Jump to content
buleka vti

Обява в Mobile.bg-honda Crx Vti

Recommended Posts

Колеги в Мобилето има една обява за Honda CRX-160 за 5800 лв ;) с клима.от Кюстендил!Да не се втурне някой да я гледа-колата на снимките изглежда много добре но всъщност..............Аз вече се минах със 650км. на вятъра.Като се има в предвид, че 3-пъти звънях на човека дали и има нещо да не бия пътя напразно ;) Нещата които видях за две минути:Предна броня изградена от кит,преден капак също кит и то вече напукан,таван-от градушка,лява страна "дунавски вълни" дясна също плюс кофа кит!Вратите лява и дясна скъсани колонките при пантите!Салон скъсан и мръсен!Волан -или каквото е останало от него изяден с липси на парчета!Педали-равни ,равни,равни-че да се хлъзнеш!А иначе е на 120хил:huh: Гарантира!Предно стъкло спукано(забравил да ми каже по телефона)!!Казах му да не я пали да я чуя студена!Беше леко топла колкото да обере луфтовете!Двигател-не съм чувал досега толкова шумен мотор на Хонда!Ролките особенно вият на ЗАТЯГАНЕ-Ужас:)Мотора не бил мит!Да само с парцал забърсани течовете-ОЧЕВАДНО даже и за жена ми която не разбира от коли!Теч от семерината на делкото,тапата и гарнитурата на главата и т.н. Изпускателни колектори-за смяна гарнитури,задно гърне за смяна цялото(изгнило)Отдолу-на пръв поглед от клекнало положение( пък ако бях я качил на канал) целият картер в масло,скъсани маншони на външните карета.Всичко това буквално огледано за 2-3минути без даже да я пробвам-просто нямах думи!И продавачът ме пита!Добре де какво не ти хареса на колата? No comment! :D Дано съм бил полезен на някой.

Редактирано от buleka vti

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужас направо кой може така да занемари тази изключителна кола не е истина :) иначе тоя модел рекс е мания :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май още някой я беше гледал тази :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То че я гледат няма лошо, лошото е, че все някой ще я купи. :D Ако е някое кисело дупе, хич няма и да ми пука, но ако е фен и се е надъхал точно за Хонда... Дано не се разочарова от марката и да намери сили и финансии да я постегне и да й се радва. Всяка кола заслужава втори шанс (особено пък като вече изгледах 2 сезона на Overhaulin, а и чакам 3-ти и 4-ти да се свалят :)).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...браво на колегата,че е споделил тука да предупреждава хората ей такива мошеници най ме дразнят и особено като дойдат разни уж непознати и почват да хвалят колата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредния път на вятъра.Знам какво е колега...много добре си се сетил да споделиш тук.Не знам дали няма да е удачно да има постоянна такава тема.Който е изгорял с една разходка поне да предпази останалите. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как се казваше продавача?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Май още някой я беше гледал тази :rolleyes:

:)Освен всички забележки който спомена колегата по горе(тя цялата кола е една голяма забележка)ел.таргата и въобще целия ел.пакет блокира аз лично такова нещо при хонда виждам за пръв път :) !И при нас беше така цитат:"колата е уникална без забележки елате да я видите,заслужава си пътя" :) Аман от лъжливи джамбази! Редактирано от plamoni

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега е ред на Benji :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази кола за да е купи някой трябва да е сляп,глух и с изтръгната чуствителност.По-голям курник не съм виждал :rolleyes: браво на колегата че се е сетил да пусни такава тема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продавачът незнам как се казваше,просто това най малко ме интересуваше в такъв момент.Лошото е ,че има такива които те разкарват от другия край на България за нещо коренно различно от представата ни за автомобил.Три пъти го питах за забележки по колата:rolleyes:Накрая -викам си аз ще ходя!Понеже работата ми непозволява много отпуска и тръгвам аз с още двама след нощна смяна (цяла нощ немигнали) в най големия студ и пързалка и то с кола с летни гуми само и само да отидем-Нали според продавача колата е №6 и забравих да кажа също как 100 пъти ми повтори, че постоянно му звънели за тази кола,та затова реших да напиша и в форума да не би и някой друг да изгори с време,пари ,нерви и безсънни нощи :) Ааааааааа забравих да спомена и за газ станцията на изхода!В бутилка 33л. хвана 45л. и не, че спря колонката, а ние го накарахме да спре ,че току виж сме ударили 60-80л. :) Абе луда работа не го пожелавам на никого.Лошото е ,че доста от търговците прилагат тези евтини трикове, които струват на хора като нас доста нерви и разходи разбира се.Наистина мисля ,че не е лошо да се направи такъв раздел ,където можем да регистрираме нелоялни търговци и автокъщи. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Исках да обявиш името ,понеже не се знае на кой следващата му колоа няма да е от там или дори от същия п....с на който си случил.Моята е също Кюстендилка но случих на пич и на кола.Успех занапред в търсенето

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е ужассссс. Нямам думи от купища. :dry:;):dry:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих искал и аз да споделя малко горчив опит. Есента започнахме да търсим хонда на един приятел. И му казвам дай да изчакаме нещо във форума да изпадне, ама той мераклия, не му се чака. Гледахме разни курници по салони и обяви. Накрая му намерих една д13-ка слънце за 3500. Продавачите бяха цигани, но колата определно си заслужаваше парите. И му викам " Тва е нашта кола ". Той каза че ще си помисли. След 2-3 дни ми звъни на пожар, "Ела да видим една хонда". Аз бързам от работа, отивам и беше едно дъждовно такова. На пръв поглед колата 6. Д14-ка японка за 4200 97 година. Викам си тука има нещо гнило. Продавача почва да ни вкарва филми, как всичко бил сменил, ако искаме да я караме на сервиз, нямало проблеми. И като отидох да я пробвам се качи с нас, имаше супер много движение и неможах да я пробвам като хората. И ние почваме да се чудим. Продавача вика, "Ми решавайте, щото много ми звънят и няма да я пазя". И момчето вика зимаме я. Оня почва обслужена била с нови зимни гуми, предницата всичко сменено.... След няколко дни я взимат и вече като не вали -> Боята по капака и тавана кенеф, лака олюпен. Цялата бита от градушка. Повярвайте ми, на дъжда това не се виждаше :bg: . "Новите" зимни гуми за болкука. Точно като я прехвърлили, продавача им казал че ремъците са за смяна и маслото... Поне им беше казал. И от там се почва. Ангренаж (пред късане), масло (боза), маншони и карета, накрайници, шарнири, лагери, накладки. И минахме хилядарка... лагера на съединителя и той си заминава. Та "обслужената" с "перфектна" предница и гуми кола изведнъж се оказва кенеф.... Или аз съм прекалено наивен или нещо не разбирам нещата, но неможех да повярвам как някой така ни гледа в очите и ни лъже :cool: . Пък и ми стана кофти, щото уж отидох като "разбирач", пък то кво стана... Абе с две думи пазете се от търгаши щото си е е*ало майката. За мен истината е една, звънкате едно телефонче на колегата "БОС'ХОГ" (не му правя реклама, дори не го познавам, просто давам пример). Харесвате си една колица от Германия, докарва ви я, карате и си свиркате :bg: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ехеее ,че тя на снимките е красавица :) Photoshop-a навлезна и в обявите .. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък, се пре....х , с черния ВТИ седан 5 ген за 4500лв. от мобиле, обявен във Враца. Ако нъкой мисли да ходи да го зима и не е от там : задна броня за ремонт, гръмнали задни вежди , цяла лява страна - кит, дясната все още е оригинал.двигател - общо взето , къде немаше гарнитура и семеринг там не течеше, естествено колата беше припалена когато цъфнах в автокъщата но дори и топла отзад си мирише на горяло масълце.централно/дръжка на задна лява врата неработи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....ми хора крайно време е да се замислите дали някой собственик ще се раздели с здраво ВТИ на такава евтина цена колкото и да ви се иска няма начин това да стане ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е в милата ни татковина за съжаление... И аз съм ходил на майната си да гледам кенефи, даже на един такъв му запалих гумите веднъж (според продавача "нови зимни гуми" - и без това си бяха за кофата) ... най много се дразня като ми кажат: "за тия пари толкова" - де'ба тия пари да не ги намирам на улицата бе.... Тоя седан VTI дето го споменава колегата alpinab и на мен ми беше в главата да ходя да го гледам, добре че си имах друга работа... Може би не е лоша идеята да закачим една важна тема "Не ходете да гледате : съответната обява"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Твърдо ЗА съм да се закачи подобна тема къде не трябва да се ходи!Утре ще ходим до Русе да гледаме един Прелюд 2.0 с едно приятелче.Отново голяма хвалба по телефона!Очаквайте коментар по темата ;) Както е тръгнало вече навихме около 1500км по родните пътища в търсене на късмета си :P Да бяхме прескочили до Италия да го намерим поне от първа ръка.Имам братовчед там но и той неможе да ми помогне хем работи в автоморга и сервиз.Просто се иска късмет да излезе Vti и то да е читаво ,а на мене явно ми бяга :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щях да се включвам да кажа на ентусиастите да не се хабите за един ЦРХ в Стара Загора,но току що видях че са махнали обявата.Беше пуснат на 1600лв,червен с бели капли...няма здраво място по него...дори не го запалихме...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:thumbs1: напълно съм съгласен с вас аз за това тази дето сега я докарах си е във вида в който беше и в германиялне мисля да я прикривам каквото и да е билолнякой като я взема да види поне какво купувал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко се върнах от Русе!Става въпрос за черния Прелюд от Мобилето за 4800лв.Та значи понеже колата няма снимки на двигателя а продавачът твърдеше, че е със завиващ заден мост и е 2.0L а такова животно нема реших да проверя да не би да става въпрос за 2.3 или 2.2Vtec (защото такава е и табелата на колата на задния капак пише -VTEC DOCH) и наистина излезе ,че купето е било от 2.2 VTEC но в Германия е сменен мотора на 2.0 а също и таблото защото липсва лампа за 4WS и обортомерът е за двулитров мотор.Колата е имала лек натиск отпред в гредичката и радяторът е пострадал леко но нетече-все още :) Задните вежди са правени веднъж и са наболи за повторно правене,салонът не е лош,оскубани задни говорители,музика,изгорели гуми,корозирало задно гърне и омазнен мотор под главата(самият блок) Това е което видях набързо понеже загубих интерес след като разбрах с какъв е мотор.Интересно ми е как ли е отразена в немския талон след като на лонжерона на табелката си пише номера на мотора Н22 ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да попитам колегите от Стара Загора , в мобилето много време имаше обява на един розов или лилав сивик 5 генерация хечбек д16з6 с черен капак и затъмнени стопове с джанти 17 , та някой знае ли нещо за въпросната кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко се върнах от Русе!

...абе на тебе явно ти се пътува май ;) ,що не помоли някой колега от Русе да го погледне да го поснима и да ти изпрати снимки и да ти каже за какво става дума,аз преди да си взема втората Хонда писах на двама познати да проверят предварително едната беше чак в Пазарджик а другата в Габрово и така си спестих разкарванията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ами г...с път да види. ;) За следващата набелязана сигурно ще помоля някой колега, че много ми станаха разходките :wacko:

Редактирано от buleka vti

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...