Jump to content
Maximalnia

Honda Accord Type R

Recommended Posts

здравейте колеги,какво мислите за клипчето:

п.с. понеже незнам как да кача снимки на тоя ДЗвер във форума, напраих скромно клипче:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да допълня само че изглежда като кръгчета, но всъщност бе истинска пързалка, в колата си беше шоу :P:lol::P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това модела Euro-R ли е ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Акорда е страхотен.като визия звук мощност конфорт.В пловдив имаме един такъв с обратен волан ..... нещо страхотно . нямам финансовата възможност ,Но бих си купил точно такъф. макар, че карам сивик. препочитам бърз акорд! Колега само внимателно каране мога да ти пожелая . да се радваш на колата и да си я караш с гордост .. има хора коитоо завиждат :P:lol:

Редактирано от AlexDJ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не разбирам идеята на този клип?Какво се цели с него?Да Акорда завива.Моя също. Е и?Ако искаш да го покажеш качи снимка в http://imageshack.us/ . Там даваш browse - намираш къде са ти снимките и ги качваш една по една. После копираш линковете където пише for forums и ги пеистваш тука това. Така ще го видим по-добре този Акордеон. Със Здраве!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То в София си имаме даже с ляв волан R при тва червен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха,колата е хубава но шофьора или сега се учи да кара или няма ясна идея какво иска да направи.прилича малко на хамстер въртящ в колело:Pда беше със задно да има смисъл от такова завиване и газ,но на предно освен да хвърли някое каре друго няма да направи :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха,колата е хубава но шофьора или сега се учи да кара или няма ясна идея какво иска да направи.прилича малко на хамстер въртящ в колело:Dда беше със задно да има смисъл от такова завиване и газ,но на предно освен да хвърли някое каре друго няма да направи :P

колега само да те светна че от клипчето почти нищо не се вижда, изглежда като кръгове но всъщност.... не са! както и да е! :punk::P:P успех!! и да ако беше със задно щеше да е друго!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубава кола но клипа не показа нищо съществено(всяка кола може това) по добре дай снимки!аййде със здраве :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей смляхте го човека за нула време. Да не би всеки ден да виждате акорд Р-ка не ми е ясно. А за карането, никой не се е родил научен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега свиквай с якото хранене във форума :D и NSX-R да пуснеш , пак ще те нагласят доволно :) Иначе колата е ЧУК :D евалата добра машинка определено :D пс. PARADOX-е братле , тоя червения не го ли караха едни с дръпнати оченца ....???? или станаха две червени Р-ки вече в СФ :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги като споменахте за Пловдив са два с десен волан и са на един човек :) .Единия е сив а другия е червен и много бягат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това модела Euro-R ли е ?

Type-R е, виж линка по-долу!

Колега свиквай с якото хранене във форума ;) и NSX-R да пуснеш , пак ще те нагласят доволно :) Иначе колата е ЧУК :) евалата добра машинка определено ;) пс. PARADOX-е братле , тоя червения не го ли караха едни с дръпнати оченца ....???? или станаха две червени Р-ки вече в СФ :)

Ивчо, Парадокс тамън ти го е и снимал:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=9918П.С. Колега, нищо че е с предно, ръчната също върши работа, не я жали тая кола. Това, което си показал, не е нищо, като се има предвид какъв потенциал има под капака :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей смляхте го човека за нула време. Да не би всеки ден да виждате акорд Р-ка не ми е ясно. А за карането, никой не се е родил научен.

напълно съм съгласен с теб,но преди да правиш каквото и да е с колата или да се учиш на каквото и да е май е добре да имаш някаква идея какво искаш да направиш:ranting:просто кола с предно няма смисъл да я мъчиш така.смао ще си докажеш че има Understeer с кофи и ще се чудиш какво да го правиш:thumbs2:иначе не споря,че колата е готина.но точно защото е екзотика заслужава уважение,а това на клипчето не го асоциирам с него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

напълно съм съгласен с теб,но преди да правиш каквото и да е с колата или да се учиш на каквото и да е май е добре да имаш някаква идея какво искаш да направиш:ranting:просто кола с предно няма смисъл да я мъчиш така.смао ще си докажеш че има Understeer с кофи и ще се чудиш какво да го правиш:thumbs2:иначе не споря,че колата е готина.но точно защото е екзотика заслужава уважение,а това на клипчето не го асоциирам с него.
Не го слушайте тоя от горното мнение дето ви разправя зя уважение нъм колата. (Иво да не се разровя да пусна твоите клипчета когато показваш уважението си към горката Хондичка)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ахаха,не си прав Митак.има разлика от това да караш на писта и да гониш резултат от това да навиеш пълен волан на кола с предно и да смачкаш педала на газта......не искам да се заяждам с момчетата,да са живи и здрави,и да си карат яката кола.но като снимат нещо и като го пускат на други да го гледат,нека поне има смисъл.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,Искам малко да вдигна темата за Акорд Type R.Замислям се сериозно за такава машинка,но не са ми ясни някои неща:1) Смяната на консумативите има ли нещо общо с другите акорди до 2002г. ( за консумативи имам впредвид-ремаци,ролки,масла и т.н.)2) Разхода на гориво какъв е (градско и извънградско)3) Колко коня се води колата (в смисъл от към данъци като цифра как ще дойде :drunk: )4) Има ли разлика в окачването с другите акорди?5) Всякаква друга информация относно този Accord Type R - 2.2 HP... би била полезнаИзвинявам се на колегата,че се меся в темата!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Двигателя е H22A7 DOHC VTEC, съответно ремъка и ролката са други от на едноваловите, поне ремъка със сигурност. За филтрите не съм сигурен. Маслата са си масла, предполагам полу-синтетика или ако имаш възможност - пълна синтетика.2. Тука не мога да кажа, ама предполагам ще е сходен със този които дават прелюдите дет са с Н22А - 200коня суапвани. Питаи тях, а мисля че има и Акорд Тайп Р във форума, с десен волан. Гледах го на националната.3. Колата е 212к.с. Ако не падне акциза ще доиде солено.4. Да има. По спортно е. Спирачките също са засилени.5.Accord Type R/ Euro-REDM 'CH1' Face lifted 2002 Accord Type-R JDM 'CL1' Accord Euro-RThe Honda Accord Type-R (ATR) was produced from 1998-2003 using the CH1 Accord chassis and sold in UK/EU markets, the JDM Accord Euro-R uses the CL1 chassis. Using a naturally aspirated 2.2 litre 4-cylinder DOHC H22A VTEC motor which produces 220 bhp (220ps)and the EDM was (212ps) @ 7,200 rpm and 164 lb·ft (222 N·m) @ 6,700 rpm. The Accord Type-R includes a stiffer suspension, limited-slip-differential, twin-piston brakes, dual exhaust system, Recaro seats and a leather trimmed Momo steering wheel.Its successor is the CL7 Accord Euro-R produced 2003-2007 built in Sayama, Japan for the JDM market, it came with a K20A I-VTEC motor {Displacement: 1998 cc, Compression: 11.5:1, Power: 220 bhp (220 PS,162 kW) @ 8000 rpm, Torque: 152 ft·lbf (206 N•m) @ 7000 rpm and a Redline of 8800 rpm} same as the 02-06 Integra Type R. Of course it has the standard Type R modifications – including Recaro seats, a limited-slip-differential and independent double-wishbone suspension.Източник: Wikipedia.И още малко: http://honda-type-r.com/accord-type-r.htmlhttp://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Type_Rhttp://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=76274http://www.carkeys.co.uk/road_test/honda/262.asphttp://www.channel4.com/4car/rt/large+fami...road+test/125/2http://www.ciao.co.uk/Honda_Accord_Type_R__5154632П.С. Хубава е колицата!П.П.С. Надявам се си добре с английския...Към модераторите: Моля някои да изтрие горния ми пост.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Виждал съм един такъв и в София - сребрист. Скоро не съм го мяркал...А на новия акорд дали ще пуснат Type R... :rolleyes:

Редактирано от kalio

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колата е страшна невиждам причини да няма освен финансова

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карам същата само че 147 коня. С тайп р нямат нищо общо освен визията. Страхотен мотор 212коня. А колегата който пита за този вид автомобил ако можеш да си го позволиш какво се чудиш колота е перфектна. Ако имаш парички какво те интересува подръшката, кеф цена няма. Гаранция ще има по дебела подръжка но си заслужава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към колегата Борислав: (на мен ми е ясно колега,че кеф цена няма)!Но все пак съм попитал, някой ако знае нещо на въпросчета да сподели и да даде полезна информация!За твоя акорд ми е ясно,че е 147 коня ако 2л мотор.Моля,някой ако знае нещо за разхода на този Акорд и отново да сподели някакви цени за консумативи ще съм много благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Пич, малко ли инфо ти пуснах. Ай затараксай се малко сам да си потърсиш! Не мое сичко на готово...http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/4312.html има и разхода.

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич, малко ли инфо ти пуснах. Ай затараксай се малко сам да си потърсиш! Не мое сичко на готово...http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/4312.html има и разхода.

Колега ZaRRik благодаря ти за инфото!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към колегата Борислав: (на мен ми е ясно колега,че кеф цена няма)!Но все пак съм попитал, някой ако знае нещо на въпросчета да сподели и да даде полезна информация!За твоя акорд ми е ясно,че е 147 коня ако 2л мотор.Моля,някой ако знае нещо за разхода на този Акорд и отново да сподели някакви цени за консумативи ще съм много благодарен.

Пич, ако ти трябва кола с нисък разход... защо въобще питаш за Акорд Тайп-Ер?! Купи си по-добре някой дизел TDI поВеред бай Роувър...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер Р-ка !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич, ако ти трябва кола с нисък разход... защо въобще питаш за Акорд Тайп-Ер?! Купи си по-добре някой дизел TDI поВеред бай Роувър...
Колега не се напрягай толкова, и моля не ми казвай каква кола да си купя и дали да е дизел...,ровър и т.н. Ако нямаш намерение да дадеш полезна информация тука, не си губи времето да пълниш темата с глупости. И не ми е ясно от къде знаеш какво е за мен нисък разход!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако все още се интересуваш от цените за профилактика мога да ти пусна една проверка за цени на консумативите. Имам приятели коити се занимават с авточасти. Ако искаш драсни едно лс и ще ги проверим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като собственик на два бр. акорд тайпер и един акорд 1.8 мога да кажа че няма голяма разлика в цените но във вървенето е огромно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АЗ мога да кажа, че някой красив ден ще си купя едно тайп ерче ,ей така за кефче. Така и така карам акорд що дане поКарам спортния му брат ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...