Jump to content
manniakk

Поледица - ВНИМАВАЙТЕ

Recommended Posts

Колеги, на вън е адски лед и нищо не помага. Ние бяхме тръгнали да излизаме и като видяхме какво е се върнахме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Пловдив е ужас..от нас до работата видях 2 леки катастрофи вече..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И Пловдив не подмина ледения дъжд, ама те си го и казаха, че ще е такова. За утре дават до 12 градуса?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Русе положението е същото, не става нито са кола, нито за пеша, нека всички бъдат по-внимателни!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз успях, добрах се до работа с колата, но имаш късмет че улиците се бяха кашнали вече. Пробема е къде да скиеш колата, че всичко е лед. За връщането незнам. Тука в СТЗ-то има яки задръствания, автобуси по средата на една от главните ни улици, хората по платното, а бе лудница е!Слагайте терлиците върху обувките и газ пешком, че иначе зле :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А във Варна е 5 градуса, и само леко прикапва дъжд :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А във Варна е 5 градуса, и само леко прикапва дъжд :hondarulez:

Нека всички бъдем по-внимателни,че иначе зле! Днес за работа бях първа кола на един светофар в кв.Хаджи Димитъ.Светва зелено и не мога да тръгна...Бутам втора пак не тръгва...лед ужас,светва червено и се надявам да мога да тръгна..Още на жълто тръвам на втора с леко газ колкото да не закасне Акорда и едвам успях след като светна зелено и пак жълто да се измъкна от кръстовището! Не се бяха подготвили....Ако бяха хвърлили сол през ноща или по-рано сутринта някъде към 5:30-6ч,предполага се,че ситуацията щеше да е друга!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И в Плевен е много зле (как няма шипове :hondarulez: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Варна е идеално, топличко, сутринта като излязах мислех че е пролет сравнено с другите дни. Наистина да внимават колегите където има лед че аз зарад лед сега сам без кола :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тука е валял някъф дъжд нощеска и го е спекло и ся е ужас ... даже по тротоарите не може да се ходи. Гледаш го - сняг, стъпнеш то се хлъзне - на няколко пъти щях да се претрепа като куче...много е кофти положението - хората ходят по улиците, щото са минавали колите и само там е "безопасно" за стъпване ...Иначе сутринта като излезнах беше забележително по-топло от предишните няколко утрини...

Редактирано от kalmara

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При нас сигурно вечерта е валнало и като излезнах сутринта за работа пред входа на блока кадето живея в гр.Елин Пелин беше чист лед и то дебел слой ужас само за обувки със шипове е в момента :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 3 км. 4 пъти се опитаха да ме нанижат рано сутринта / 8 часа/ на Шипченски проход.Добре, че съм автоматик и не мога да боксувам - колата е по-умна от мен - та успявам да избегна удара. Свят ми се зави от готини катастрофи по малките улички - само мачкане на ламарини , брони , фарове ...... :cool:. Колите са като неуправляеми шейнички с 4 блокирали гуми. :hondarulez: А сутришното разчистване - голям купон. 5-6 мм лед на всякъде - с метална стъклоразчиствачка около 20 минути при загряла кола и обилно поливане с концентрат от течност за чистачки .... :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пффф, верно било ужасно. Казаха ми, ама не вярвах да е ччаааак толкова зле. Добре, че не си карам колата :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поледоцата не подмина и Велико Търново :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лед скова улиците, 8 коли се нанизаха във верижна катастрофа http://news.plovdiv24.com/73002.htmlТази сутрин и аз бях на косъм да чукна хондичката,но ми се размина :tooth: Ама после не ми се размина, обувките ми не бяха със зимен грайфер и полегнах малко на леда :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че имаше сняг на няколко завоя покрай мантинелите, които да помогнат да не ожуля броните ;) Шегата настрана, но положението беше много зле, нито спиране със скорости, нито нищо не помага на тоя лед :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хах тука в Бнакя беше нещо ужасно 3 катострофи на реисове маса коли в преспите, един Акорд такси (чисто нов дебеш) беше се забил в снегове и ледове и нещо се опитваше да излеза ама не ;) Та като видях за какво иде реч оставих Хонделката да почива и леви десни та на работа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз излязох сутринта към 8 и първо си размразих колата а после ... се прибрах :) Към 10 вече ситуацията беше приемлива ... само в малките улици беше стъкло. Внимавайте, че утре не се знае дали няма да е сходно, яъпреки днешното хубаво време ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес в Пловдив беше голям ужас,в по малките улици.щях да се пребия до като ида до паркинга :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а вън пак вали дъжд :cry:

Редактирано от Restless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хах тука в Бнакя беше нещо ужасно 3 катострофи на реисове маса коли в преспите, един Акорд такси (чисто нов дебеш) беше се забил в снегове и ледове и нещо се опитваше да излеза ама не :cry: Та като видях за какво иде реч оставих Хонделката да почива и леви десни та на работа :cry:

Е колега аз днес докато си пътувах към офиса пред погледа ми се трамвая 20 идари 2 коли на Шипченски проход :no:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за вас не знам ама по мойта улица тече вода и зиме и лете и зимните гуми не помагат та съм се специализирал в карането на лед

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Неска в стз. беше лудница както казват колегите ама както продължава да вали утре може да е още по-голяма лудница

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...