vet_voychev 0 #1 Публикувано 24 Ноември, 2008 препоръчайте добър сервиз във варна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #2 Отговорено 24 Ноември, 2008 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=9111 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #3 Отговорено 24 Ноември, 2008 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=9111Той е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yan4o 0 #4 Отговорено 19 Януари, 2012 Малко ще подбутна тази стара тема, тъй като не намерих по-прясна, а ме интересува актуални ли са към днешна дата тези 2 сервиза за Варна - Миямото и на Дидо-чикирики? Може би ще ми се наложи преглед на един Акорд 6-ица преди покупка, та искам да знам, къде мога да го закарам да го видят цялостно . Доколкото разбрах Миямото сервиза е някъде след Метро, да речем, че ще го намеря и без карта. Но на другия Дидо - някъде в Левски или в Цветния ли бил, не видях никъде координати? А там ми е доста по-удобно, някой може ли да пусне някакво мап-че на мястото?И всъщност на кое от двете места е по-удачно да мина за такъв преглед - няма идея с какво оборудване разполагат и двата сервиза и какво могат да видят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #5 Отговорено 19 Януари, 2012 Това е мястото на Чикирики Както се вижда, малко над ВИНС 2ри корпус. Има един офис на Еконт и точно съседната врата е гаража на Дидо. Миямото - подминаваш светофара за метро и веднага след следващия светофар (където е Дом на камиона) се забиваш на ляво. И на двете места знаят какво да гледат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PeNaLTy 77 #6 Отговорено 19 Януари, 2012 Аз мога да дам положителен вот за Дидо Миямото . Няколко пъти съм ходил и винаги перфектно обслужване . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milen1977 0 #7 Отговорено 21 Февруари, 2012 Здравейте,Днес ходих да търся Myamoto и не успях да го намеря,питах хора наоколо и нищо не казаха,Бихте ли ми дал някакъв по-точен адрес,табела или телефон на Myamoto,Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Viksy 15 #8 Отговорено 22 Февруари, 2012 Тръгваш от Метро в посока Аксаково, подминаваш Дом на камиона(който се намира от дясната ти страна), подминаваш и светофара и гледаш в ляво за сграда, на която пише Перфект Ауто. Като застанеш срещу Перфект Ауто от лявата страна на сградата има едно проходче. Влизаш навътре и гледаш гаражите в ляво. Над гаража на Дидо има табела MOBIL1. А телефона му го има по-нагоре в темата в един линк. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
altium 4 #9 Отговорено 19 Септември, 2016 (Редактирано) Дидо (Миямото), в двора на Перфект Ауто: 0878/977123 - този му е актуалният телефон Редактирано 19 Септември, 2016 от altium 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове