами колеги, то нищо не е както преди... Светът се променя постоянно и трябва да се нагаждаме спрямо промените. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FROSTY 1 #62 Отговорено 13 Май, 2009 Ами колеги, то нищо не е както преди... Светът се променя постоянно и трябва да се нагаждаме спрямо промените.Не е задължително колега, особено ако нещата вървят към сговнясване... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LUZIFER 0 #63 Отговорено 14 Май, 2009 Охо тази тема стана прекалено голяма и едва ли има нещо което не е написано. На мен лично ми се струва че това недоволство е повлияно от новите правила във форума. Аз съм сравнително нов тук. Нямама страшното наказания WORN и не знам как точно би ме се отразило то. В конкретния случай мисля че колегата е прав PARADOX_sf – Al_Capone можеше да направи компромис и само да го предупреди все пак това е форум и от него не зависи живота на никой. Но горе долу е същото като да лепнеш шамар на полицай в извън работното му време – трябва да очакваш че последици ще има и закона няма да е на твоя страна. Лично аз смиятам че Al_Capone е малко краен и прекалено стриктен особено с новите хора във форума – това са ми впечатленията от няколко теми който е затворил не че не са биле за затваряне но може малко повечко обяснения на колегите все пак са нови и не знаят бързат да пишат без да четат. За хората който се знимават с безмислени анкети: на дали аз ще съм съм вложил толкова труд във форума някой ще дойде да ми каже, „ти за нищо не ставаш” и аз ще си напаве сепуко. Не си мислете че поддръжката на форума е само раздаване на WORN, затваряне на теми и триене на ненужните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #64 Отговорено 14 Май, 2009 Колега LUZIFER да те успокоя няма никой наказан с WORN !!! И аз имам 10% процента предупреждение за нарушаване на точка 8, но на мен ми стои като напомняне, инъче сигурно още няколко пъти щях да я наруша. Единственото в случая ми направи лошо впечателние, че на мен ми беше изтрит постта, а по-късно видях колега със същото провинение да бъде предупреден с червени букви без да му се трие мнението, но това си го обяснявам на различното тълкуване от различните админи и модератори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LUZIFER 0 #65 Отговорено 14 Май, 2009 М да прав си. Няма да е зле да се координират малко админите, но това на всякъде го има - все пак не са машини да отсъждат всичко по един и същи начин. Но както казах никой не е умрял нито от латиница нито от уорн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #66 Отговорено 14 Май, 2009 Относно новите във форума (и аз съм такъв): при регистриране, задължително се минава през правилата, ако се не лъжа. А това, че не ги четем, а започваме веднага да пускаме коментари и теми е типична черта за българската народопсихология. И аз като си купя нов електроуред, направо ръгам щепсела в контакта, без да чета указанията за експлоатация. Ама ако гръмне, ще си платя ремонта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #67 Отговорено 14 Май, 2009 (Редактирано) А правиалта чел ли си? Saved warn logs: stanchevvv До pitbuls : Аз поне пиша четливо! Не твърдя че съм литературовед, напротив аз съм инжинер! До predatov : Явно съм пропуснал да отбележа обикновенно на 6-тия месец ако нямаш други провинения междувременно Това имам предви под четливо!П.С. Пише се литературовед. Смислените мнения се редактират. Защо си мислите че тук само колим, бесим, режем, транжираме и обезкостяваме? Но безмислени мнения на маймуница - извинте НИ че сме ги изтрили. Никой не е безгрешен! Аз много пъти съм си признавал грешките, направете го и вие!не искам да се заяждам с никого ама и на мене ми стана интересна темата във връзка с правописа, грешки винаги ще се допускат от бързина както по-горе се вижда аз имам worn от доста време "за заяждане с колега от форума" и така си стои не се е махнал " а по-горе пише 6 месеца ако нямаш други провинения- аз нямам" а относно Al_Capone нямам нищо против не съм имал честа да го познавам и не мога да го съдя за нищо п.п. няма смисъл да се караме нека бъдем задружен форум !!! Редактирано 14 Май, 2009 от nastezatelq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #68 Отговорено 14 Май, 2009 !!! Всеки прави грешки, когато пише. Затова те се делят на технически (по невнимание) и правописни (от незнание).И ми е чудно как един човек може да твърди, че е инженер, щом упорито във всяко мнение пише, че е инжИнер. Имам такъв познат, който кандидатстваше на работа във фирмата на моята приятелка. Тя е HR и понякога ми дава разни биографии на кандидати за работа. Пръскал съм се по шевовете от смях, четейки словестните изпразвания на кандидатите. И то не за позиция "Хигиенист", а за нещо наистина престижно. Та, същия тоя шемет наред с всички правописни грешки се беше писал инжИнер. И като заключение - "Владея английски и български език до сАваршенство" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #69 Отговорено 14 Май, 2009 Ото, направих забележка за сгрешено е и после след пет поста бе забелязано че и аз съм сбъркал е. Случайност? П.С. И миналата година на 24-ти май бях пуснал тема със правописна грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mr_petroff 1 #70 Отговорено 14 Май, 2009 AЛ , просто не се престаравай , никой няма да те уволни ако си по пасивен и широко скроен ... Нека да си помагаме и да се забавляваме тук . И в такъв форум не е място да се избиват комплекси , нали все пак нямаш представа кой е насреща...рр: Дано не съм допуснал правописна грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FROSTY 1 #71 Отговорено 14 Май, 2009 Ото, направих забележка за сгрешено е и после след пет поста бе забелязано че и аз съм сбъркал е. Случайност? П.С. И миналата година на 24-ти май бях пуснал тема със правописна грешка Пише се С правописна грешка, а не СЪС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #72 Отговорено 14 Май, 2009 Ако знаеш още колко такива закачки съм оставял за наблюдателни потрбители ще останеш силно изненадан.Досега само ти, Shefa, sebulba и Oto Kluge сте намерили по една. Това е за период от една година.П.С. Като ти и sebulba сте открили една и съща моя правописна грешка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gothic Angel 2 #73 Отговорено 14 Май, 2009 Хахахахахахахахахахаха Сорри, ама не се сдържах...Май наистина има нещо вярно в това, че мъжете са бройкаджии... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #74 Отговорено 14 Май, 2009 По-скоро дребнави... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FROSTY 1 #75 Отговорено 14 Май, 2009 Ако знаеш още колко такива закачки съм оставял за наблюдателни потрбители ще останеш силно изненадан.Досега само ти, Shefa, sebulba и Oto Kluge сте намерили по една. Това е за период от една година.П.С. Като ти и sebulba сте открили една и съща моя правописна грешка.Това се дължи само на един факт - много рядко влизам вече във форума, поради разни прични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #76 Отговорено 14 Май, 2009 Значи е време да се поправиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #77 Отговорено 14 Май, 2009 стига сте издребнявали и аз имах някав си бан и голяма работа , нова регистрация и всичко е ок .. тва е някав си форум , животът ни не зависи от това... от интернет не можем да променим никой и да искаме.. аз лично влизам във форума просто защото е нещо съвсем различно от това с което се занимавам и ме разтоварва един вид. не се впрягайте . сега че някой е прекалено стриктен и отчита дейност жив и здрав да е.. всичко има своите плюсове и минуси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LiL DoG 11 #78 Отговорено 14 Май, 2009 За пореден път разбирам,колко оборотни са интригантските теми но все пак българина това си и обича - да гледа "хондабрадър" и да чопли семки Според мен с такива теми форума прилича повече на бойно поле отколкото на нещо друго и както е тръгнало скоро и полиция ще трябва да се намесва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #79 Отговорено 15 Май, 2009 Защо момчетата обичат да си кичат колите? Защо не ги устройват оригиналните фарове и джанти? Нито път оригиналното аудио? Явно това е някакъв стремеж към съвършенството по-скоро, отколкото нещо друго.Така е и с правописа. Не виждам нищо лошо в това, да посочваме грешките на другите, особено когато виждаме, че те пишат значително по-правилно от общата маса. Просто дребна корекция. Нищо повече.Няма нищо по-красиво от един прегледно и грамотно написан текст в един български форум! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #80 Отговорено 15 Май, 2009 Абе момчета, стига издребняване за глупости. Да не ви споменавам, че ви липсват по 10-20 запетайки в постовете. Там да не почваме, слято, полуслято, пълен, непълен член. Гледайте да е прилежно и да няма груби грешки, пък другото са подробности. Важното е някой, като почне да чете на другия поста да разбира какво е писал, а не да се вживява като екстрасенс, понеже поста е пълна каша. Както казваше един приятел: - Искам само да не се притеснявате и да се забавлявате. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове