Dachev 52 #1 Публикувано 20 Февруари, 2009 Днес след прибиране от работа акорда си запали нормално, но след потеглянето забелязах, че няма мощност. При силно настъпване на газта превключва на по-ниска предавка, но после бързо преминава на следващата. Като цяло се държеше много странно през целия път. Имах чувството, че работи на 3 цилиндъра, като ту дръпваше, но веднага след това забиваше отново. Сутринта като отивах на работа карах в много силен дъжд. Като по едно време карах около 3-4 мин след един джип който ме обливаше обилно с вода, но тогава не забелязах да и стане нещо. Та мисълта ми е може ли влагата да окаже влияние след 9 часа престой на колата. И възможна ли е друга причина освен кабели на свещи или нещо около тях?! Ако е нещо друго (някой сензор или друга ел. история) не били ми светнал чека?! Сега ще чакам сутринта да видя дали се е оправила или ще има яко почесване?!Някои идеи предварително или подкрепа на моята надежда за влагат на кабелите?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШОТЛАНДЕЦ 2 #2 Отговорено 20 Февруари, 2009 По добре не барай нищо сега,изчакай до утре и ще си проличи ако е от влагата.Хаиде със здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dachev 52 #3 Отговорено 21 Февруари, 2009 Благодаря на всички които се отзоваха на проблема ми!Днес нищо и няма на колата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 21 Февруари, 2009 Хубав завършек, дано не се появи нищо подобно повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 21 Февруари, 2009 Причината за проблема е бил конденз под капачката на дистрибутора, вероятно има спукване някъде.Няма лошо да я подмениш с нова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adit0 0 #6 Отговорено 21 Февруари, 2009 Извинявам се много за оффа Акорда не е ли 7-а генерация :) А колега Dachev трябва да се видим задължително на някоя среща с акордите, че няма много такива из Варна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6133 #7 Отговорено 21 Февруари, 2009 6-та е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #8 Отговорено 11 Март, 2009 Вие си правите срещи само на Акорд ли?Тук в София на срещите Хонда Акордите са много малко... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #9 Отговорено 11 Март, 2009 Не е нормално да ти се навлажнява толкова лесно делкото отвътре, няма да е просто конденз а е влязла вода от някъде. Както те посъветваха колегите по-горе...отстрани проблема на време за да не те остави на пътя някой ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dachev 52 #10 Отговорено 11 Март, 2009 Вие си правите срещи само на Акорд ли?Тук в София на срещите Хонда Акордите са много малко...Не съм чувал за среща на Акорди в Варна! Не съм и виждал повече от 2 за 7 месеца в Варна (говоря за 6 ген). Както и при вояжите ми из България - виждал съм само един, около Дуранкулак (че ме и изпревари). Иначе е добра идея за среща на която има поне още един Акорд като моя, защото нека колегите с Сивиците да си помислят как ще се чувстват на среща на Хонда при която само те са с Сивик. Нека ме поправи някой, ако има по срещите Акорд като моя.А по темата ми - вчера ситуацията беше като в първия ми пост - много дъжд и вятър, но го нямаше джипа отпред - този път нямах проблеми! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове