Jump to content
nushi

Светеща рамка за регистрационния номер!

Recommended Posts

от магазина за светещи пръскалки, антени и накрайници за гърнета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от магазина за светещи пръскалки, антени и накрайници за гърнета.

Мерси и мен ме интересуваше ама ме беше срам да попитам. Адрес имаш ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не е ли забранено от закона? Светещата рамка на номера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен по селско нещо от светещите пръскалки, светещи номера, светещи гърнета и тем подобни работи няма това е мое лично мнение

Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен по селско нещо от светещите пръскалки, светещи номера, светещи гърнета и тем подобни работи няма това е мое лично мнение

верно-това е ебаси дивотията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коледа и Нова година никога не приключват в детската градина. :rolleyes: Остава само и светещи маратонки да си купите и ще сте в тон

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От личен интерес да питам, сложен и скъп ли е процеса някак да се сложи по-стойностно осветление вътре в колата? Защото лично не обичам онези малки лампички над шофьорската седалка дето едвам светват, може ли да ми дадете повече информация как може поне там коа не и на предните и на задните седалки да има добро и силно осветление при нужда от такова.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ги на Илиянци съм ги виждал да ги продават, но точна цена не мога да ти кажа понеже не съм се интересувал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А не ви ли глобяват като ги сложите тези светещи рамки? А за неони под колата ако се наслагат също да попитам актове има ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

решът ли за всичко може да се заядът ! пресен пример:Пребирам се от диско в събота и ме спират куките давам си аз документите и ми викат сега ще пишем акт ,и аз щоооооооо,и разбирам че онзи неможел да чете английски и неможел да ми прочете книжката/тя е английска/ Вика сега ще ти напиша акт защото нямаш превод на БГ език ,аз направо паднах и му викам ами ако беше спрял англичанин пак ли щеше да му искаш превод ?,и той тва е закона,можете ли да си представите коко са глупави тез ,в германия лично ми се случи куки да спрът принас на паркинга и да ми кажат на чист БГ език дайте си документите застраховки и така нататък .Спряха момчетата представиха се на английски защото бяхме с английски номера после видяха че сме от Бг и явно знаеха всички нужни фрази за проверката на БГ език . Така че ако искат може да те спрът за всичко!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

такива са полицайте и мене до ся закво ли не са се заяждали се викат другия пат другия пат дано не идва другия пат че лоша работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

решът ли за всичко може да се заядът ! пресен пример:Пребирам се от диско в събота и ме спират куките давам си аз документите и ми викат сега ще пишем акт ,и аз щоооооооо,и разбирам че онзи неможел да чете английски и неможел да ми прочете книжката/тя е английска/ Вика сега ще ти напиша акт защото нямаш превод на БГ език ,аз направо паднах и му викам ами ако беше спрял англичанин пак ли щеше да му искаш превод ?,и той тва е закона,можете ли да си представите коко са глупави тез ,в германия лично ми се случи куки да спрът принас на паркинга и да ми кажат на чист БГ език дайте си документите застраховки и така нататък .Спряха момчетата представиха се на английски защото бяхме с английски номера после видяха че сме от Бг и явно знаеха всички нужни фрази за проверката на БГ език . Така че ако искат може да те спрът за всичко!

Напомняш ми на един виц от далечното минало, в който двама българи отиват във френски ресторант. Единият от тях се панирал, защото грам френски не знаел. А другия бил оперен и му казал:- Гледай какво става сега. Просто съм фарси. Френският е много лесен...Идва келнерчето и нашия човек започва:- Льо кюфтета, льо бира, льо салата, льо хляб, льо вино...А през това време келнера пише ли пише...- Ето, видя ли колко им е прост езика? - казал самохвалкото към другия българин..В това време се обажда сервитьора:- Абе, не толкова лесен, но добре че съм българин... :D Виж, ако ми кажеш, че на чист турски са ти поискали документите, бих ти повярвал. Но ако е на чист български - работата е много съмнителна :) Най-вероятно са били българи :D Нищо де, фън да има :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не не са били българи защото казах фрази ! то си личи когато човек е наизустил нещо и кога е българин все пак немога да мина за англичанин :) Хората си казаха каквото искаха да видят и друго не ги интересуваше дори думичка неказаха то и нямаше кво да си говорим :D ПП: аз не те карам колега да ми вярваш аз просто споделям случка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не не са били българи защото казах фрази ! то си личи когато човек е наизустил нещо и кога е българин все пак немога да мина за англичанин :) Хората си казаха каквото искаха да видят и друго не ги интересуваше дори думичка неказаха то и нямаше кво да си говорим :D ПП: аз не те карам колега да ми вярваш аз просто споделям случка :D

Добре :D Не се засягай. Не съм искал да поставя думите ти под съмнение ни най-малко. Просто от случката се сетих за още един виц, но ще го разкажа довечера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви са тези светещи рамки за рег.номер Хонда да не вие циганска кола,че да я накичите като коледна елха.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оправдано е, ако искаш да си свалиш номера на бронтра отзад, където няма да има осветление.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коледа и Нова година никога не приключват в детската градина. ;)

Остава само и светещи маратонки да си купите и ще сте в тон

Много сте забавни всичките, нооооооо фуражките друго казват като ме спират.

"-Що не ти свети номера?

-Щототоотото е свален на бронята и т.н.!"

Ще съм ви благодарен ако дадете някакво ГРАДСКО решение на въпроса "-Що не ти свети номера?!

P.S. Поздрави на всички! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е що не си изкраш една лампа на бронята тогава ?никак не е трудно и аше те оставят намира ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е що не си изкраш една лампа на бронята тогава ?никак не е трудно и аше те оставят намира :D

няма много да ми харесва как стърчи тая лампа, но напълно си прав че ще ме оставят намира. Мерси за идеята! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако сложиш няколко диода според зависи цвета на колата квито искаш да са да направиш дупки два срещу два да станат дали няма да свети колкото да се вижда да нямаш проблеми !!!

Редактирано от Lakomnik

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако сложиш няколко диода според зависи цвета на колата квито искаш да са да направиш дупки два срещу два да станат дали няма да свети колкото да се вижда да нямаш проблеми !!!

мда нещто такова ще се мъча да направя, иначе най-лесния начин е с въпросната рамка (и по прибраноо) да не е някво смотано през деня :D в крайна сметка ще си карам така !!! законите за това са измислени за да се нарушават :o забранените неща са най-сладки всеки го знае :o(все пак ако някой знае и е виждал да се продават)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мислех на колелото да си сложа такава рамка :lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах, светеща рамка. Тази тема "за" или "против" светещите джаджи ли е ,или човека да си намери? ;);) Защото ако е "за" и "против" започвам лют спор (шегувам се), на мен и колата,и мотора са ми движещи се елхи,но това е друга тема,мисля ;) . Та за рамката, мисля че мога да намеря, ще попитам ;)

Редактирано от gothic_fan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля че е хубаво човек да има каквото си пожелае за какво трябва да му убивате желанието не ми е ясно ? нали вашите коли няма да са като елхи кво се притеснявате кажете му на колегата от каде се продават ако знаете и това е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...