Jump to content

dido.dimitrov

Фен
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About dido.dimitrov

 • Rank
  Начинаещ
 • Birthday 08/15/1973

Contact Methods

 • MSN
  GSM 0898 515 883

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  България - Тервел
 1. Чухме се, имал много работа в момента. Имаме уговорка да се чуем след 10-тина дни да видя как ще е при него. В момента имал отворени 4 автоматични и още две или три ръчни скоростни кутии и не може да я види. Иначе като чу че става дума за Хонда в началото направо ми отказа, че било много трудно с резервните части и много се чакало. После се съгласи да се чуем пак - надявам се поне да я погледне за да видим дали проблема е в лоста или в кутията.
 2. Непременно - благодаря на всички писали в темата
 3. Извинявай - от вчера след обяд нямам интернет и не съм видял че си писал. Ще съм благодарен за координатите на човека.
 4. То хубаво да я закарам на майстор, ама в наше село трудно. Някой може ли да ми препоръча майстор в североизточна Б-я (Варна, Добрич, Силистра...) ?
 5. Здравейте, Имам проблем със скоростната кутия(автоматична). Карам Хонда Сивик, хеч, 4 генерация с двигател Д15Б2. Проблема се изразява в това, че като включа задна скорост, после лоста на скоростите заяжда и много трудно освобождава задната. Буквално трябва да го дърпам много силно за да освободи. Преди около година започна да го прави това като включех на паркинг(съответно спрях да включвам паркинг и ползвах само ръчната спирачка), но сега започна и на задна да го прави, а без задна скорост не става. Въпроса ми е - къде може да е проблема, в кутията или нещо по самия лост(бутона) задържа някъде? Пуснах в радела "купува" тема за това че търся евентуално кутия и ми се обади колега от форума и той каза че има, но я е свалил от Кончерто с двигател Д16А6 и не е сигурен дали става на моя двигател. Ако някой има информация дали става нека пише, ще съм благодарен. Поздрави. Дидо.
 6. Има, има. Карам една служебна Дачия и няма горивен изобщо.
 7. И колко коня ще стане ДВГ-то след Суапа?
 8. Браво колега,Скоро я мярнах тази красавица, беше на един тротоар в жк Тракия - много ми хареса(минах уж случайно два пъти край нея). Добре е когато ти оценят трудът, но най-важното е на теб да ти харесва.Успех.
 9. Ако някой иска бих могъл да му пратя на мейла логото на клубът във векторизиран вариант(готово за печат) - правих го за един колега, но не му влезе в употреба на този етап. Не знам как да кача снимка - ако някой иска да го качи, ще му го пратя.
 10. Абе само на мен ли не ми отваря линка въобще?
 11. И аз давам мнение за спирачният апарат. Според мен има вероятност да е задържал - щом има стържене от време на време като завъртиш главината.
 12. Като го презапоиш кажи какъв е резултата, че един приятел има същият проблем и ще е полезно и за други колеги.
×
×
 • Create New...