Jump to content
пламен1

Нови или втора употреба части

Recommended Posts

Преди няколко дена претърпях птп,резулата е че калника е смачкан и предната броня счупена на две.С какви части да ги заменя?една броня в моргата е около 130 лв , има и нова за 40 лв,калници втора употреба не мога в цяла Варна никаде да намеря, а новия е 90 , таз броня какво може да и има що е толкоз евтина ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щото е Турска, или Китайска, ама пък ти няма да си говориш с нея :yes: а ще я слагаш на колата.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и какво да очаквам от такава броня?Като я натисна толкоз ли ще е зле че да се счупи?Имам и друг вариант да залепя старата срещу 50лв , незнам кое е по разумно,а калник така и не мога да намеря и маи ще го китосвам,новите са 90 лв ама танки ламаринки изобщо не са подцинковани като оригиналните,колеги дайте съвет ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

броня можеш спокоино да си купиш турска,няма да ти създава ядове,ако си намериш хубави калници 2ра ръка,по добре вземи тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тези брони съм чувал че са пълен боклук... в момента и аз търся броня и съм решил да е оригинална от сивик понеже е еластична, докато турските при лек удар стават на парчета особено в студ!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора нали всичко е според парите за по - малко по лошото за съжаление :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

намират се,просто трябва да се отзоват и други колеги от форума,всичко с времето

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има колеги от форума , които продават 5-ти генерации на части :) провери в Купува/продава А отностно бронята , по-добре според мен ако нямаш парите си залепи твоята !!! а ако все пак можеш да прежалиш 100-тина лв за втора ръка но оригинална ги прежали :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тино е прав колега,но ако нова турска пасва идеално ще ти е нужно да строшиш 3бр за стигнеш цената на втора ръка,а при още 3счупени брони ше имаш нужда и от нова кола,за това зимай турска и си готов. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Земай турския жумел,хич да не ти пука че ще се отворят по 2 пръста фуги под фаровете.Важното е да е евтинко!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питах в магазина,бронята била белгийска ;);) става въпрос за магазин EURO 007

Редактирано от пламен1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питах в магазина,бронята била белгийска ;);)

Ако наистина тия евтините брони не са еластични и толкова чупливи, бих си купил втора упортеба оригинал..случва се примерно да я натиснеш леко бронята, ако бордюра към който спираш е по-височък....ако трябва да я пазиш като стъкло, какъв е смисъла от бронята?Разбира се всеки има право на избор ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питах в магазина,бронята била белгийска ;);) става въпрос за магазин EURO 007

Се ми е на акъла ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оригиналната броня, като материал от който е изработена, и като качество и чупливост няма нищо общо с тези боклуци, които се опитват да ти продадат и обикновенно са от фибростъкло. Ако сметнеш и цената на боядисването, която между другото хич не е малка, сам си прави сметката дали да купиш ментето, което бързо можеш да счупиш, след което следва ново + още 100лв. боя и т.н. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе то най-добре да си купя втора употреба оригинална с цвят като моята ама няма,вече се убедих че няма смисъл от ментаци,а незнам сегашната която е счупена дали не е турска , щото предния собственик е бил бласнал а от каското едва ли са му взели оригинал, то има ли някакъв начин да се разбере това ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..хич да не ти пука че ще се отворят по 2 пръста фуги под фаровете.Важното е да е евтинко!

Точно такива ядове брах миналото лято. Нямаше оферта във форума тогава, и реших да пробвам магазинския жмел. Смених две за един ден на различни фирми. Лично управителя на магазина дойде да види, че между фара и бронята може да влезе цял плъх, чак тогава ми върнаха парите.Колега, особено за брони избягвай алтернативните и евтини. Средната цена от 100лв. за оригинална втора употреба си е приемлива според мен. Вярно, застрахователите ги изплащат според цената на евтината, но после главоболията не си струват поне за мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви колеги,за бронята вече съм убеден какво ще правя ама за калника незнам,маи същата ще е историята щото не е подцинкован също незнам дали ще пасне на мястото си.Един приятел с бмв 5-ца си взе нов калник за 70 лв и сега като го натиснеш се огъва като консервена кутия ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ако не ти изправят добре маската (така наречения - slam panel), бронята ти дори и оригинална може да не пасне добре и да имаш малък луфт при капака и фаровете... Казвам ти го от опит - имай го предвид. Колкото до бронята... втора употреба оригинална определено е по-добрия вариант ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тино е прав колега,но ако нова турска пасва идеално ще ти е нужно да строшиш 3бр за стигнеш цената на втора ръка,а при още 3счупени брони ше имаш нужда и от нова кола,за това зимай турска и си готов. ;)

;) аз на ден по сто пъти закачам бронята, понеже предницата ми е на 2-3 пръста от земята. Сам смятай кое ще ми излезе по-евтиния вариант ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тук май темата трябваше да е "по евтиното или по скъпото" ;) Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги що е ефтино се е ла..о нищо менташко не пасва ни брони ни калници ни капаци като ги сложите и ще зеинат като на стар скрин шкафовете

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...