Нимрод 265 #1 Публикувано 4 Декември, 2008 Колеги от доста време ме тормози една нечиста мисъл хаха има ли възможен начин от шатъл 4 по 4 та се изкорми всичко необходимо и да се рисди на сивик ?! защото ако е възможно ще е мн приятно хаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 4 Декември, 2008 Не знам за Сivic , но на CRX e правен такъв суап ... и филма е голям ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #3 Отговорено 4 Декември, 2008 Този ли имаш предвид: или в БГ е правен?Аз преди доста мислих по темата ,и като че ли е по добре да събера пари за с2000 отколкото да правиш всичко от нищото.В нета въм виждал американец да прави 4х4 на сивик! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #4 Отговорено 4 Декември, 2008 Че то си има седани 4 х 4 ! Става такъв суап ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #5 Отговорено 4 Декември, 2008 Че то си има седани 4 х 4 ! Става такъв суап !колко си уверен явно доста коли вече си направил 4х4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #6 Отговорено 4 Декември, 2008 Хмммм а дали найстина няма да излезе нещо добро от тая тема "The Civic RTSi (as it's known in New Zealand) is the 4WD version (Real-time 4WD) of the 92-95 5th Gen Civic sedan."Статията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #7 Отговорено 4 Декември, 2008 защото на една 5 хеч витиай ако се направи 4х4 ще е едн друга кола вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #8 Отговорено 4 Декември, 2008 (Редактирано) защото на една 5 хеч витиай ако се направи 4х4 ще е едн друга кола вечеПич, малко са трудни тея филми дето ги мислиш ти ... вти-ките са с B16 двигател, докато шатълите са с D-серия ... нищо общо. Много по-сполучливо според мен би станало ако се намери такова читаво седанче RTSi (те са обикновено с едноваловия втек) и се наковат едни мошни карантии като за 1 бар офлюф ...Иначе това е една моя витаеща мечта .... за мен това е дъ ултимейт раликар. п.п. Двигателя е абсолютен СТОК Само шпилките на главата са заменени с по-яки афтърмаркет ... всичко опира до АДСКИ прецизна настройка и виждаме как с желание и мерак всичко се постига. Редактирано 4 Декември, 2008 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #9 Отговорено 4 Декември, 2008 добре значи все пак е възможно ?! то ва е най-важното хаха искаш да кажеш че примерно на д 15 бзле ще може да се извърши подобна трансплантация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #10 Отговорено 4 Декември, 2008 ако кутията на ртси ставаше за нещо щеше да е пълно с такива коли....тоя ЦРХ по нагоре е с кутия от шатал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #11 Отговорено 4 Декември, 2008 ако кутията на ртси ставаше за нещо щеше да е пълно с такива коли....тоя ЦРХ по нагоре е с кутия от шатала дали не става? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #12 Отговорено 4 Декември, 2008 (Редактирано) Аз имам в моргата сивик седан 4г. 4х4 оригинално и си е била доста хубава кола , преди да почна да я разглобявам я покарах няколко пъти и останах доста очарован от потеглянето на тая кола на 1-а предавка , усещането на първа беше все едно карам кола 200коня. Редактирано 4 Декември, 2008 от BOSS`HOGG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #13 Отговорено 4 Декември, 2008 Колеги от доста време ме тормози една нечиста мисъл хаха има ли възможен начин от шатъл 4 по 4 та се изкорми всичко необходимо и да се рисди на сивик ?! защото ако е възможно ще е мн приятно хахаНе се тормози,взимай една RTSi-ка и си играй с нея.Ако ставаше друго,да не мислиш,че нямаше да сме я направили до сега? Може да се мисли за B16A2 4x4,но ще трябва да присаждаш от CR-V,a там цената е около 7000лв с дясна дирекция.Отиваш на минимум 20000лв,което си е един S2000 без акциза!Всъщност Хонда си върви доста добре и без 4х4! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #14 Отговорено 4 Декември, 2008 (Редактирано) Darius за какво му е цяло ЦР-В,ако ще е така направо да е Б20/Втек щар по щар в Сивик Редактирано 4 Декември, 2008 от Dragi4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #15 Отговорено 4 Декември, 2008 Бе аз да попитам 4е не сам спец как тоя CRX - 521HP 4x4 e 10.5 на 400метра пак тук SKYLINE-а е двойно и пак е толкова интересна работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #16 Отговорено 5 Декември, 2008 Отдели по-голямо внимание на фактора "килограми" и ще си изясниш до някъде картинката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #17 Отговорено 5 Декември, 2008 Има и 5ген 4x4 седан,мой приятел има такъв 1.6 малкия витек 4x4 седан,и си е напълно оригинално всичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hri100p3n43v 3 #18 Отговорено 5 Декември, 2008 ако кутията на ртси ставаше за нещо щеше да е пълно с такива коли....тоя ЦРХ по нагоре е с кутия от шаталЯвно разбираш доста от скоростни кутии. Би ли ни светнал нас неразбиращите защо не стават, че карам такава и ми е доста интересно. Не знам какво разбираш под "пълно с такива коли" , но при положение, че ги правят 2-3 държави е нормално да са по-малко. Може и да греша, но май цифрите, с които завършва ВИН-а показват поредния номер на съотвентия модел слязъл от поточната линия в даден завод. Моят ВИН завършва на 100130, а колата е произведена 92-ра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #19 Отговорено 5 Декември, 2008 ако кутията на ртси ставаше за нещо щеше да е пълно с такива коли....тоя ЦРХ по нагоре е с кутия от шаталЯвно разбираш доста от скоростни кутии. Би ли ни светнал нас неразбиращите защо не стават, че карам такава и ми е доста интересно. Не знам какво разбираш под "пълно с такива коли" , но при положение, че ги правят 2-3 държави е нормално да са по-малко. Може и да греша, но май цифрите, с които завършва ВИН-а показват поредния номер на съотвентия модел слязъл от поточната линия в даден завод. Моят ВИН завършва на 100130, а колата е произведена 92-ра.моя вин пак завар6ва на 166 94г. е колата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #20 Отговорено 5 Декември, 2008 (Редактирано) еми айде надуйте една кола на поне 300коня да покажете че става....а под пълно с такива защо не каква е стойноста на автомобила... Редактирано 5 Декември, 2008 от edikoisi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #21 Отговорено 5 Декември, 2008 според мен INTRAC му е майката, ама не мога да намеря никъде ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #22 Отговорено 5 Декември, 2008 Darius за какво му е цяло ЦР-В,ако ще е така направо да е Б20/Втек щар по щар в СивикМда и да му боцне едно охлювче на един бар!Май това е отговора ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #23 Отговорено 6 Декември, 2008 еми айде надуйте една кола на поне 300коня да покажете че става....а под пълно с такива защо не каква е стойноста на автомобила... Скоро Митак! Скоро! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darcosi 14 #24 Отговорено 31 Януари, 2009 EG AWD това може да стане реалност някой ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #25 Отговорено 31 Януари, 2009 Дильо, ти да не си решил да се връщаш в простолюдието на Хондаджиите?А иначе има си оригинално 4x4 ЕG, ама е само седан, за двигател не знам, ама тук във форума съм гледал колега с такъв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #26 Отговорено 31 Януари, 2009 За EG 4х4 двигателя е D16Z7 а скоростната кутия е S22 ръчна и М25А автоматик. Намират се много рядко защото са произведени само за Австрия и още една две държави ако не се бъркам. Според мен предложението за карантиите от ЦРВ е най-доброто при условие че се сложи ВТЕК глава. Филма с монтирането ще е голям ама кефа цена няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #27 Отговорено 31 Януари, 2009 Само да отбележа че DarcoSi споменава EG AWD, а не 4х4! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #28 Отговорено 1 Февруари, 2009 EG AWD това може да стане реалност някой ден Сега ще те захапят и ще трябва и снимки да слагаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове