Jump to content
TANKISTA

Седмични срещи Пловдив - всяка сряда

Recommended Posts

Веселба беше днес :D особено като се появих с преден капак в масло и капачката се пресрами и се показа по някое време на съфорумците :) Инъче синята жабка си има характер предпочита маслото пред бензина :):D Другата седмица пак на линия :D

Важното че се намери капачка и всичко е ок.
хихи, бахти майтапа.... то после и нашата се появи ама след дъжд качулка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, откакто Алекс не пуши като подпален няма след кой да тичат пожарните и трябва да си има заместник :P:);):lol::) Абе майтапа настрана ама тоя дел сол пушеше кат стар немски дизел, закарайте го да видят гумичките ли са или сегменти ;) ААААА, да не забравя, имаше снощи и форографка....тя си знае коя е, прави се на папарак вчера и ми снима мръсната кола :D:D :D :D вие като е чиста не я снимате толкова. :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, откакто Алекс не пуши като подпален няма след кой да тичат пожарните и трябва да си има заместник :P:);):lol::) Абе майтапа настрана ама тоя дел сол пушеше кат стар немски дизел, закарайте го да видят гумичките ли са или сегменти ;) ААААА, да не забравя, имаше снощи и форографка....тя си знае коя е, прави се на папарак вчера и ми снима мръсната кола :D:D :D :D вие като е чиста не я снимате толкова. :) :)

пушеше ама не се даваше на моя дел сол варвеше си супер , беше интересно на срещата евала на всички кадето доидоха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, един съвет от мен...следващия път не прекалявайте с въртенето на гуми, цетките по паркинга и тем подобни изпълнения, за да не дразним хората, да не ни изгонят от него паркинг, че е едно от много малкото места в Пловдив, на което можем да се съберем толкова много коли без да искаме разрешението на някой. ;) А, и погледнете моля ви темата за месечната среща, да кажете дали ви се идва ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, един съвет от мен...следващия път не прекалявайте с въртенето на гуми, цетките по паркинга и тем подобни изпълнения, за да не дразним хората, да не ни изгонят от него паркинг, че е едно от много малкото места в Пловдив, на което можем да се съберем толкова много коли без да искаме разрешението на някой. ;) А, и погледнете моля ви темата за месечната среща, да кажете дали ви се идва ;)

прав си , даваите да спираме с мизериите ;) а за месечната сам на 100% сигорен че сам там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ееееееееее, ТАНКИСТ ми айде измий я де...обещавам специална фотосесия като е чиста ;) снимки ще има,ама малко по-късно,че беше със специалното съдействие на КАТИЛА и трябва той да ги свали от телефона си първо... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво беше вчера, само дето се поопушихма доста, хахаха ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като слушам хичч не сте скучали аз сам без кола и реших да не идвам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пеца, що си без кола бе майна, кво стана ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата е прав за изпълненията нека ги правим на пистат а не на паркинга за да немогат да ни правят забележки та за да не ни пратят полицаите, че трябва да си търсим друго място. Знаем че Хондите си бягат достатачно затова нека го правим на пистата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да за изпълненията сте прави, извинявам се за което. Относно пушенето - Сегменти са и след месец ме чака ремонт стабилен.... Относно месечната ще я пропусна този път понеже ще съм из балкана...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на кои балкан си? и ние мислихме на балкан да ходим в неделя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе Виктореееееееееее,не се ташакаи с хората да не доидеш на тяхната с маслата и прочие...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на кои балкан си? и ние мислихме на балкан да ходим в неделя

Ами ще ходя на момчиловци за 3 дни и после още 2-3 някъде из раиона :) ако си наблизо ще се радвам на компания :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчиловци ли ? аз постоянно ходя там! да не би да си от оня край ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе Виктореееееееееее,не се ташакаи с хората да не доидеш на тяхната с маслата и прочие...

еее де, да чукна на дръвце, освен дупчицата в москвичовия си радиатор двигателчето си е добре, да са живи и здрави яките хондови моторчета да ни търкалят дъртите хондета :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази седмица неможах да се отчета на седмичната ;) имаме основателна причина на гости на бургазлий сме.Тук вече цяла седмица караме седмична :cool: аййй банда,че нямам търпенийце да ви вида другата седмица ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой беше колегата с червения прелюд 2.3 4та генерация с големите джанти ??? Че ми трябва да го питам някой неща

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=40...mp;pid=13906577 ето и малко снимки,малко със закъснение, ама дет са казали хората "по-добре късно, отколкото никога" :cool::dry::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм аз съм :cool::dry::P;):P;):D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скъпи хонда фенове... Вземете се в ръце и напишете няколко реда,като разумни хора за да разберем ще идва ли някои в неделя на Бачково? За да знаем с Виктор дали въобще да чакаме някои в 10.30 на мебелна къща?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауу, Тошо ни се скара... :cool: Ако всичко е наред ще дойда на разходка...Благодаря на всички за пожеланията за новата придобивка..и снимки ще има, но да я приведа в приличен вид първо...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миме,Мимеееееееее,доста работа те чака. . .хихихиихихиииииииииии

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали знаеш за тия дето се цепят...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали знаеш за тия дето се цепят...

ОООООООООООООООООООООООООО,краино време е някои да му обърне по въпроса Миме!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мимеееееееее,мисля си , че трябеа да си направиш снимка в твоята кола а не в на брат ти!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aйде да дигна малко темата и да ви напомня за утрешното мероприятие :blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

съжалявам за офф-а, но тук е най-идеалното място да питам нещо.. някой от пловдивската банда може ли да ми помогне със следното нещо: с един приятел в неговия гараж си смених цялата генерация отдолу и крайното гърне, но гърнето дойде големичко и стана малко накриво ( тъй като формата на накрайника е елипсовидна ) и доста ме дразни! не го оправихме тогава, защото и на двамата ни беше втръснало, сигурно 6 часа сме го правили :love: той в момента не е в българия и гърнето все повече ме дразни, може ли с някой от вас, ако има необходимите "инструменти" да отрежем гърнето и да го заварим отново за тръбата, но този път както трябва? :blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами Дидо, мога да ти кажа при кой пич правещ гърнета да отидеш. Той е луд Хонда фен и не взима много, а на Хондите обръща специално внимание. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми нп, то просто работата е за 10 мин и една заварка, затова не ми се щеше да ходя при специален човек, щото няма да иска да се занимава като му кажа " ми всичко е ок заварено, ама не ме кефи как изглежда, аре да го врътнем малко " :)къде е тоя пич ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи идваш от Св.Петка и завиваш към гранда, подминаваш Гранда и завиваш в ляво, после веднага в дясно, караш направо и ще видиш един гараж на левия тротоар, то си пише :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес ще се сабираме ли ? щото времето е малко коварно , но на мен не ми е проблем да доида

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много си е хубаво времето, ако знаеш в какви дъждове сме се събирали.Днес задължително сме там :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре тогава и аз сам там :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Атмосферните условия могат ни смутът,но не и да ни спрат :) с двата крака сме там ;) щот сме в "Клуба" :P:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета мога само да ви пожелая много емоции и съм сигурен че ще ги има.Аз днес няма да мога да съм с вас. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такааа, въпреки времето срещата не беше лоша, ударихме му по малко моабет и са пръснахме кат Биталсите през 60-те :);) ;) Само с Мимето дето неможах да се видя като хората, бързаше за рожден ден и сега цяла седмица ще ми е мъчно за нея :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

погледнете темата за картинг срещата че за сега ще опцаждаме само трима :) не е проблем ама още малко хондадж да се саберат нема да е зле :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...