I-BOY_STZ 12 #1 Публикувано 11 Март, 2009 А така, да се похваля и аз. ОЖЕНИХ СЕ! Вече сме Ивелина и Ивелин Петрови Хваля се след няколко дена ама нормалише, веднага след сватбата се яхнахме на хондата и газ из България. На първата точка с нет, реших да се изфукам Ето и с какво движихме насам-натам докато дупетата ни се потяха от предстоящото събитие :D ;) ;) Много поздрави на всички от форума, които ни познават А на ергените - не е страшно братлета когато си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INCINERATOR 0 #2 Отговорено 11 Март, 2009 Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #3 Отговорено 11 Март, 2009 Ми честито,щом Ви влече Пожелавам Ви много,щастие,късмет,пари и всичко най-най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkaeff 1 #4 Отговорено 11 Март, 2009 Честито, и колата и жената са супер :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #5 Отговорено 11 Март, 2009 Не е страшна сватбата,страшното идва после А сега сериозно.Честито,живот и здраве и разбирателство да цари в младото семейство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #6 Отговорено 11 Март, 2009 ЧЕСТОТО бре ИВО, кога успя... Бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи! Помнете истината стара, че бракът е като отвара, която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели! Обичайте се и дерзайте! Животът няма да е, знайте, само рози и мечти, защото има и бодли... Но там, където любовта цари, убождането не боли! ГОРЧИВО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #7 Отговорено 11 Март, 2009 честито и от мен приятели - да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #8 Отговорено 11 Март, 2009 Ивооооо,изгоря и ти...моите съболезнования... .Аве такива МПС-та ли раздават вече на младоженците???Малиии.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #9 Отговорено 11 Март, 2009 честито, ама трябваше с кончертото например моята сватбена кола беше сивика ми 5-та генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #10 Отговорено 11 Март, 2009 Ивооо, имаш и моите дълбоки съболезнования .. сега си направете едно ( няма значение какво е , важното е да е мъжко ) .. и ще я втасаш ..Честити на г-жа Петрова от мен ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #11 Отговорено 11 Март, 2009 Честито ! Да сте живи, здрави и щастливи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #12 Отговорено 11 Март, 2009 AAAAAAAAAAAAAA ... адашче ... кога свари ва ??!! И да не кажеш да направим една мощна колона от Хонди ...ц.ц.ц. ! Отиде коня у ряката ! Аре честито .. и чакаме наследник !! А жипчето викаш кък го прибара ??! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #13 Отговорено 11 Март, 2009 Честито и от мен Иво,бъдете здрави и много щастливиНАЗДРАВЕ ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #14 Отговорено 11 Март, 2009 ЕЕЕ Супер - Честито! Колкото повече млади български семейства толкова повече ми се пълни душата, а щом са и хондаджии ЕВАЛАТА.Сега се заемайте с челядта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #15 Отговорено 11 Март, 2009 ееехеее да сте живи и здрави ! Мн. семеино разбиране попътен вятър и всичко устанало ви желая! .... страхотна двоика сте п.п. На Хондата мн и отива бяла панделка .. зема и моита така да я накича :( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamen_h 2 #16 Отговорено 11 Март, 2009 честито младоженци! да сте много здрави, щастливи и цял живот попътен вятър ви пожелавам! :( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaio_87 1 #17 Отговорено 11 Март, 2009 честито колега!! пожелавам ви дълги щастливи и безавариини години както в любовта така и на пътя разбира се :( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #18 Отговорено 11 Март, 2009 Айде още един изгорЕ НАЙ-МНОГО ЗДРАВЕ ВИ ЖЕЛАЯ ОТ ВСИЧКО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #19 Отговорено 11 Март, 2009 Най - вече живи и здрави , на хубавите хора само хубави работи ! ЧЕСТИТО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lamerko 1 #20 Отговорено 12 Март, 2009 (Редактирано) Честито ! И няма по-голям фен на кончерто Редактирано 12 Март, 2009 от lamerko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mercury 7 #21 Отговорено 12 Март, 2009 Честито, и колата и жената са супер Да,така си е ;) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #22 Отговорено 12 Март, 2009 Аве брат аз за тва ли гледам Кончертото седи паркирано напоследък., а то било щото ти си бил вече един от нас, дето пазим домашния уют. Ай честито и на двамата! Да ти кажа, ако ми осигурят такава кола, развеждам се и се женя .......пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #23 Отговорено 12 Март, 2009 Честито и от мен! Скоро да увеличите отбора на малките хондаджийчета! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #24 Отговорено 12 Март, 2009 Живи и здрави да сте И дълги години да се разбирате и обичате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #25 Отговорено 12 Март, 2009 Айде честито и от мен, живи и здрави догодина да сте трима няма кво да се чудите.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #26 Отговорено 12 Март, 2009 Честито на младото семейство!Да сте живи и здрави много здраве радости и успехи!Айде тази година булка, догодина люлка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #27 Отговорено 12 Март, 2009 Честито батка пожелавам ви дълък, задружен и щаслив живот Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #28 Отговорено 12 Март, 2009 Благодаря на всички за хубавите пожелания и поздрави!Да ви кажа няма такъв кеф - Да кажеш на всички това е моята жена и няма какво да ме занимавате Самия ден ми беше голям спек, единствено бях спокоен обаче в това голямо чудо на техниката - няма такъв кефещ джипЗа първи път му се качих на сватбения ден и да ви кажа колеги управлява се с такава лекота и с такава лекота хвръкнаха китките от капака като го вкарах в обороти, че после трябваше да се връщам да ги търся из гората Сега пак се отправяме на път, от следващата точка пак ще погледна какво става в любимия форумМного поздрави и от г-жа Петрова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stoian 0 #29 Отговорено 12 Март, 2009 Колега, честито и от мен, като човек който след няколко месеця ше направи като теб Живи и здрави да сте ми и мноого да са либите (и в двата смисъла на думата ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #30 Отговорено 12 Март, 2009 Честито и от мен да сте живи и здрави и дълги години да се обичате и ще чакаме да видим и малките фенове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksan_vn 21 #31 Отговорено 12 Март, 2009 (Редактирано) Ех .. колко сте сладки... и щастливи. Аз също мислех за този момент но уви... изоставиха ме и сега като ви гледам мъничко ви завиждам (благородно) . Бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи! Помнете истината стара, че бракът е като отвара, която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели! Обичайте се и дерзайте! Животът няма да е, знайте, само рози и мечти, защото има и бодли... Но там, където любовта цари, убождането не боли! Редактирано 12 Март, 2009 от niksan_vn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD BITCH 0 #32 Отговорено 12 Март, 2009 Честито и от мен на Ива и Иво!Май всичко вече са ви го пожелали... Аз ви пожелавам взаимно търпение,разбиране и много любов! И много деца... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #33 Отговорено 13 Март, 2009 Еееейц много готино колажче, благодарско към цялото ви Рексоманско семейство! Много здраве и живот на всички ви :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #34 Отговорено 13 Март, 2009 човек и добре да живее се жени , да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev 0 #35 Отговорено 13 Март, 2009 Честито и много любов да има и скоро нов член да има ГОРЧИВО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Etnonatu®e 2 #36 Отговорено 13 Март, 2009 честито и от мен Иво!Живи и здрави с жината! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #37 Отговорено 14 Март, 2009 Честито и от мен.Здраве,щастие и много и мислете за мъниче вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове