Jump to content

Yan4o

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Yan4o

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Mi16
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  1. Малко ще подбутна тази стара тема, тъй като не намерих по-прясна, а ме интересува актуални ли са към днешна дата тези 2 сервиза за Варна - Миямото и на Дидо-чикирики? Може би ще ми се наложи преглед на един Акорд 6-ица преди покупка, та искам да знам, къде мога да го закарам да го видят цялостно . Доколкото разбрах Миямото сервиза е някъде след Метро, да речем, че ще го намеря и без карта. Но на другия Дидо - някъде в Левски или в Цветния ли бил, не видях никъде координати? А там ми е доста по-удобно, някой може ли да пусне някакво мап-че на мястото?И всъщност на кое от двете места е по-удачно да мина за такъв преглед - няма идея с какво оборудване разполагат и двата сервиза и какво могат да видят?
  2. Аха.... Благодаря пак. Значи си купуваш Хондовър (2в1: Хонда + Ровър) . Малко ми е чудно още как няма да има борд комп. в кола от този клас и години, но явно може....
  3. Мерси за отговорите . И още нещо - специално този модел (имам предвид посочената 6-та ген.) само в Англия ли се произвежда или има и японско производство? И ако има - как може да се разбере конкретната кола от кои е? Предполагам по нещо в номера на шасито?
  4. Здравейте , колеги, както се вижда съм новорегистриран потребител и искам да попитам няколко въпросчета относно 6-та генерация на Акорд, тъй като се заглеждам по модела, евентуално да сменя сегашната си кола с малко по-нова . Изчетох цялата тема, за да не ме нахулите, че питам без да чета, но останаха няколко неясноти още в мен. Пишете за доста компромисно качество при английската сглобка, особено в 5-та генерация - в 6-а по-добре ли стоят нещата, най-вече ме интересуват колите от последните години - '01, '02 ? И за някои по-конкретни неща, да вземем като ориентир следната обява: http://www.cars.bg/u539870 : 1. Възможно ли е да е с ESP , т.е. предлага ли се в модела от тези години? Също и парктроник? 2. С колко еърбег-а e Акорда от тези години ? 3. Възможно ли е да няма борд компютър или просто е изпуснат в обявата - звучи ми несериозно за такъв клас кола от тези години? И накрая какво ще ме посъветвате да гледам най-вече при оглед на такава кола - всеки модел си има някои слабости, които са по-скъпи и неприятни за отстраняване, та добре е предварително да знам? И тъй като досега не съм карал и поддържал японска кола имам нужда от малко съвети. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...