DUAL_CARB 0 #1 Публикувано 22 Януари, 2009 итересуваме възможта ли е пресадката размера на смукателните еднаквили са на двата двг и освет компа и бензинова помпа друго ще трябва ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 22 Януари, 2009 Няма смисъл колега от подобна присадка По-добре скачай директно на пълна инжекция !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko_2 0 #3 Отговорено 22 Януари, 2009 Съдейки по тунингованите до сега д13-ки във форума оставам с впечатление че всички се придържат към карбураторите. Визирам най-вече колегата с 4-те карба и колегата с Втек главата. И всички останали, паравили нещо по д13-те си. Така че според мен по добре тръгни по утъпканите пътеки !!!. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DUAL_CARB 0 #4 Отговорено 11 Април, 2009 така й неми отговорихте ще станели и какво ми е нужно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 11 Април, 2009 Всмукател от д15б2 , делко , инсталация , компютър , потопяема помпа в резервоара+разпробиването му , бензинови магистрали , май това е , някой да добавя ако съм забравил нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #6 Отговорено 11 Април, 2009 колега D13-ка та има маркуч за обратния бензин може да се мине без да се пуска магистрала за обратния бензин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_g 1 #7 Отговорено 13 Април, 2009 Едно време моята хондичка я преправяхме на пълна инжекция и все още ми седят старите всмукателни колектори, инжекция, делко и компютър. Ако ти потрябва нещо пиши. Ще има промоционални цени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #8 Отговорено 13 Април, 2009 тоз човек не се отказва май няма начин ще си имаме и една бърза D13 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове