Prelude98 68 #1 Публикувано 21 Април, 2009 На какво може да се дължи? Ако някой има предположение, моля да сподели! Колата е 99 год. 4WD с 2 врати, 1.6 - 105 к.с. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юлиян Петров 1 #2 Отговорено 21 Април, 2009 Колега, моля опиши шума и откъде идва според теб, за да може някой да ти помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #3 Отговорено 21 Април, 2009 При пълен ляв или десен завой се чува нещо като хъркане в ходовата част, без да може да се определи точно откъде. Преди малко намерих подобна тема, в която подобен шум при същия модел се дължи на задния диференциал и се оправя със смяна на маслото. Мисля да пробвам и се надявам да е от това! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 21 Април, 2009 При пълен ляв или десен завой се чува нещо като хъркане в ходовата част, без да може да се определи точно откъде. Преди малко намерих подобна тема, в която подобен шум при същия модел се дължи на задния диференциал и се оправя със смяна на маслото. Мисля да пробвам и се надявам да е от това!Пробвай смело ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Firmata 0 #5 Отговорено 22 Януари, 2012 Кажи дали е изчезнал шумът след смяната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #6 Отговорено 22 Януари, 2012 и при мен имаше като твоя шум.смених маслото и се оправи Но слагай само оригинално масло Honda DPS-F Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #7 Отговорено 22 Януари, 2012 Кажи дали е изчезнал шумът след смяната.Напълно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honest 2 #8 Отговорено 22 Януари, 2012 Колеги, днес покарах малко в снега да тествам колата (първа зима откакто я имам), и забелязах, че при по големи обороти (бях затънал в дълбок сняг и въртяха яко предните колела), като усетих, че зацепиха и задните се чу един шум като прескърцване метал в метал. Предполагам е нещо по диференциала, но като я взех смених маслото с оригинално на Хонда, а от тогава насам, не съм минал повече от 5000км. На какво може да се дължи това скърцане според вас? Забелязвал съм го и при сух път на високи обороти, но просто не знаех откъде идва. Сега се чу отзаде, откъм диференциала. Благодаря предварително за отговорите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове