Jump to content
dido.dimitrov

Какви свещи?

Recommended Posts

Здравейте колеги,От доста време следя форума и вече ми е време да питам и аз нещо :lol: . Вече повече от две години карам един сивик 4-та генерация с ДВГ - Д15Б2. Работата е там че не знам кога са сменяни последно свещите, но със сигурност последните 60 а може би и 70 000 км. не са. Прочетох тук там из форума това което пише за смяна на свещите(ползвах търсачката), и разбрах че е добре да се сменят на около 50-60 000, но не успях да намеря какви точно свещи се слагат на моя двигател. Интересуват ме топлинни числа и т.н. Иначе мисля че двигателя си работи добре, ама едва ли ще е излищно да се сменят при тези километри. Ще съм благодарен ако споделите с мен своя опит.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NGK BKR6E-11 пише ги на капака на агренажният ремък

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NGK BKR6E-11 ?аз си мислех че на 30-40К км се сменят... наскоро смених и на 30+К км свещите бяха видимо износени

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за бързия отговор. А някой знае ли колко може да струва комплекта?Предполагам че зависи от марката. Бихте ли ми препоръчали какво да взема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да сложиш и NGK - BKR6EIX-11пс. Иридиевите са към 60-70 лв, обикновенни мисля че някой продаваше от форума дори нови бяха но не си спомням цената.Успех!

Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на Козлодуй едно магазинче - http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%B4%D1%83%D0%B925лв 4те made in Japan

Благодаря колега, ама не знам дали си забелязал но съм доста далеч от Сф. Да знаеш случайно дали доставят в други градове?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%B5%D1%89%D0%B8 поръчай си от колегата :lol: много хора са доволни, и предполагам работи с куриери, така че доставката няма да е проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...