Crazy job 434 #1 Публикувано 5 Май, 2009 Здравейте колеги,въпросът ми е следния:Според вас кой ще бие,ако се пуснат на драг Хонда сивик(английски) с двигател Д14А2,който знаем,че е 90кс. с/у Мазда 323 1,6 също 90кс.(онази с вдигащите се фарове).И двете коли са сток,нямат нищо пипано по двигателите. Ще помоля за отговори ако има някой който е пробвал и е сигурен,а също и останалите за мнения. А аз по-късно ще кажа кой победи при моя опит. Благодаря предварително на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #2 Отговорено 5 Май, 2009 Айдееееее, почна се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 5 Май, 2009 Англичанката е по тежка, ще падне с половин до една кола, в зависимост от шофьора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #4 Отговорено 5 Май, 2009 Работата е на кантар, маздичката е малко по-лека, ама всичко си зависи от задкормилното устройство и състоянието на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #5 Отговорено 5 Май, 2009 Много убедително ще паднеш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #6 Отговорено 5 Май, 2009 Много убедително ще паднеш! Шанса ти клони към 0, ако другия може да кара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #8 Отговорено 5 Май, 2009 11.2 до 100 е маздата,сивика с 90кс има 10.8(хетча) 11.0 седана и 13.3сек 5 врати хеч. Ако англичанката е 11.0 ще е успорвано,иначе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #9 Отговорено 5 Май, 2009 Честито на не позналите.Верно,че работата е на кантар,но три от три гонки в моя полза с една кола напред-вие преценете дали е от заадкормилното устройство.А и другия има даста по-вече навъртяни километри от мен-предполагам и по-вече опит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #10 Отговорено 5 Май, 2009 (Редактирано) Паднал си на мазда кенеф просто. До колко км/ч се състезавахте? До 100,120,140 или 400 метра? Ето на 323 F ( дигащите се фарове ) данните: 1.6 16V (88 Hp) doors 5 max speed 180 0-100 10.3 sec fuel tank 55 production 1991 - 1995 Редактирано 5 Май, 2009 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #11 Отговорено 5 Май, 2009 (Редактирано) Определено хубава мазда ще те отупа,доста яко,мотора и е по еластичен,плюс това има по добре разчетени скорости Редактирано 5 Май, 2009 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #12 Отговорено 5 Май, 2009 Хондовите 90 коня неса за подценяване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #13 Отговорено 6 Май, 2009 Хондовите 90 коня не са за подценяване на хеча, понеже е сравнително по-лек от англичанката.Поправете ме ако се лъжа, но незнам дали въпросната мазда ще има шанс срешу хеч 90 кончета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #14 Отговорено 6 Май, 2009 Може да е имало и от задкормилното устройство.Дръпнахме се на 400м.Тоя с маздата каза,че на втора вдигала макс.90км. П.С. Незнам до колко са верни тези данни които ги дават и колко са верни тези от инфоборд.За английския сивик мисля,че дават макс.скорост 177км/ч.а по показания на инфоборд съм вдигал 195км/ч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #15 Отговорено 6 Май, 2009 ...много ги подценявате англичанките преди две седмици ходих до Дупница и взехме една 1.6 113 кончета и мога да кажа,че колата върви доста добре лично аз до 4500 об като я напънах не усетих разлика от моята .Всяка гонка е различна сама по себе си голям фактор са и гумите и шофера така,че нищо чудно,че е бил Маздата когато се пусне с още няколко такива ще се разбере кой къде е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #16 Отговорено 6 Май, 2009 няма по -куцо животно от д 14-ките....маздата бие и то с лекота!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #17 Отговорено 6 Май, 2009 Може и да ме бият някои и друго мазди,но не им се давам много лесно както казвате.Първо пробвайте и тогава говорете против англичанките.На мен лично по-ми харесват,разбира се с по-големия двигател.Относно драга единия път ми взе старта,защото тръгнах зле,но си нааваксах.И съм засичал с инфоборд 0-100км/ч -най-добро време 11сек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #18 Отговорено 6 Май, 2009 няма по -куцо животно от д 14-ките....маздата бие и то с лекота!!!!!поредния "разбирач". трай си като нямаш отношение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове