tols 2 #1 Публикувано 25 Ноември, 2008 (Редактирано) Понеже доста хора ми се зарадваха на сътворението и за това реших да го покажа на повече фенове Добър аперит Ще използваме тази тема за кулинарни творения с логото на Хонда Редактирано 27 Ноември, 2008 от misho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 25 Ноември, 2008 Цецо , как може такова нещо ??? "Бон апети" ще ми вика И аз кво ? Монитора ли да захапя?????? Чух че за 8 лева ще ми я докараш до унас (ама искам с ХОНДА) ;) :P :P ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #3 Отговорено 25 Ноември, 2008 Хахаха... трябва да си доста бърз, за да се докопаш до тая пица! Евала за ентусиазма, бая редене е паднало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #4 Отговорено 25 Ноември, 2008 (Редактирано) ще ми я докараш до унас (ама искам с ХОНДА) Вече съм взел, Хонда сивик за разноса като и сложа логото на пицарията, ще пусна снимки в наща тема да я видите и от другя понеделник.... който си порача пица от Ла Скалла ще му бъде доставена с Хондавелка бая редене е паднало Само 15 мин. п.с: Пицарията се намира във Велико Търново Редактирано 25 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #5 Отговорено 25 Ноември, 2008 Къде се намира пицарията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #6 Отговорено 25 Ноември, 2008 другия път с няколко такива на Бургаската среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #7 Отговорено 25 Ноември, 2008 Аз след малко мисля да пътувам за Търново, че не съм ял от 3 дена Браво Цецо, страхотна пица си направил Остава само като се видим да я опитаме...стига да не ти се свиди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #8 Отговорено 25 Ноември, 2008 Страшен си Браво ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #9 Отговорено 25 Ноември, 2008 (Редактирано) да я опитаме...стига да не ти се свиди Аз още си чакам една най-обикновена пица от 1 година. Какво да приказваме за такава ? :P :P :Pп.п. Темата трябва да е за "гладници", а не за "кулинари" Редактирано 25 Ноември, 2008 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #10 Отговорено 25 Ноември, 2008 ...Само 15 мин. п.с: Пицарията се намира във Велико Търново Хаха,Цецо за 15 мин. ще можеш ли до мене да хвърлиш?Страшна е пицата :pizzarulez: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #11 Отговорено 25 Ноември, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #12 Отговорено 25 Ноември, 2008 (Редактирано) Кво друго мога да кажа освен ЕВАЛА Цецко. Най-големиия Хонда ен който познавам Сега си вдигна рейтинга на пицарията доста. Остава само да я пуснеш Хонда пицата на промоция и ще събереш за още един Сивик :P п.п. Думичката е кулинар Редактирано 25 Ноември, 2008 от Most_Wanted Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #13 Отговорено 25 Ноември, 2008 Тфа зелено-черното с което е написано Хонда не ми е ясно какво е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #14 Отговорено 25 Ноември, 2008 (Редактирано) Тфа зелено-черното с което е написано Хонда не ми е ясно какво е Това са нарязани маслини и по средата зелено грахче п.с: Не си мислете, че това са бонбонки сен-сен п.п. Думичката е кулинар На мен идеята ми беше за коли.... нар все пак сме маняци на коли и за това така ха ха ха! Редактирано 25 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #15 Отговорено 25 Ноември, 2008 Браво, отлична идея, скоро може и различни модели на марката да се пръкнат, като има фантазия човек!Аз лично следващия път като съв в Търново ще се възползвам да видя в тая пицария и другите пици как са....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavkata 2 #16 Отговорено 25 Ноември, 2008 Аз по-миналата седмица ходих към Търново и дори ти видях Del Sol-а в центъра. Иначе ям редовно там пица в Къщата на глада, ама следващия път ще те открия да ми сготвиш такава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #17 Отговорено 25 Ноември, 2008 Хах 6-ца от мене за яката идея получило се е много фенско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #18 Отговорено 25 Ноември, 2008 Аз по-миналата седмица ходих към Търново и дори ти видях Del Sol-а в центъра. Иначе ям редовно там пица в Къщата на глада, ама следващия път ще те открия да ми сготвиш такава Добре сте дошли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #19 Отговорено 25 Ноември, 2008 луд си батка отсекъде ЕВАЛА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #20 Отговорено 25 Ноември, 2008 Така е Боби. Ни Търновци ще си хапнем по една пица Хонда, пък ви в София си ходете на Викторията и завиждайте ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #21 Отговорено 26 Ноември, 2008 е няма такъв шантав форум ...само психопати ...готино хрумване колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #22 Отговорено 26 Ноември, 2008 баси щуротията, евала, наистина се изкефих ама от душа, хаха браво ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #23 Отговорено 26 Ноември, 2008 eeeeeeee много яка пица минавам ли през Търново задължително ще ти се обадя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #24 Отговорено 26 Ноември, 2008 (Редактирано) е добре де дайте някакъв адрес да знаем къде да ходим като идваме в Търново! А като дойда ще си поръчам ..... и само да кажете че не предлагате такава пица ! Редактирано 26 Ноември, 2008 от ManiaK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #25 Отговорено 26 Ноември, 2008 (Редактирано) Радвам се,че ви хареса пицата адрес не е нужен просто като сте във Велико Търново, питате за пицария "Ла Скалла" няма човек, който да не я знае намира се в центара на града .... добре сте дошли Редактирано 26 Ноември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #26 Отговорено 26 Ноември, 2008 Евала, евала много добро изпълнение. Мене малко ме е срам, ама ще покажа 2 импресио-импровизации в същия стил: Хонда торта (мръсниците не изчакаха дори да я снимаме, та е малко нахапана, ама беше много вкусна та ... ) Хонда скара: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #27 Отговорено 26 Ноември, 2008 Ха ха ха! браво колега заформя се доста добра кулинарна тема с логото на хонда п.с: Ако има още такива кулинарни чудеса,нека се покажат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #28 Отговорено 26 Ноември, 2008 Може ли в пицата да няма грам месо - засрами се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #29 Отговорено 26 Ноември, 2008 Може ли в пицата да няма грам месо - засрами се Иххх......! сега с месо ли ще ме карате да правия тази е за веретатианци ще направя и месна,но нека първо се порадваме на тази Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manqk 1 #30 Отговорено 26 Ноември, 2008 Браво колеги,много се накефих,голям смях падна,толкова апетитно изглеждат,че да огладнее човек.Чакам и нови предложения в тази колинарна тема,ако има талантливи да заповядат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #31 Отговорено 26 Ноември, 2008 Айде колеги..... взе да става много интересно.... Реших да спретна и една редена салатка с доматки и краставици ..... искам да обърните внимание на кашкавалчето емблемка Хонда от кашкавалче също така и на детайлите маслинката върхо сиренцето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #32 Отговорено 26 Ноември, 2008 (Редактирано) искам като дойда в пицарията тези работи да ги има в менюто :PИ за хондомани на по - ниски цени Редактирано 26 Ноември, 2008 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #33 Отговорено 26 Ноември, 2008 Ей опасен бре. То се е видяло, че пак няма да почерпиш, но поне изглежда добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #34 Отговорено 26 Ноември, 2008 Реших да спретна и една редена салатка с доматки и краставици ..... искам да обърните внимание на кашкавалчето емблемка Хонда от кашкавалче също така и на детайлите маслинката върхо сиренцето Ей, напълнихте ми душата с тия импровизации Колега, тая салатка с малкия или големия витек е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #35 Отговорено 26 Ноември, 2008 Като и гледам доматите май е 12V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #36 Отговорено 26 Ноември, 2008 Цецо, аз защо не съм ял от тези ястия? Няма ли да наминете някой път с няколко от тея? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #37 Отговорено 27 Ноември, 2008 Ми то много хубаво ама ние само се облизваме ве Цецееее...........нещо разноси тва онва Прекрасна идея тва за пицата и салатката кърти яко........успех и много клиенти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #38 Отговорено 27 Ноември, 2008 Леле много яко лигите ми потекоха фен си Цецо фен си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crx_pld 0 #39 Отговорено 27 Ноември, 2008 страхотна пица ....бравоо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #40 Отговорено 27 Ноември, 2008 Ехееее! Братле чакаш да си тръгна и тогава правиш такива вкусутий, че да си ги ядеш сам Много яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове