Jump to content
bqsa

Honda Accord

Recommended Posts

здравейте решил съм да си взема хонда акорд и се спрях на 2.0 105кTDI или 2.0 116к.96-98г и се чудя бензин(газ) или дизел моля споделете благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

твърдо за бензина и твърдо против газта ! не си тровете колите !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега,Аз от януари съм горд собственик на Акорд 1.8 '96. Досегашните ми впечатления са само добри. Сложих газов инжекцион и мога да кажа, че почти няма разлика от карането на бензин (освен цената разбира се). Ако не си някой върл фен на дизела, не ти препоръчвам такъв за този модел и години, тъй като двигателя е на Ровър. Хондовия дизел е велик, но е след 2004, но може и да греша за точната година. Моята препоръка е скачай на бензина и то на по-големия двигател, Акорда си е тежичък и повече мощност няма да ти е излишна, а разхода е същия.Това е от мен, като си харесаш колата, задължително иди в някой от сервизите препоръчани във форума, за да ти я прегледат.Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И още нещо - 115 к.с. е малкия двигател 1850 куб. см, 2.0 е 147 к.с.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има доста писано ,но моята теза -твьрдо бензин и гледай да не е англичанка ,аз карам такава и .....има много какво да се желае,просто ме мьрзи да изброявам но сякаш минусите са и в повечко,говоря комплексно ,интериор ,окачване, качество на сглобката.....абе все го повтарям ,вземи си АМЕРИКАНСКО КУПЕ,ТАМ Е ИСТИНАТА, ТОВА Е ДРУГ АКОРД, ако мога така да се изразя!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре да попитам какъв разход дава бензинката и подражката и скъпа ли е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И още нещо - 115 к.с. е малкия двигател 1850 куб. см, 2.0 е 147 к.с.

2.0 не е 147 коня, а 131.2.0 - 147 коня е на следващото поколение Accord. Редактирано от Niakoi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

приателю наистина вземи та си купи акорд купе американ бленд щот и аз се чудех и го взех и мога дати кажа е това е машина чудех се маех се за газов за незнам си къв и накрая на бендзин но аз карам много малко а ако ще караш повечко сам си направи сметката моя го дават по каталог да гори 12.9 в града 9.6 смесено и 7.7 изван по магито и ги постига макар да е на 12 годинки но е в доста добро тех. състояние и е подържана такаче уса както четяхме едно време USA :worthy:;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...