Krelion 42 #1 Публикувано 18 Ноември, 2008 Честито приятелю, да си жив и здрав и нека сбъднеш с времето всичките си мечти! Сигурен съм, че много хора тук ще ти благодарят за безценната помощ която си им оказал!Голям си бате!Честито разбира се и на другите да сте живи и здрави, ного щастие успехи и късмет zariat(29), UniCorn(27), sabinski(30), Salvatore(36), langarov99(23) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 18 Ноември, 2008 Честито приятелю, да си жив и здрав и нека сбъднеш с времето всичките си мечти! Сигурен съм, че много хора тук ще ти благодарят за безценната помощ която си им оказал!Голям си бате!Честито разбира се и на другите да сте живи и здрави, ного щастие успехи и късмет zariat(29), UniCorn(27), sabinski(30), Salvatore(36), langarov99(23)Честито на всички колеги да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
нищо 0 #3 Отговорено 18 Ноември, 2008 Честит Рожден Ден да сте живи и здрави всичките!Всичките ви мечти да се сбъднат :spam: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #4 Отговорено 18 Ноември, 2008 ауууу честито! Да си ни жив и здрав и много щастлив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 18 Ноември, 2008 Дам, честит рожден ден на човека, който може да разглоби Хонда 92-95 за един ден, да я турбинира за една нощ, а на другия ден да я сглоби и да запали от раз - със затворени очи! Благодарности съм му отдавал не веднъж. Уникално всеотдаен човек, винаги когато може помага. Да е жив и здрав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #6 Отговорено 18 Ноември, 2008 Ч.Р.Д .... желая ти най много здраве да имаш и все така да ни радваш и помагаш Дано има повече хора , като теб на тоя свят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #7 Отговорено 18 Ноември, 2008 Братле, Пожелавам ти наистина да липсва причина да слиза усмивката от лицето ти по какъвто и да е повод и си остани тази невероятна личност! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #8 Отговорено 18 Ноември, 2008 ЧРД ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #9 Отговорено 18 Ноември, 2008 ЧРД всички най-добри пожелания малкия ГОЛЯМ Darcosi! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
el_gieva 24 #10 Отговорено 18 Ноември, 2008 Честит Рожден Ден и от мен... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #11 Отговорено 18 Ноември, 2008 честито на всички рожденници но най-вече всичко най-най на Човекът Благодаря ти за всичките пъти в които си ми помагал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #12 Отговорено 18 Ноември, 2008 (Редактирано) И от мен ЧРД на Дарко, Божо и останалите рожденници, да сте ни живи и здрави пичове! Редактирано 18 Ноември, 2008 от Iceman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #13 Отговорено 18 Ноември, 2008 ЕЕЕ,Ч.Р.Д. за Дильо.Без него много хора нямаше да постигнем доста успехи и щастия.Да си жив и здрав,само приятни неща да ти се случват и да знаеш че винаги можеш да разчиташ на мен.Ч.Р.Д. и на всички останали,да са живи,здрави и щастрливи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #14 Отговорено 18 Ноември, 2008 и от мен едно голямо НАЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #15 Отговорено 18 Ноември, 2008 аиде жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #16 Отговорено 18 Ноември, 2008 Жив и здрав да си Диляне и все така отзивчив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #17 Отговорено 18 Ноември, 2008 Дам Жив здрав най вече Много щастие с любимите коли и жени Повече тунинг и по малко ядове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #18 Отговорено 18 Ноември, 2008 Честито! Да си ни жив и здрав и много щастлив . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #19 Отговорено 18 Ноември, 2008 Всичко най, най и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #20 Отговорено 18 Ноември, 2008 Жив и здрав да си адаш Каквото ти е на сърцето да ти е в ръцете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #21 Отговорено 18 Ноември, 2008 Честит рожден ден с пожелание за високи обороти, бензин в кръвта и нека в живота ти върви като в най-лявата лента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #22 Отговорено 18 Ноември, 2008 Честит рожден ден Жив и здрав и всичко най-хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #23 Отговорено 18 Ноември, 2008 ЧРД,жив и здрав и скоро S2000 в гаража! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #24 Отговорено 18 Ноември, 2008 Жив и здрав колега и скоро пак да си в клуба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #25 Отговорено 18 Ноември, 2008 Честито и от мен..........много здраве ,щастие и весели моменти колега!Наздраве!Честито на всички които този ден е ден рожден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARIES 0 #26 Отговорено 18 Ноември, 2008 Честит рожден ден и от мен, желая ти най-вече здраве,щастие и късмет а иначе колите си напред с матряла ма дай боже квот си пожлаеш тва да ти е в гаража Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #27 Отговорено 18 Ноември, 2008 Живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #28 Отговорено 18 Ноември, 2008 честито приятели, да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miHo 0 #29 Отговорено 18 Ноември, 2008 Жив и Здрав Диляне...и дано има повече хора като теб.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #30 Отговорено 18 Ноември, 2008 Честит рожден ден на всички колеги рожденници! Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #31 Отговорено 18 Ноември, 2008 Жив и здрав пич,ти си най-големия продължавай в същия дух.Пожелвам ти да се върнеш обратно в отбора Весело изкарване на рожденния ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #32 Отговорено 18 Ноември, 2008 За най-големия-най-големите пожеланияРеспект! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #33 Отговорено 19 Ноември, 2008 Жив и здрав Дарко , мнооооо здраве ти желая , пари , коли и мнооооооооо коне в тия коли . Весело изкарване на празника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darcosi 14 #34 Отговорено 19 Ноември, 2008 Благодаря за пожеланията колеги. и дано скоро се върна в отбора че с този който съм сега нещо немога да смогна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #35 Отговорено 19 Ноември, 2008 На патерици , но ЧЕСТИТО ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #36 Отговорено 19 Ноември, 2008 ЧРД и от мен ! Всичко най-хубаво и най-вече здраве !Весел празник и на останалите празнуващи ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове