darius 926 #1 Публикувано 20 Февруари, 2009 (Редактирано) Тази кола изобщо не знаех, че е 4х4.Двг - Б18Б-140к.с или Б20Б-150к.с не са акцизни, а имат голям потенциал за развитие с турбо или суперчарджър.Системата 4х4, ако може да се приспособи за сивик 6-та ген., направо ще ме замисли.Някой виждал ли е такава кола?Логично е да ги има в Англия както Type R, 6-та?Orthia Редактирано 20 Февруари, 2009 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 20 Февруари, 2009 Това си е Хонда версията на Субару Форестър Много яко. Сега ще се разровя да видя за какво иде рея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #3 Отговорено 20 Февруари, 2009 Имало и Акорд 4wd !Accord VTS 4wd type F !Инфо.Жалко, че в Европа ги няма тези уникални коли! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #4 Отговорено 20 Февруари, 2009 Вие покрай снега за 4х4 ли почнахте да се замисляте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #5 Отговорено 20 Февруари, 2009 Вие покрай снега за 4х4 ли почнахте да се замисляте Има съвпадение, но идеята за 4WD ми се върти от много време в главата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 208 #6 Отговорено 20 Февруари, 2009 ми то в япония и Джаза има 4х4 версия... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #7 Отговорено 20 Февруари, 2009 На базата на Сивик 6-а ген. са се правили доста коли, (някои дори не Хонди, като Isuzu GEMINI), има и комбита (2 модела) - единия е луксозната версия за която се говори тук (Orthia), другата по-постна (без толкова "лукс и блясък") и по-товарна версия е Honda PARTNER Това са модели правени само за Японския пазар. Може и да се намерят в Англия, но само като внесени втора ръка коли от Япония, но ще са някакви единични бройки... Като си говорим за чисто JDM модели комбита непознати Хонди.... мен любимец ми е модел от края на 90-те години - AVANCIER. Много голям, много луксозен, с големи яки мотори 6-ци, също и във варианти 4WD. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Koynov 12 #8 Отговорено 20 Февруари, 2009 Това си е Хонда версията на Субару Форестър Много яко. Сега ще се разровя да видя за какво иде рея....По-скоро на Subaru Outback Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #9 Отговорено 21 Февруари, 2009 Красиви коли, за съжаление само за японския пазар.Колко жалко за Европа и нейното единствено Ауди куатро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове