PoweRG 54 #1 Публикувано 8 Декември, 2008 Провокиран от темите за "овчарите" и многобройните теми за снимки пускам тази, в която да слагаме снимки на ударените ни хонди. Аз лично нямам сериозен удар с моята красавица ( и дано да нямам ), но съм сигурен, че някой от вас имат снимков материал. Така че пускайте да се постреснем малко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivu 0 #2 Отговорено 8 Декември, 2008 Може да е малко офтопик, но искам да пожелая темата да си остане максимално празна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #3 Отговорено 8 Декември, 2008 Моята вече се прави, а не я снимах...иначе си беше подобаващо смачкана от един подобаващо голям камион с подобаващо малка скорост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VersaceGirl 0 #4 Отговорено 8 Декември, 2008 Браво на теб решил си да ни депресираш покрай празниците Не стига,че виждам достатъчно гадни неща през ежедневието си ами и във форума да ги гледам Не че не съм отговорен шофьор,даже съм доста стресиран "ей от такива гледчици",така че колеги наблягайте на темата за красивите снимки и киселото зеле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #5 Отговорено 8 Декември, 2008 Ай аз ще се "похваля". На един не много остър завой задницата поднесе, суркаше се малко настрани и ... тъмнина. По-късно видях че съм отнесъл една табела и съм се потъркалял в канавката. От външните панели единствените здрави неща са ляв фар, десен стоп и дясното задно стъкло. Доста прилично е "тотализирана". Основната причината е "силна глупост" от моя страна, но поне пътя беше пуст. Още не съм я прежалил да я разпачетосам и да я пускам за части. Мъка, мъка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #6 Отговорено 8 Декември, 2008 ...еми кофти тема за съжаление и аз присъствам в нея в събота дадох колата на баща ми да отиде на работа и на връщане гумата предната дясна спада рязко и го праща в канавката резултата е спукана броня точно под фара и огъване на калника в долната част на веждата показвам само спукването на бронята щото калника го поизправихме и се вижда само нацапаното с боя и на снимката по не си личи огъването,някой ще каже дребна работа ама много ме дразнят такива кривини по колата и пуквания на брони ...доброто от цялата история е,че подобни случки завършват много по лошо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #7 Отговорено 8 Декември, 2008 Не знам какъв й е замисъла на темата , но ще се постарая да съм в тон с темата Поствам сними на състоянието на колата при удъра :1234 емблемата вече ми беше открадната 5Всичко това в задръзтване преди 4 години на бул. Руски в Пловдив , натресе се един бус / мини камион / Мерцедес в мен - момчето натресло се в теглуча на буса беше за белканто И след : 132346Малко е мръсна на последната , ама не ми се сърдете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #8 Отговорено 9 Декември, 2008 (Редактирано) Хондата още не съм я блъскал, но да ви покажа какво става когато не внимавате. Любимият на всички хондаджии Голф 3 след челен удар със скорост 90 км/ч в едно дърво. Извинявам се за качеството, обаче за първи път поствам снимка. Да видим сега дали е по-добре: Пак същата работа, засега ще го оставя така. Редактирано 9 Декември, 2008 от Al_Capone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #9 Отговорено 9 Декември, 2008 Има още няколко такива в Купува / Продава разделите.. Да не дава Господ, никак не са хубави тези случки! Изводът от подобна тема е карайте внимателно и ... русата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове