PHOTOCH 0 #1 Публикувано 11 Март, 2009 Ще ми се да си сложа тия вълшебни думи на Хонда-та.От къде мога да се сдобия с този надпис? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #2 Отговорено 11 Март, 2009 Ами колега принципно на месечните срещи винаги има някои който да носи само трябва да отидеш и да разпиташ. Ще ти бъде дадено Ползвай търсачката коментирано е вече Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #3 Отговорено 11 Март, 2009 В София на месечните нося аз (Al_Capone), Johnyboy и Ombre. На седмичи обикновенно също може да се сдобиеш пак от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #4 Отговорено 12 Март, 2009 А във Варна някой има ли такива.Трябват ми 2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #5 Отговорено 12 Март, 2009 (Редактирано) би било добре ако някой има самия файл, че аз съм го замислил от малко по-специално фолио да си го лепна п.п. намерих това, но не ми се отваря : click Редактирано 12 Март, 2009 от Stancho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido.dimitrov 1 #6 Отговорено 16 Март, 2009 Ако някой иска бих могъл да му пратя на мейла логото на клубът във векторизиран вариант(готово за печат) - правих го за един колега, но не му влезе в употреба на този етап. Не знам как да кача снимка - ако някой иска да го качи, ще му го пратя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #7 Отговорено 16 Март, 2009 (Редактирано) Здравей,dido.dimitrovКолега ако искаш прати го на мен а аз ще се погрижа да го кача в тази тема П.П. ето това е мейла ми ----> ge6a.com@abv.bg Редактирано 16 Март, 2009 от Георги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #8 Отговорено 16 Март, 2009 Аз ви предлагам малко да попрочетете из форума.Не си разменяйте файлове и не печатайте нищо.Има кой да печата материалите с логото на клуба.Със събраните средства от тези материали се подпомагат домове за деца и се обезпечават подобни мероприятия.Помислете дали ще помогнете на някого в нужда или ще задоволите само вашето желание да се закичите с някаква глезотийка.Подобна инициатива не се радва на подкрепа.Стикери на клуба има:София-Ал Капоне,Омбре,Джонибой(на всяка месечна и седмична среща или на място при мен)Пловдив-МайнатаЯмбол-БенджиВарна-МиямотоПлевен-ПолисменВ.Търново-МС аутоНалични към момента около 1400 броя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #9 Отговорено 16 Март, 2009 моя грешка че подхванах тематаколеги, взимайте си от посочените лица, за да бъдем полезни ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове