bqsa 0 #1 Публикувано 15 Ноември, 2008 здравейте решил съм да си взема хонда акорд и се спрях на 2.0 105кTDI или 2.0 116к.96-98г и се чудя бензин(газ) или дизел моля споделете благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #2 Отговорено 15 Ноември, 2008 твърдо за бензина и твърдо против газта ! не си тровете колите ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prozac 0 #3 Отговорено 15 Ноември, 2008 Здравей колега,Аз от януари съм горд собственик на Акорд 1.8 '96. Досегашните ми впечатления са само добри. Сложих газов инжекцион и мога да кажа, че почти няма разлика от карането на бензин (освен цената разбира се). Ако не си някой върл фен на дизела, не ти препоръчвам такъв за този модел и години, тъй като двигателя е на Ровър. Хондовия дизел е велик, но е след 2004, но може и да греша за точната година. Моята препоръка е скачай на бензина и то на по-големия двигател, Акорда си е тежичък и повече мощност няма да ти е излишна, а разхода е същия.Това е от мен, като си харесаш колата, задължително иди в някой от сервизите препоръчани във форума, за да ти я прегледат.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prozac 0 #4 Отговорено 15 Ноември, 2008 И още нещо - 115 к.с. е малкия двигател 1850 куб. см, 2.0 е 147 к.с. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sturshel 0 #5 Отговорено 15 Ноември, 2008 има доста писано ,но моята теза -твьрдо бензин и гледай да не е англичанка ,аз карам такава и .....има много какво да се желае,просто ме мьрзи да изброявам но сякаш минусите са и в повечко,говоря комплексно ,интериор ,окачване, качество на сглобката.....абе все го повтарям ,вземи си АМЕРИКАНСКО КУПЕ,ТАМ Е ИСТИНАТА, ТОВА Е ДРУГ АКОРД, ако мога така да се изразя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bqsa 0 #6 Отговорено 15 Ноември, 2008 добре да попитам какъв разход дава бензинката и подражката и скъпа ли е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #7 Отговорено 15 Ноември, 2008 (Редактирано) И още нещо - 115 к.с. е малкия двигател 1850 куб. см, 2.0 е 147 к.с.2.0 не е 147 коня, а 131.2.0 - 147 коня е на следващото поколение Accord. Редактирано 15 Ноември, 2008 от Niakoi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #8 Отговорено 19 Ноември, 2008 приателю наистина вземи та си купи акорд купе американ бленд щот и аз се чудех и го взех и мога дати кажа е това е машина чудех се маех се за газов за незнам си къв и накрая на бендзин но аз карам много малко а ако ще караш повечко сам си направи сметката моя го дават по каталог да гори 12.9 в града 9.6 смесено и 7.7 изван по магито и ги постига макар да е на 12 годинки но е в доста добро тех. състояние и е подържана такаче уса както четяхме едно време USA ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове