Jump to content
Crazy job

Драг рейсинг

Recommended Posts

Здравейте колеги,въпросът ми е следния:Според вас кой ще бие,ако се пуснат на драг Хонда сивик(английски) с двигател Д14А2,който знаем,че е 90кс. с/у Мазда 323 1,6 също 90кс.(онази с вдигащите се фарове).И двете коли са сток,нямат нищо пипано по двигателите. Ще помоля за отговори ако има някой който е пробвал и е сигурен,а също и останалите за мнения. А аз по-късно ще кажа кой победи при моя опит. Благодаря предварително на всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айдееееее, почна се! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Англичанката е по тежка, ще падне с половин до една кола, в зависимост от шофьора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Работата е на кантар, маздичката е малко по-лека, ама всичко си зависи от задкормилното устройство и състоянието на колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много убедително ще паднеш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много убедително ще паднеш!

;) Шанса ти клони към 0, ако другия може да кара.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

11.2 до 100 е маздата,сивика с 90кс има 10.8(хетча) 11.0 седана и 13.3сек 5 врати хеч. Ако англичанката е 11.0 ще е успорвано,иначе ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито на не позналите.Верно,че работата е на кантар,но три от три гонки в моя полза с една кола напред-вие преценете дали е от заадкормилното устройство.А и другия има даста по-вече навъртяни километри от мен-предполагам и по-вече опит.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Паднал си на мазда кенеф просто. До колко км/ч се състезавахте? До 100,120,140 или 400 метра?

Ето на 323 F ( дигащите се фарове ) данните:

1.6 16V (88 Hp) doors 5 max speed 180 0-100 10.3 sec fuel tank 55 production 1991 - 1995

Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
:) Определено хубава мазда ще те отупа,доста яко,мотора и е по еластичен,плюс това има по добре разчетени скорости Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хондовите 90 коня неса за подценяване

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хондовите 90 коня не са за подценяване на хеча, понеже е сравнително по-лек от англичанката.Поправете ме ако се лъжа, но незнам дали въпросната мазда ще има шанс срешу хеч 90 кончета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да е имало и от задкормилното устройство.Дръпнахме се на 400м.Тоя с маздата каза,че на втора вдигала макс.90км. П.С. Незнам до колко са верни тези данни които ги дават и колко са верни тези от инфоборд.За английския сивик мисля,че дават макс.скорост 177км/ч.а по показания на инфоборд съм вдигал 195км/ч.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...много ги подценявате англичанките преди две седмици ходих до Дупница и взехме една 1.6 113 кончета и мога да кажа,че колата върви доста добре лично аз до 4500 об като я напънах не усетих разлика от моята :P .Всяка гонка е различна сама по себе си голям фактор са и гумите и шофера така,че нищо чудно,че е бил Маздата когато се пусне с още няколко такива ще се разбере кой къде е :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма по -куцо животно от д 14-ките....маздата бие и то с лекота!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да ме бият някои и друго мазди,но не им се давам много лесно както казвате.Първо пробвайте и тогава говорете против англичанките.На мен лично по-ми харесват,разбира се с по-големия двигател.Относно драга единия път ми взе старта,защото тръгнах зле,но си нааваксах.И съм засичал с инфоборд 0-100км/ч -най-добро време 11сек.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма по -куцо животно от д 14-ките....маздата бие и то с лекота!!!!!!!!!!!

поредния "разбирач". трай си като нямаш отношение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...