Jump to content
JK_HONDA

летни гуми

Recommended Posts

Колеги помагайте в избора на летни гуми.Размерът който мисля да сложа на хондето е 195/50/15 но марката(модела) е много труден избор(за мен).Който има впе4атления от това с което кара да си казва мнението та ако и някой още се 4уди какви гуми да избера да е полезна на вси4ки от форома.Vredestein SPORTRAC 3- 119,00 лв. Goodyear F1 gsd3- 124,43лв. Toyo PROXES T1-R- 108,90 лв. Благодаря предварително ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и трите модела са ориентирани към спортно каране, както и размера - така че тойото е непобедимо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Continental :) Това е марката, която предпочитам. Тиха гума с много добро поведение на сух и мокър път. Добри са дори и за леки зимни условия.Ако беше от Пловдив дори щях да ти издействам добра отстъпка - приятели гумаджии ми правят добри % отстъпки за това, че сме редовни клиенти ;) Няма да съжаляваш за марката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз лично съм фен на good year . Карам с хидра грип и съм пре доволен имам приятел с eagle F1 който също е много доволен и впрочем търсех такина но ненамерих и за това взех хидра грип .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

между другото GoodYear победиха в теста на Car And DriverНе мога да пусна директен линк, но търси в google

site:caranddriver.com Tire Test: The Quick and the Tread
п.п. ето го и линка ако работи:http://www.caranddriver.com/reviews/compar...comparison_test

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и трите модела са ориентирани към спортно каране, както и размера - така че тойото е непобедимо

Ами 4есто да ти кажа аз към него най много клоня ,но да видим и другите колеги какво мислят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега тойото е много добро. Карал съм Т1S и Т1R v 195|50|15 и в 205|45|16 около 100к км. Единственият им недостатък е,че са малко шумни!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И трите модела са добри.........Взимай тези които са с най пресен DOT....... ;) .....Колкото по скоро са произведени, толкова по добре.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взимай TOYO-то в случай ,че не ти се дават пари за YOKOHAMA Parada .Все пак караш Хонда и трябва да си с подобаващи за марката гуми.Другите марки ги остави на Фолксвагенистите! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взимай TOYO-то в случай ,че не ти се дават пари за YOKOHAMA Parada .Все пак караш Хонда и трябва да си с подобаващи за марката гуми.Другите марки ги остави на Фолксвагенистите! :punk:

:worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако съм на твое място и трябва да копувам гуми със сигурност от тези марки бих избрал Toyo PROXES T1-R.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не отварям нова тема та тук ще помоля и за мнения от кам джанти (нови)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Как мислите ,кой модел ще стой добре на колата и ше я отвори . :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз сложих тези Continental PremiumContact 2 205/50 R16 87W и да ти кажа колега просто останах без думитова са трепач265 лв ми излезна бройката на менеуспех с избора си и се надявам да споделиш след като покараш избора си

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги днес разгледах по подробно сайт4ето на http://www.kristo-2.com и видях доста гуми който ми допаднаха.

Публикувано изображение- Marshal ku17

Публикувано изображение-Maxxis zr9victra

Публикувано изображение-Nitto nt450

Публикувано изображение-Yokohama parada

Публикувано изображение-silverstone FTZ Sport EVOL-8.

Цени още незнам,но се надявам до утре да разбера.Някой ако е карал с такива да си казва мнението.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да използвам и аз темицата и да попитам какво ви е мнението за спортива (205/55/16),някои карал ли е с тези гуми и какви са му впечатленията.Цената на гумата за броика е 125лв. с посока са.Благодаря ви предварително на всички , лек ден.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега зимаи парадата и ще останеш предоволен от тези гуми.. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

колега зимаи парадата и ще останеш предоволен от тези гуми.. :)

Ами засега сам се спрял на тях другите съм ги отписал,но ще из4акам за вноса на dunlop и ако не ми харесат взимам парадата-гумите някаде кам 15 този месец ще дойдат.Модела не знам то4но кой е но кам 12-15 ще разбера и ще видим.Поздрави и весело изкараване на по4ивните дни :D Редактирано от m@ni@k@9111

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Maxxisa e интересен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Marshal ku17-89 леваMaxxis zr9victra-196 лева Yokohama parada-140 лева silverstone FTZ Sport EVOL-8.-94 лева Това са цените който ми обявиха ,но за момента имам и оферта за dunlop,но модела незнам още ина4е ,ако не стане с dunlopа ще зема Yokohama parada. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много ми е интересно как ей тай ви харесали и ги купувате

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това са цени за 15' ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

забрайх да кажа за 195/50/15

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Maxxisa e интересен

за писта или супер сух асфалт и много конеза нормална експлоатация тук виждам само една гума, и по-нагоре казаха коя е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, аз карам сивик 6г хечбек (японка), та на сивика зимните са му MICHELIN Alpin, летните са ми KUMHO - добри гуми на добра цена

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

TOYO Proxes T1-R :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

TOYO Proxes T1-R ;)

и аз така, ама ако кажеш от къде го намираш тойото на тия пари че аз си търся 205/50/15 ;)останалите са или пистарски гуми(разбирай само за сухо и пистово каране) или са куча марка. Изключение прави вредщайна който е също много добър, но подразбрах от тук от там че борда му е слаб за наще дупки. Редактирано от simbon4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...