Jump to content
TANKISTA

Седмични срещи Пловдив - всяка сряда

Recommended Posts

Момчета днес в 16:30 ще си направим 1 среща в Асеновград - на паркинга на Сани :) Много ще се радваме ако се съберете и минете към нас :):o:) Хайде събирайте се и идвайте ;) ;) Рико разчитам на теб :)

Редактирано от BOXERA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ееее, късно го виждам това за срещата в Асеновград...жалко. Предупреждавайте по-раничко, поне от предния ден, за да можем да се организираме. На мен лично ми се идваше :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ееее, късно го виждам това за срещата в Асеновград...жалко. Предупреждавайте по-раничко, поне от предния ден, за да можем да се организираме. На мен лично ми се идваше :)

Другия път ще пише по раничко и всичко ще е ок.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Късно чадо,късно го видях и аз! С удоволсвие бих дощъл,даже днес нямах никакава работа и се чудих какво да правя цял ден!Та от няма на къде си разхождах кучето 2 часа!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха аз пък цял ден свалям сериали и гледам ....утре като се наспя може да звънна за кафенце ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде мили деца тюмароуу на срещата :huh::dry: и колкото повече-толкова повече :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре вече съм на линия :dry: надявам се да се съберем доста хора :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде не остана! :) Ще се видим на уреченото място ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, дойдох да ви видя, и аз най на края .Ама си бяхме основните муцуни, имаше едно момче от новите, ама аз съвсем забравих да се запозная с него .Няма нищо следваштия път. :lol:

Редактирано от predatov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги , преди малко се чухме с човека от печатницата.Та за този размер който искаме плакатите цената не достига - новата обявена е 7.50- 8лв на брой.Има 2 варианта за да не се променя цената :1.Да се вдигнат бройките поне с още 22бр.2.Да намалим размера .Моля за Вашето мнение по въпроса ,за да се сдобием по - бързо с така желаните от всички ни плакати.По принцип не трябваше да пускам тука поста ,защото има хора от други градове който също желаят да си закупят , но пък Пловдивската група не чете темата в Общи дискусии.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги , преди малко се чухме с човека от печатницата.Та за този размер който искаме плакатите цената не достига - новата обявена е 7.50- 8лв на брой.Има 2 варианта за да не се променя цената :1.Да се вдигнат бройките поне с още 22бр.2.Да намалим размера .Моля за Вашето мнение по въпроса ,за да се сдобием по - бързо с така желаните от всички ни плакати.По принцип не трябваше да пускам тука поста ,защото има хора от други градове който също желаят да си закупят , но пък Пловдивската група не чете темата в Общи дискусии.

чакай малко бре Петре, всеки път различно казвате. Нали беше 5 лв. ако не стигне бройката, а сега стана 8 лв. вие някакав бизнес въртите тука. Установете се последно за цена и като искаш бройки се появявай на седмична да взимаш от желаещи пари....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочети внимателно какво съм писал Викторе !Ако искам да правя бизнес то няма да е с някакви 20 или 50 бр плакати. Само телефонните разговори който съм направил до сега и 100 плаката да се поръчат и по 5лв на плакат да ,,имам ,, не могат да ги покрият ! И по колеги да обикалям да сабирам пари ..........Ако някой друг желае АЗ ВЕДНАГА МУ ДАВАМ СПИСЪЦИ И ПАРИ . А това защо ме няма на седмични, мисля че ти най -добре ще разбереш,поради причината поради която и теб те няма-работа...

Редактирано от Ianev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В какъв размер ще правите тези плакати? A1, A2, A3 ? На колко грама хартия?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпросът е колко хора ще искат да доплащат ако не се съберат бройките. Ради, размера е 50/70, за грамовете виж в темата за плакатите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОООО Данчооо, къде се изгуби от форуме бре.....е че може и да има далавера и да искам и аз да спечеля някой лев :):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eхееееееееееееееееееи,я не се бъзгаите с Пешо! Без туи беше единствения,които се хвана с тая работа на добра воля ами и в далавери ще го обвинявате! В интерес на истината е прав за броиката,аз си спомням много добре за размерите и за 50 броики минимум за цената от 5 лв. за броика!Това,че повечето от нас-ХОНДАДЖИИТЕ са супер несериозни и безотговорни не е нужно да търсите вината у Пешо! Всеки които иска плакат може да му пише на лични и да се разберат къде и кога да му платят! Тои не е длъжен да обикаля всички и да им се моли едвали не да си поръчат плакат! Да,на тези като нас които са платили и още нямат това за което са платили ни е малко гадничко,но това не ни дава право да ГО ОБВИНЯВАМЕ В КАКВОТО И ДА Е! Аиде със здраве:argue:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ахх мн кофти се получава ... нали уж бяха доста желаещите .. Но ако не успеем да съберем бройката ще дадем по още пари ... какво да се прави Айде Пловдивчани давайте на плакатите!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Същата работа като с хавлиите поръчахме ги лятото но ще ги ползваме другото лято та и плакатите. Споко свикнахме вече. Янев сействай както си знаеш и да не ти пука кой какво говори.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е вие ма разчекнахте, в грешка бях с цените и съм се объркал, за което се извинявам на Пецата, а това за далаверата беше майтап :) А наистина на месечната, като се снимахме уж бяха много мераклиите, а сега и 50 бройки неможем да съберем....бах маа му....аз затова спрях да организирам каквото и да е било, миналата година возих месец и половина календари в колата си, докато си ги вземат "големите мераклии" и бях сумати време вътре с парите, усещам, че тая година ще откажете и Пецата вече да прави каквото и да е било. Аз лично, ако не стигнат бройките 50 ще си доплатя необходимото за 2-те бройки, които поръчах, от тука нататака другите да си правят сметката.айде със здраве и дано да няма сърдити :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Петьо е виновен! :cold: Шегувам се, ся да не земеш да се вържеш. Аз лично още не съм дал пари, на другата седмична ще ви разпитам кое как защо .... нещо съм изпуснал тая тема за плакатите.Конспирация винаги трябва да има, то иначе темата запустя :lol: Никой не пише нищо :cold:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Конспирация винаги трябва да има, то иначе темата запустя :) Никой не пише нищо :)

Чакай да ти разкрия тогава една конспирация...Снощи Танкиста беше организирал извънредна среща на гребната... :) И си пиеше студена биричка, в едно топло кръчме... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ХАХАХАХА, разкриха ме :) :) Снощи с Тошката се давехме над едни бири на Металиката, а до нас Мазда клубът се потяха над някви мезета ала-бала :D на гребната имаше всякакви клубове снощи, на паркинга до входа на гребната маздите, в гребната влязоха към 10-тина бавареца и до бариерата скромно се бяхме сгушили двете хонди :) П.П а са чудех дали да видя какво правят баварците на големия паркинг, сигурно е имало сняг и са си дрифтели там, па и на мен ми се ходеше, ама пусто предно :D само ръчни трябва да изпъвам, макар че с летните гуми не са ми зор дрифт изпълненията :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С дрифта,да ви кажа трябва по внимателно ,че вчера на 1 от маздаджии един бордюр му отнеси предната броня и джантата :) . Иначе на Танкиста и Тошката хич не им вървят тези бири :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като пия една две ,бива ама като пия 3-4 става страшно щото после 5-6 малееееееееееееееее! Пък сме с колите все пак да не забравяме! Умната!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

. Иначе на Танкиста и Тошката хич не им вървят тези бири :(

Ба, не им вървят...Май останаха след нас да повтарят.. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е вие какви хора ни изкарахте, не така с грубото :(:D :D на моделите 94-та още не са им слагали автопилот :D:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е вие какви хора ни изкарахте, не така с грубото :D :D :D на моделите 94-та още не са им слагали автопилот :D:pinch:

Аз и толкоз нямам, не се кахъри :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги как сте? Ако сте пропуснали това което писах за плакатите вижте този линк: http://forums.hondabg.com/index.php?showto...D0%B8&st=75и дайте да решим дали да ги пускам по малки или остава това да чакам да съберем бройката.Аз питах и аз този размер нашия но още нямам отговор.:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На линия сме и още как и трябва нещо по-голямо да ми мине път да не дойда, нещо като тир :cry::dry: А, пичове пишете които сте поръчали плакати в темата, за която момчето е дало линк, за да знаят какво да правят, защото е 27-ми и не сме я докарали доникъде, както е тръгнало може за март месец вече да имаме. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде момчета, купихме си и ние хондичка най-накрая :) След 3 седмично издирване се обзаведохме. 6-та седан, д16у2, тролей (демек като на танкиста) :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Упс, объркал съм се :) d16y7 е мотора, 105 кончета :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз му честитих вече, ама заслужава още веднъж щото е СМЧ (в превод - Силно Мой Човек :D ) Ми да ти е честита, да те радва и да те вози безаварийно години напред, докато не изкараш отнякъде куфарчето за най-новия неджънд, което ти пожелавам да е скоро, пък и на мен, ако ми изпадне едно куфарче за NSX ;);) ;) ааааа и споко ради, автоматика няма да се развали, гарантирам ти.....това е хонда , моя го подлагам на такива мъчения и си работи перфектно, така че спокс ;) А на онея с ръчните скорости дето ни подиграват, че караме тролеи да си гледат работата :Pчакаме и снимки междодругото.

Редактирано от TANKISTA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В сряда направо на живо, че ся няма с какво да я снимам, а и е със Софийски номера! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Алекс - http://vbox7.com/byuser:d15b7?&page=3Алекс, те клиповете от 11.10 са дето се дърпахте с облака, така че върни страници назад ще ги намериш

Редактирано от TANKISTA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти е честита и от мен. Много добър избор за сивик и то автоматик там е истината.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...