manch 29 #1 Публикувано 26 Февруари, 2009 Колеги малко не обичайна тема но днес в Пловдивска област и най-вече Асеновград имахте ли проблеми с мрежата на Глобул? Визирам от 15:00 до сега 16:30 все още няма покритие.Пробвах от м-телски телефон на други хора с глобул и ми дава че няма връзка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesh 0 #2 Отговорено 26 Февруари, 2009 В Пазарджик нямаше около 1 час , но в момента гледам всичко е ток. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хюнати 0 #3 Отговорено 26 Февруари, 2009 Аз съм в София,при всеки избран номер ми казват,че е невалиден...??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 26 Февруари, 2009 ми колеги сменяйте оператора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #5 Отговорено 26 Февруари, 2009 Приятели от Бургас ми казаха току що в скайп ,че сутринта и там е нямало може да е някаква профилактика но мисля че щяха да обявят поне в сайта им а там нищо не пише. Сега осъзнавам колко сме зависими от тия скапани телефони баси като с вързани ръце съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #6 Отговорено 26 Февруари, 2009 Не е смешно.Тоест направо е смешно.Цял следобед обхват пълен ,но не може да се набира .Пловдив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dan 0 #7 Отговорено 26 Февруари, 2009 Даа, много лошо беше, развали ни работата на половината фирма. Асеновград Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 26 Февруари, 2009 Един колега също се оплака че не може да набира. Глобулска му работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #9 Отговорено 26 Февруари, 2009 Да, проблем имаше и все още има но само на определени места. До довечера мисля, че ще успея да разбера какво се е случило. Преди половин година имаше подобен проблем.Относно зависимостта от мобилната телефиния - ДА зависими сме, колкото и да не искаме да си го признаем. А що се отнася до Оператора на съответната услуга - случва се, все пак е техника; никой не е застрахован от проблеми. Цял следобед обхват пълен ,но не може да се набираСилата на сигнала от базовата станция не зависи от способността да избираш. Проблемът може да е в BSC, MSC, дори в някои от VLR или HLR (пояснявам за по-заинтересованите) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #10 Отговорено 26 Февруари, 2009 и в Ямбол нямаше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #11 Отговорено 26 Февруари, 2009 ...и в Русе също нямаше явно е било Глобално смущение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koki 6 #12 Отговорено 26 Февруари, 2009 Не Глобално , а тотално При строително -ремонтни работи.малоумници прекъсват оптичен кабел и оттам следва колапс - няма пренос на данни,следователно няма връзки.А напрегнатост на полето има колкото си искате т.е. апаратите показват обхват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #13 Отговорено 26 Февруари, 2009 ми колеги сменяйте оператора Вземете Вивател невероятни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове