tass 21 #1 Публикувано 14 Ноември, 2008 Здравейте колеги, Моля Ви за мнение оносно тази марка акумулатори. Благодаря Ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ogi_Stoev 2 #2 Отговорено 14 Ноември, 2008 2 години ползвам такъв на малолитражката - никакви проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #3 Отговорено 14 Ноември, 2008 доста позитивни мнения съм чувал за тях , били доста добри , мислех и аз да си купувам такъв но след като си намерих истинска Varta за по малко пари се отказах , ако ти е от малките по 45Ah ще ти кажа откъде ви свех моят преди около 5 месеца за 100 лв. нов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tass 21 #4 Отговорено 14 Ноември, 2008 Благодаря колеги за отговорите. Сегашният ми акумулатор е 45 Аh и е с по-странни размери (Японски стандарт), а от този модел единственно "Banner" и "Искра" предлагат (поне аз други марки не съм намерил). Съответно цените им са 129 и 110 лв. Заинтересувах се от тази оферта за "Varta", ако може колега "activity" да ми разкрие от къде го е купил ще съм ти благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #5 Отговорено 14 Ноември, 2008 Колега сподели с нас. Още повече че ся около празниците ще си ходя до Враца и ако е някъде "у нашио" район ще е екстра. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #6 Отговорено 14 Ноември, 2008 (Редактирано) Колега аз съм с 4-та генерация Сивик и моя е малък нестандартен. Днес си купих Монбат Дайнамик. Тази марка със сигурност имат малки по размери акумулатори. Моят е 45 ампер часа на 108 лева. Редактирано 14 Ноември, 2008 от martjo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan74 3 #7 Отговорено 15 Ноември, 2008 VARTA-45amp/135лв. http://autoplus.bg/products.php#BOSCH-45amp/131лв http://www.kirov.net/?cid=708 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #8 Отговорено 15 Ноември, 2008 Взимай си banner и не се чуди на старата ми кола изкара около 5 години без забележка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svetlix 0 #9 Отговорено 23 Ноември, 2008 Потвърждавам, че са мега яки! Предишната ми кола беше с Баннер и на сегашната като избирах нов не се поколебах отново да си взема такъв! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #10 Отговорено 23 Ноември, 2008 За мен това са най-яките афтърмаркет акумулатори на пазара за момента.Изпитано и проверено многократно Ако имаш добра оферта за Бенер,изобщо не се оглеждай за други,а взимай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове